זמרים שמגיירים שירים , תגובתם
-
יש כל מיני זמרים חרדי ששרים שירים של חילונים שיש להם לחן יפה ,ומשנים להם את המילים
מה אתם אומרים ?אני עדיין לא גיבשתי דיעה
@חיה-בקליפ הכי גרוע זה כשלא נותנים קרדיט ללחן. מתייחסים לזה כאילו שהם הלחינו בעצמם. בדיחה.
-
@חיה-בקליפ הכי גרוע זה כשלא נותנים קרדיט ללחן. מתייחסים לזה כאילו שהם הלחינו בעצמם. בדיחה.
@אריה-93 אמר בזמרים שמגיירים שירים , תגובתם:
הם לא רוצים להזכיר מלחין חילוני
-
@אריה-93 אמר בזמרים שמגיירים שירים , תגובתם:
הם לא רוצים להזכיר מלחין חילוני
@חיה-בקליפ אה, השיר זה סבבה לגייר אבל לכתוב שם אפילו בר"ת, חסושלום. בדיחה
-
https://www.youtube.com/watch?v=32HiTpekg_k
טאנץ עם סלסולים מה דעתכם ? -
גיור של ..... למי שמכיר ....
-
אין בזה בעיה של זכויות יוצרים?
בכל זאת מעתיקים לחן... בלי קרדיט... ולפעמים הקרדיט גם למישהו אחר... לא נראה לי שיוצר לא משנה מי הוא או מה הוא היה שמח שיקחו לחן שלו בלי הסכמתו בצורה כזאת. -
יש כל מיני זמרים חרדי ששרים שירים של חילונים שיש להם לחן יפה ,ומשנים להם את המילים
מה אתם אומרים ?אני עדיין לא גיבשתי דיעה
@חיה-בקליפ
מה אפשר לעשות שיש השפעות -ואולי זה אפילו נחמד לפעמים
אבל מעניין למה אף פעם לא שומעים הפוך ---שזמר חילוני השתמש בלחן של חרדים ?????!!!!!!
למרות שהלחנים חרדים -- כל כך יפים שחודרים לנשמה ומרגיעים -
@חיה-בקליפ
אבל מעניין למה אף פעם לא שומעים הפוך ---שזמר חילוני השתמש בלחן של חרדים ?????!!!!!!
למרות שהלחנים חרדים -- כל כך יפים שחודרים לנשמה ומרגיעים -
@חיה-בקליפ
למרות שהלחנים חרדים -- כל כך יפים שחודרים לנשמה ומרגיעים@אילן-פ אמר בזמרים שמגיירים שירים , תגובתם:
לא שמעתי על זה...
אפשר דוגמא?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות