קלאסיקות
-
@יענקל-לוי אז ככה
יש אתר להורדת סרטונים בנטפרי
אתה יכול פשוט להעתיק את הלינק ולהוריד איזה יצירה שאתה רוצה
https://tamar.top/
מאוד ממליץ ! -
@יענקל-לוי אתה פשוט לוקח יצירה מיוטיוב מעתיק את הלינק שם באתר ומוריד
@אדם-חכם-וישר אתה יכול אולי להסביר יותר טוב על האתר (האתר שלך לא?) -
@יענקל-לוי אם יש לך פלייליסט של מוצרט לדוגמה אתה יכול להוריד את כל הפלייליסט
-
@חכם_בלילה תודה רבה רבה בעז"ה בקרוב אעשה זאת, ואם כבר, אחרי שבדקתי את הפרופיל שלך ואתה נראה מייבין, אז אולי תוכל להמליץ לי איזה יצירות להוריד, כי למיטב הבנתי יש כל מיני תזמורות ומבצעים שמבצעים את זה. ויש יותר טוב ופחות טוב, וכן יותר כלים ופחות כלים.
-
@יענקל-לוי איזה סגנון יצירות אתה אוהב?
שקט? פסטורלי? דרמתי? וככה אני יגיד לך איזה יצירות טובות לך -
@חכם_בלילה האמת היא שאני די חדש בתחום, ועד היום שמעתי רק מוזיקה חסידית על כל גווניה ובעיקר מלך המוזיקה מרדכי בן דוד, אך מכיון שאני מנגן על כינור, ובזה הולך מאוד יצירות וקלאסיקות, לכן אני רוצה לשמוע את זה, ואם אני מבין נכון אז כל מה שמנית נכלל במה שאני צריך. וגם שאני רוצה לקבל מושג ושניים כיצד צריכה להישמע יצירה, כיון שזה יכול להשפיע גם על הנגינה שלי.
-
@יענקל-לוי האמת היא שאני לא מבין בכינור כל כך החזקתי כינור אמיתי רק פעם בחיים וזה היה ל5 דקות...
אתה רוצה יצירות בשביל לנגן אותם או בשביל לשמוע אותם? -
@יענקל-לוי
לא יודע אני עם רימון ובהגנה גבוהה הרוב פתוח, אבל תבקש בנושא הרבה שלחו שם קבצי שמע שלו, במגיקוד,||הוא לא מהשורה הראשונה אבל הוא טוב יש לו ממוצע לכל סירטון בין מיליון לשתיים, וזה הרבה למנגינות
הטובים זה 2 צלוס, ופיאנו גייס שלהם הממוצע זה בין 80 מיליון ל250 מיליון צפיות, אבל הם הגדולים, הוא מנגן בסדר גמור|| -
אני פונה בזאת לכל משתתפי הפורום, נא ראו בקשה זאת כאישית! היות ואני משתתף יחסית חדש(1/2 שנה) ובהרבה פוסטים לא הייתי פה אי לכך כל אחד שהעלה בזמנו קבצים בפוסט של אלן מילאן, אם יכול להעלות את הקבצים עוד פעם, מכיון שהקובץ לא קיים שם במג'יקוד מפאת התיישנותו, וכן מי שיכול להעלות קלאסיקות וסימפוניות של גדולי היוצרים כמו מוצרט בטהובן באך וגנר וכו' דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!