מקצבים לאורגן ימהה 600
-
@חכם_בלילה לא רק אונקי ריק כל אונקי שיש שם מקצבים אתה יכול להכניס משם
-
@חכם_בלילה אל תתפשר על פחות מ sx 700
-
@חכם_בלילה אאוווחחחח גם sx600 לא תוכל....
לכן בס"ד כשיהיה לך תנצל כבר עד הסוף -
@חכם_בלילה אבל ב 600 ש"ח א"א לעשות כלום
-
@חכם_בלילה גם ככה אתהאמור לשלם הרבה אז לפחות שיהיה משהו שלא תתקע עם זה כי חסר לך דגימות
-
@חכם_בלילה בקטנה שחוסך לך אחרי זה המון כאב ראש
-
@חכם_בלילה שאתה קונה מקצבים יקרים וטובים
וומגלה שאין מספיק מקום -
@חכם_בלילה שדרוג רציני מבחינתך 100 % אבל ברגע שיש לך כלי טוב תרצה גם לצאת לאירועים ולא תוכל אף אחד בשוק לא בונה לזה מקצבים
-
@שלום-c
יש לך את תכנת YEM? אם לא אתה מוזמן להוריד את התוכנה ע"י לחיצה על השם של התכנההורדת? יופי זה הזמן לעדכן את התכנה לדגם של האורגנית על ידי הקובץ N27 הזה PSR-SX600_InstrumentInfo.n27
אם אתה באתרוג: לחץ כאן והורד את הקובץעל מנת להעלות את הקובץ לתכנה יש ללחוץ כאן ולהעלות את הקובץ ששמתי כאן
במידה ואתה באתרוג והתמונה חסומה לך: לחץ כאן והורד את התמונהזהו התכנה מוכנה
כעת נותר רק להוריד את חבילות המקצבים החינמיות של ימהה
[לוחצים על ז'אנר ובוחרים (לא חובה)] ואז לבחור ב'המודל שלך' psr-SX600
במידה ואתה באתרוג והתמונה חסומה לך: לחץ כאן והורד את התמונהלמעבר לחנות לחץ כאן
אחר מכן אתה בוחר את הסט שברצונך להוריד (לצורך הדוגמה ניקח את הז'אנר עולם, יוונית וטורקית)
מורידים את הסט דרך לחיצה על מודל psr-SX600 שנמצאת בתחתית הדף כמו בתמונה
(ההורדה תיקח כמה שניות)
במידה ואתה באתרוג והתמונה חסומה לך: לחץ כאן והורד את התמונה
עכשיו יש לחלץ את הקבצים (אני מאמין שאתה יודע לחלץ קבצים מקובץ זיפ)
יש להעלות את קבצי הcpf לתוכנה דרך ה+ העליון
במידה ואתה באתרוג והתמונה חסומה לך: לחץ כאן והורד את התמונה (להוריד כוכביות מהקישור)העלית את הסטים שרצית עכשיו יש ליצא את הסטים שהורדת (כן, אפשרי להעלות לתוכנה כמה סטים שרוצים -עד לקבלת קו אדום בפז הזיכרון שבראש התכנה-)
איך עושים זאת?: לוחצים על קובץ האינפו שהעלית לתכנה (נמצא בצד שמאל של התכנה) ובוחרים את הסטים על ידי לחיצה על הV הירוק
במידה ואתה באתרוג והתמונה חסומה לך: לחץ כאן והורד את התמונה (להוריד כוכביות מהקישור)לאחר מכן יצא את הקובץ המוגמר על ידי לחיצה על הכפתור העליון המוקף בעיגול
(היצוא יקח כמה שניות בהתאם לגודל הקובץ (היצוא מוגבל ל90 מגה אחרת לא תוכל ליצא את הסט))
עכשיו נותר רק ליצא להעביר לדיסק אונקי ולהתקין על האורגן
ע"י מעבר ל MENU\ MENU 2 \Expansion\ Pace lnstallation
לבחור את קובץ ההתקנה ששמת בדיסק אונקי (לא לשכוח לחבר אותו לאורגן)
ללחוץ אוקי בכל השלבים ואז יופיע פס התקדמות בהתקנה - בסיומו תופיע הודעה גם שם יש ללחוץ על אוקי
האורגן יופעל מחדש כמו הפעלה מחדש במחשב יכבה המסך ואז ידלק מאליו
יש ללחוץ על Expansion\user ולהיכנס לסט\ים שהורדתבהצלחה
@למדן לי יש psr-sx600 יצא ב2019 והוא לא פחות מקצועי ביחס ל700 אולי חסרה בו האפשרות של צליל שלישי בצד ימין ומסך מגע ועוד כמה אפקטים
אבל מבחינת האיכות והאפשרויות הוא לא ירוד כמו שתיארת אותו הקמתי איתו לא מעט אירועים והוא היה גוטע גוטע -
@חכם_בלילה אמר במקצבים לאורגן ימהה 600:
@למדן אומרים שעדיף אחד ריק...
|| אני עושה אוסף של מקצבים חיינמים אצלי בUSB ומתי שבע"ה יהיה לי את הSX 600 {במהרה בימנו אמן} אני יכול להיכנס אותם ואז יהיה לי מלא בחינם ||
אל תשכח שחינם שווה חינם
-
@פרה-אדומה
https://drive.google.com/file/d/1aTWhUV6-zwHUicxpQVUEjnK3CC9wNaa-/view
גם לי יש sx600 וזה מקצבים פצצה אם אתה רוצה יש שם בתיקיה הראשונה פרילך דאנס שקטים הורה ו"סתם" שמכיל את השירים: אשריכם, מה מה מה של יעקב שואקי
ובאחד מהתיקיות שקט יש לך מקצב של רחם (נאמן למקור) ועוד כמה מקצבים
תחפש עוד שירים שם -