כמה עולה לצלם קליפ?
-
הקליפ 'עד אליך' של נמואל הוא וואן שוט, (one shot) וגם שם בנו יעני בית - רואים קיר עם ספה וכו', ואז הוא קם וזה נהיה מדבר....... קיצר לכו להסתכל.
-
@אולפניסט-ברמה שניה, לא הבנתי, אתה מתכוון שזה סטודיו שלו כאילו? חשבתי שזה מקום שההפקה של התפאורה זה הסיפור שם..
אז אם הוא בנה את זה יכול להיות שזה סוג של השקעה, שיבואו לצלם שם עוד.. -
פוסט זה נמחק!
-
שמעתי בזמנו, שהקליפ 'ימה' של בני פרידמן עלה בסביבות 60,000 ש"ח
-
@יואל-מעצב-תמונות אמר בכמה עולה לצלם קליפ?:
שמעתי בזמנו, שהקליפ 'ימה' של בני פרידמן עלה בסביבות 60,000 ש"ח
זה שוה את ההשקעה ? -נשמע לי מטורף
||אם יש לו כסף מיותר הייתי ממליץ לו לתרום לבני תורה
ירויח הרבה יותר -- בזה ובבא || -
לא עברתי על כל השרשור
היום להוציא קליפ זה די קל לא מסובך
היום זמר שמוציא קליפ הולך לאיזה יקב או לאיזה שף או לאיזה אולם
הם לוקחים חסות על הקליפ
אני הופעתי אישית בכמה וכמה קליפים אני יודע ומכיר איך זה עובד
לדוגמא: קליפ מחרוזת שעושים באיזה גן אירועים האולם לוקח חסות כמובן שלתזמורת יש עניין לבוא בחינם צריך לשלם רק למסריט קליפ ממוצע עולה 10.000 עריכה
יש המשך אין לי כח לכתוב בהמשך -
-
@כ-פ אמר בכמה עולה לצלם קליפ?:
@אילן-פ חזק
אם הזמרים היו תורמים את כספם ללומדי תורה במקום להוציא על הופעות וקליפים, לא היו קשיי פרנסה לכ---ל האברכים שבישראל.רעיון מעולה גם ככה רוב אם לא כול הקליפים היום לא שווים כלום והעלות המטורפת שלהם בוודאי יכלה לפרנס אלפי משפחות אברכים אני לא מבינה מה האמנים מרוויחים מכל הקליפים האלו באמת שלא.
-
@ברוריה לא מסכים איתך בכלל.
- הרבה פעמים הקליפ נותן עוד מסר שקשה להבין מהשיר עצמו לבד.
או שמחזק מאוד את המסר שקיים בשיר. - עם כל הבעסה שזה ככה מדובר בעולם מסחרי לגמרי.
וזה חלון הראווה של האמנים- בשביל למכור הופעות צריכים להציג מוצר.
בחלון הראווה את שמה את המוצרים בעטיפה הכי נוצצת שיש...
- הרבה פעמים הקליפ נותן עוד מסר שקשה להבין מהשיר עצמו לבד.
-
@ברוריה אמר בכמה עולה לצלם קליפ?:
@כ-פ אמר בכמה עולה לצלם קליפ?:
@אילן-פ חזק
אם הזמרים היו תורמים את כספם ללומדי תורה במקום להוציא על הופעות וקליפים, לא היו קשיי פרנסה לכ---ל האברכים שבישראל.@כ-פ אמר בכמה עולה לצלם קליפ?:
@אילן-פ חזק
אם הזמרים היו תורמים את כספם ללומדי תורה במקום להוציא על הופעות וקליפים, לא היו קשיי פרנסה לכ---ל האברכים שבישראל.רעיון מעולה גם ככה רוב אם לא כול הקליפים היום לא שווים כלום והעלות המטורפת שלהם בוודאי יכלה לפרנס אלפי משפחות אברכים אני לא מבינה מה האמנים מרוויחים מכל הקליפים האלו באמת שלו.
קודם כל אני בטוחה שהם מרוויחים כי אם זה לא היה ריווחי לא היה יוצא לכל זמר שני היום בתעשייה קליפ.
דבר נוסף שקליפ מאוד מוסיף לשיווק והכרות של הקהל עם הזמר, יש הבדל גדול בין זמר שמוציא קליפ לזמר שלא מוציא קליפ, תבדקי על זמר שלא הוציא קליפ לעומת זמר שכן הוציא קליפ וההבדל הוא עצום!!
מה גם שהיום זמר חתונות שעובד ערב ערב יש לו את היכולת לממן קליפ, אם זה נכון ההשקעה הזאת או לא, אני לא יודעת כי אני לא במשבצת הזאת אבל אני מניחה שאם עושים את זה זה משתלם מאוד, גם אם את לא חסידה של קליפים... תשאירי לזמר למצוא את הקהל יעד שנמצא בפרונט חזק מאוד וצמא למשהו חדש מהזמרים..