איזה קלידן לדעתכם הכי טוב?
-
@כולם-אהובים יכול להיות, יותר רפרפתי מעל הפוסטים.
אבל הוא היה צריך לככב פה בנושא!! הוא קלידן ברמה מקצועית מטורפת!!!||כמובן שזה דעתי בלבד.||
-
ליבלה ליפסקר,
הערשי סגל
מוישה מנדלסון
אושי לנדסמן
מאיר אדלר -
יש איזה אחד בשם יהודה שץ והוא אחד התותחים
-
אין דבר כזה להגדיר את הקלידן הכי טוב
- יש אחד שהוא יותר טוב בזריזות ידיים יש אחד שהוא יותר מוזיקלי יש אחד שהוא יותר לאולפן
יש הרבה סוגים
אחד יגיד יוחנן אורי. למה כי הוא מתחבר יותר לטראקים יש אחד שיגיד מאיר אדלר כי הוא אוהב יותר אוטנתי.. וכולי
כל אחד יגיד במה שהוא יותר מתחבר ..
אפשר לשאול לאיזה קלידן אני יותר מתחבר
גם עכשיו עם מישהו ישאל אותי שאלה כזאת יהיה לי בשבילו רשימה מלאה
לדינר אני יותר אוהב צביקי רובין שהוא מאוד מוזיקלי
לשקטים אני יותר אוהב מאיר אדלר
לחתונה אין לי הגדרה כי יש כל מיני חתונות
מצד אחד קלידן וזמר שיפציצו כל האולם עם טראקים אני יהנה מבחינת הטרקים
מצד שני חתונה עם תזמורת אני יהנה מבחינת המוזיקליות שבו
כמו שמישהו ישאל אותי איזה מוזיקה אני יותר אוהב לשמוע
אני לא יידע מה לענות לו כי לפעמים באלי סתם לשמוע חתונה לפעמים מוזיקה שקטה ולפעמים טראקים וכולי תלוי לפי המצב רוח
- יש אחד שהוא יותר טוב בזריזות ידיים יש אחד שהוא יותר מוזיקלי יש אחד שהוא יותר לאולפן
-
@יואלי-יורוביץ
זאת בדיוק השאלה של הנושא!
איזה קלידן יש לו את מירב הכישרונות שהזכרת לעיל... -
@יואלי-יורוביץ יש לך את מוישי מנדלסון שהוא גם מנגן פריילך ברמה הכי גבוהה שקיימת בלי השוואה לאחרים ובצורה בנויה ומתוכננת יותר מאשר בהרכב של תזמורת, הנגינה השקטה שלו נשמעת אורגינלית לחלוטין!!! ומקצועית ביותר. ובאשר לדאנסים וטרקים, כל בן אדם שקצת מבין בסאונד יאמר שהדאנסים והטרקים של מוישי הם כמה רמות מעל יוחנן אורי וכל השאר [אפלו שא"א לזלזל בשל יוחנן].
-
@תפארתה מסכים איתך במאה אחוז
יש יחודיות למוישי
דבר ראשון כל מקצב שלו זה מקצב בפני עצמו
שם דגש על כל מקצב.
והוא גם מנגן .ממלכתי אני קורא לזה
לא זורק לך כל מיני מעברים באמצע ומעביר מקצבים באמצע
מוישי הוא אחד הקלידנים היחידים שעומדים כל הזמן על ביט וקצב -
@שולמית-איפרגן הוא לא מנגן כזה טוב אבל יש לו מיקצבים אשששששששששששששששששששששש
-
@יענקי-וייס-0 אמר באיזה קלידן לדעתכם הכי טוב?:
@yossefi
אבי דרור הוא כמו יוחנן אורי רק ב-KORG PA4 אבל הוא ג"כ רוב הזמן עם טראקים.טעות ...
דרור מוזיקאי ומנגן ברמה ממש גבוהה... וכו'...... -
@יואלי-יורוביץ
את האמת לא שמעתי את מוישי אף פעם בלייב אבל מה שכן שמעתי היה רמה גבוהה כגון אוירא של א. סמט (רק שזה עם עיבוד מחשב ) ולכן אני לא יודע איך הוא מבצע באירועים. -
@אנונימי-8 א
אני הייתי שומרת עדין על כבודי ולא כותבת לא מוכשר בכלל-במיוחד שכנראה אתה לא ממש מכיר את סוסנה
אני מכירה אותו טוב מאוד(במילה עדינה) הבנ"א מוכשר על!!!!!!!!
וגם אם אתה חושב שלא לא חושבת שדחוף לכתוב את זה(תשתדל לפרגן ולא לחפש את...בכל עניין לאו דווקא לזה...||סליחה על המוסר זה פשוט הפריע לי שלא מפרגנים...||
-
@אנונימי-8 אמר באיזה קלידן לדעתכם הכי טוב?:
ואם מדברים על תזמורות: בודאי שדני אבידני לוקח בענק ללא ספק! שלשה נגנים מוכשרים ברמות על!
לא מדברים על תזמורות...