המלצות אורגניים דחוףף
-
@אייל-גלבוע-4
תלוי, מה התקציב והרמה שלך (מתחיל\מתקדם\מתמקצע\מקצועי) -
@אייל-גלבוע-4 אני התחלתי עם יאממה E413 אחלה אורגן למתחילים
כיום אני מנגן על קורג 700
-
@aha אמר בהמלצות אורגניים דחוףף:
@yossefi
וואוו איזה מעבר בין חברות
קיצורי האקורדים ממש לא אותו דבר (כגון: רה ורה במול יוצא ביחד בימהה Dm ורה לבד יוצא D)
בקורג זה אחרת
גם השמות של הכפתורים לדוגמא הפעלה וכיבוי אקורדים בימהה (ACMP) בקורג (נראה לי Chord's)כמה זמן לקח לך ללמוד את השינויים?
או שזה עבר לך חלק כי לא הכרת את הכיתובים באנגליתכי גם אני פעם עברתי לחברה אחרת (פחות טובה מימהה בהרבה) קוראים לה ARK למי שמכיר
הסאונד שלה גרוע @אייל-גלבוע-4 לא ממליץ עליו בשום פנים ואופןרק ימהה, קורג,
-
@אייל-גלבוע-4
אני ימליץ לך על כמה דגמים אתה יכול להיכנס ולראות אותם או ללכת ולבדוק אותם
ראשית אני ימליץ לך חד משמעית רק ימאהה! יש פה כאלה שימליצו קורג אבל למתחילים זה חד משמעית ימאהה!! (לכל מי שעם קורג אני יסביר: הממשק של ימאהה הרבה יותר מברור משל קורג ובימאהה יש יותר אפשריות לימדה {שזה מאוד חשוב למתחיל} מה שאין בקורג)
אז אני יתחיל מהזול ליקר:- yamaha psr e 373 האורגן שיש לי כרגע אורגן פצצה!! מאוד ממליץ עליו | מחיר: 1289
- Yamaha EZ-300 הוא אותו דבר כמו ה373 אבל הוא נייד ויש לו אורות.. | מחיר: 1650
3.Yamaha PSR-E473 אורגן שיצא לפני חצי שנה הוא מטורף ואני בדקתי אותו ראשון בסניף כלי זמר רמת גן (באתי ביום שהוא בא ובדקתי אותו ישר..) אורגן פצצה השקעה לטווח יותר אורך.. | מחיר: 1990
בכללי אני ימליץ לך לקנות רק בכלי זמר כי הם היבואנים הרשמיים של ימאהה בארץ...
בפועל אתה יכול לקחת כל אורגן של ימאהה מהסדרה psr e ובפועל הוא יתאים לך אבל אלה השלישיה המנצחת
לעוד מידע על האורגנים כנס לפה
אם אתה הולך לכלי זמר אני ממליץ על סניף רמת גן ותבקש שמה את יהודה (יהודה בן משה מהקלידנים {חבר טוב })
מוזמן לתייג לעוד שאלות
בהצלחה!
-
@חכם_בלילה @אייל-גלבוע-4 @קשה-לחשוב
מה דעתכם על אורגן psr-s670 -- יש בו יתרון שזה גם תחנת עבודה
אפשר לחבר למחשב ולעשות פלייבקים להנדס מקצבים וכ"ו - למי שמתעסק עם זה
יצא גם לפני שנתיים דגם חדש כזה משודרג
אם כבר משקיע --אולי עדיף מה 473
כלי זמר ר"ג -ממליץ מאוד - יהודה - אגדה -
@אייל-גלבוע-4 אמר בהמלצות אורגניים דחוףף:
יש איזה חברה מיוחדת שעדיף לי לקנות ממנה את האורגן?
אני חושבת שממש עדיף לך ללכת על יאממה זה אחלה אורגנים יש להם סאונד טוב וכו... למרות שאני מנגנת על קורג ואני לא עוברת ליאממה כי זה קצת קשה לעשות מעבר כי זה אורגנים שונים וכבר התרגלתי...
(אבל קורג זה גם ממש טוב ) -
@אייל-גלבוע-4 ימאהה הכי טוב
אני על ימאהה ויש לי בני דודים על קורג, וניסיתי אצלם כמה פעמים לא עניין של הרגל עניין של הקלידים ומקצבים וכל זה וימאהה הרבה יותר טוב
על סוג ספיציפי אני לא יכולה לכוון.... -
אפשר גם אורגניות זה לא נראלי ככ משנה להתחלה ...
-
@אייל-גלבוע-4 אתה יכול למצוא אורגנים טובים גם ביד-2
-
אני לא אוהב לקנות יד שתיים