איך הנגינה והמקצבים?
-
@הקלידן-הצפוני איך נעשה את זה?
-
https://send.magicode.me/send-file/file/***92825060275ef761cdea553fdd2e11a16a760ca5/view
לא לשכוח להוריד כוכביות מחכה לתגובות שלכם -
@yossefi
טוב אז ככה אני יביא לך ביקורת בונה ותיקח את זה לצומת ליבך
אז ככה דבר ראשון ואו! לגילך הקול שלך נשמע מאוד בוגר ומאוד מאוד יפה (התחלף לך כבר הקול?), נדיר למצוא בגיל שלך קלידן שהוא גם זמר אז תמשיך ככה!
המקצב בהתחלה הוא חמוד מאוד אבל המקצב בשניה 1:12 נשמע יותר מתאים לשיר שערי שמיים (אני אומר מניסיון אני גם מנגן את השיר.. )
שים לב שאתה שר שהוולים של יד ימין יהיה יותר חלש ממה שהוא בדרך כלל כי יותר חשוב זה השירה הליווי הוא תוספת..
כשאתה מלווה אתה עצמך תוך כדי שאתה שר עדיף שתשים סאונד שהוא לא צועק (יחסית..) הכינורת קצת צעקו טיפה כנ"ל על הפסנתר אבל זה סבבה (ממליץ לך לפעם הבא לשים או פסנתר חשמלי {Epiano} או פסנתר עם פד שהם שקטים יחסית...
אהבתי שאתה משנה סולם באמצע שלוש או ארבע פעמיים {כבר התייאשתי מלספור אבל אני גם עושה את זה. } ( השתמשת בטרנספוזיצה?). החליל מאוד יפה , ממליץ לך בפתיח של השיר שערי שמיים רק לנגן אותו בלי לשיר אותו.. הנה רשימה של כלי ניגנה שיתאימו לך לפתיח :- סקסופון
- כינורות
- חליל (כמו שעשית)
- חצוצרות למיניהם : טובה טורבון ועוד...
על הגיטרה יש דיסטורשן שנועד לשירים מקפיצים וסולו רציני הייתי ממליץ או להוריד את הדיסטורשן במידה ואתה רוצה לנגן אותו בשיר שקטים ( למרות שזה פחות מקובל אבל הכל ענין של בחירה)
שלבת גם שלוש שירים ביחד שזה מאוד יפה!
האוקרדים נכונים שזה דבר טוב מאוד כי לפעמים כששרים מתבלבלים באקורדים...
יש לך עתיד ענק! כמו ששרים בשבת: "שמח בני בחלקך לא תיקח גם את שלך השמחה תחייך העולם לפניך" העולם חד משמעית לפניך!! תמשיך ככה ותעלה עוד דברים יפים לפורום!
בהצלחה בהמשך
-
@חכם_בלילה דבר רשון תודה רבה על התגובה המרוממת
וככה לגבי הדיסטורשן יש לי תיקיה של כל הסאונדים שלרוב רני משתמש ולכן הגיטרה חשמלית בטעות נלחץ לי הסאונד רציתי להשים כינורות אבל כבר התחלתי אז זה היה קצת מכוער אם הייתי עוצר ומחליף
לגבי מה שאתה אומר שהליווי היה קצת חזק צודק שמתי לב באמת צריך לשנות את זה
לגבי המקצב בדקה 112 ראיתי שהרבה קלידנים שמים אותו גם בשירים שטים אבל אני יותר לא ישים אותו בשירים שקטים
האמת שהפסנתר היה קצת חזק אבל לא יודע אני אוהב אותו ככה סורי...
והאמת לגבי שאלתך אם אני משתמש בטראנספוזיציה לצערי כן.... -
@tat אמר באיך הנגינה והמקצבים?:
(מקווה שעכשיו זה בסדר בחוקי הפורום)
כן זה בסדר
אתה בנית את המקצב לבד?? זה איכותי מאוד!! לאיזה אורגן זה מתאים??
ממליץ לך נושא על זה.. זה לא קשור לפה כך כך...