לימודי מוזיקה לציבור הדתי/חרדי (מופרד לנשים וגברים)
-
זה ממש התעקב לאחרונה עקב כמה פרוייקטים שאני עושה בו זמנית, בו נשאל ככה ולפי התשובות אני אתקדם.
אני מנסה לדאוג למלגות והכל, יש לי כמה מקומות למלגות, צריך לדבר ולפנות אליהם, אתם מעדיפים שההרשמה תפתח ובהתאם להרשמה אני אפנה לפי אזורים מגורים ועוד פרמטרים למלגות ואז נתחיל את הקורס כשיהיו מינימום נרשמים (13 לכל מסלול, גברים או נשים)?למי ששאל אז המסלול לנשים יועבר על ידי נשים בלבד כמובן
-
האם תהיה אפשרות ללימודים ״אונליין״?
-
@אפרת-גלבוע לא לומדים נגינה אלא אצבוע בסיס לאורגן בכדי לדעת לנגן למחשב, זה יהיה בתל אביב מאחריי רכבת השלום מקום מאד שקט ונגיש מכל הארץ.
ולמי ששאל, זה לא יהיה אונליין -
פוסט זה נמחק!
-
נו, מה קורה.
מתקדם משהו???? -
אני אשמח אם מישהו ירצה לעזור לי בגיוס לזה, צריך במינימום 13 נרשמים בפועל לכל מסלול שיפתח.
כרגע ממה שראיתי אנשים לא רוצים לשלם מחיר כמו שנדרש באמת, וחבל כי אין לצערי בשום מקום היום לימודים פרקטיים וטובים ברמה כזאת שמלמדים את כל עולם העיבודים והאולפן בלי כל התיאוריה המיותרת מסביב -
-
@שמרלה-שואב-מיים אמר בלימודי מוזיקה לציבור הדתי/חרדי (מופרד לנשים וגברים):
@אילן-פ בניתי ע"ז,
אבל צודק זה נראה לא רציני....לא התכוונתי שזה לא רציני
רק כדאי לבדוק אם הקורס הזה עדיין אקטואלי כי זה פורסם לפני הרבה זמן -
מצטרפת לשאלה:
מה בערך המחיר?
זה בסגנון של שירת הלווים?? -
זה לא בסגנון של שירת הלווים.
שירת הלווים מלמדים את התיאוריה וכל המסביב, פחות מתמקדים באולפן עצמו.
אצל מה שאני רוצה לפתוח זה מתמקד בהפקת אולפן ועיבודים נטו, המחיר הוא באזור של ה9000 כולל דמי הרשמה והכל, מי שיהיה זכאי לזה יקבל מלגות של מפתח שאותם אני עוזר למצוא אבל זה רק יוזיל את המחיר ולא לגמרי, בכל מצב המחיר הוא לא 1000-2000₪ אלא יותר...אני ממש ממש רוצה לפתוח את זה כי גם בשבילי זה מאד יועיל ללמוד שם, אין לי רווח מזה מלבד עצם זה שיש לי מקום דתי ללמוד בו בלי בלבולי שכל מיותרים ולכן אני עושה את זה.
-
@טיטו אמר בלימודי מוזיקה לציבור הדתי/חרדי (מופרד לנשים וגברים):
אני אשמח אם מישהו ירצה לעזור לי בגיוס לזה, צריך במינימום 13 נרשמים בפועל לכל מסלול שיפתח.
כרגע ממה שראיתי אנשים לא רוצים לשלם מחיר כמו שנדרש באמת, וחבל כי אין לצערי בשום מקום היום לימודים פרקטיים וטובים ברמה כזאת שמלמדים את כל עולם העיבודים והאולפן בלי כל התיאוריה המיותרת מסביבכמה זמן לוקח המפגש/שיעור הזה?