לימודי מוזיקה לציבור הדתי/חרדי (מופרד לנשים וגברים)
-
@היידה-מיוזיק-0 תעודה לא בטוח, אם כן אז של מפיק מוזיקלי או תעודה אחרת שתבחר כמתאימה למסלול הנ"ל, לגבי האוניברסיטה זה לא יהווה בעיה כיוון שזה קמפוס קטן ואני אדאג שזה יהיה בשעות שאין שיעורים נוספים לשאר האוניברסיטה מה שאומר שהקמפוס יהיה ריק (זה קמפוס קטן, אוניברסיטה פרטית... אז אין יותר מידי מה לדאוג מהבחינה הזאת, אבל ברור שאדאג לזה). על העניין שלי היה בגלל שלא מצאתי מקום כזה בשבילי שמתאים לגברים בלבד.
@מרב זה לגברים ונשים אבל כמובן שמופרד, בשעות שונות ואולי אף בימים שונים... שתי כיתות נפרדות לחלוטין אבל כן ילמדו בשניהם את אותו החומר. -
@טיטו אבל יהיה אפשר לפתוח עם הידע שרוכשים אולפן מקצועי?
כי בד"כ זה לימודים של שנה... -
@היידה-מיוזיק-0 אתה תוכל להפיק שירים ולפתוח לעצמך אולפן בלי קשר ללימודים, הלימודים הללו יתנו לך את כל הכלים לתפעל אולפן נכון בצורה הכי טובה שיש והכי קלה שיש.
-
@חכם_בלילה כמו שכבר אמרתי למעלה, הם לא מעוניינים שנפרסם שזה הם כל זמן שאין לזה היענות מספיקה ודרישה מספיקה של הציבור.
-
@אפרים-פלג בדקתי על ללימוד שמה...
דבר ראשון זה מגיל 18 ומעלה ופה זה מ16 + (עם אישור הורים..)
שמה לומדים תיאוריה ופה לומדים הפקה מוסיקלית
זה לא אותו דבר... -
@אפרים-פלג אתה צודק שיש מסלול חרדי למוזיקה אבל הם מציעים שם יותר את התיאוריה ופחות את הקטע הטכני של איך ליצור ולהפיק מוזיקה באולפן ואיך ממש לעבד שיר, מה שנקרא הלחנה מוזיקלית שזה לדעת איך לעבד נכון כולל עריכות סאונד והפקה מאפס.
מה שאני מנסה ליצור זה את המסלול הזה שכן מציע ו"משליך" את כל מה שלא נצרך בתיאוריה הזאת בכדי להפיק שירים ולעבוד נכון כסאונדמן או איש אולפן או מעבד או כל דבר כזה שהוא לא מנצח בקונסרבטוריון או משהו כעין זה... -
-
@טיטו יש התקדמות בנושא?
-
@היידה-מיוזיק-0 אני מנסה לקדם שיהיו מלגות לזה כדי שאנשים יוכלו להירשם יותר בקלות גם מבחינת מחיר, כבר דיברתי עם המקום ובנינו סילבוס מסודר לקורס כדי להיות כמה שיותר יעילים.
אם מישהו מכיר מלגות שאני יכול להיעזר בהם זה ממש יעזור לי. -
@טיטו תבדוק עם "מפתח" https://mafteach.org.il/
(אם הם יראו שאתה רציני-סיכוי גדול שיעזרו לך, לכן תבוא אליהם מוכן עם כל הפרטים הרלוונטיים ותסביר להם למה הם חייבים לעזור לך.
אם נציגת שירות אומרת לך שהם לא ממנים דברים מהסוג הזה ,תתקשר שוב פעם ותבקש לדבר עם הרכז של הסניף אליו תפנה. בקיצור תנדנד,מאמינה שהם יעזרו לפחות במשהו.
תנסה לבדוק גם עם "קמח" https://keren-kemach.org/
בהצלחה! -
@כ-פ הידברות נכונה וחכמה, זה סוד העניין!
יש להם מלא תקציבים,
והמטרה שלהם זה להכניס את המגזר החרדי כמה שיותר לשוק העבודה. אני לא גרה בעיר חרדית אבל הם ממנים לימודים מאוד יקרים לגברים החרדים שבעיר ואף מיוזמתם מפרסמים לימודים במקצועות שונים לגברים ולנשים.