מה דעתכם?
-
מה נשמע
תגידו מה אתם אומרים שאני יכין סט שירים של נהוראי אריאלי אבל חכו זה לא הרעיון
הרעיון הוא שאני יאסוף את כל הקליפים לא כולל שאר השירים ואז אני יעצב וידאו מתאים ובצד יהיה גם הקליפ של השיר וברקע יתנגן השיר מה דעתכם
אשמח מאוד שתגיבו!!||הבנתם?||
-
@אדם-חכם-וישר רעיון מצוין
-
@אדם-חכם-וישר רעיון גאוני, אבל תעשי את זה על שירים חסידיים
-
@פרה-אדומה בעזרת השם השבוע אני יעלה ליוטיוב את של נהוראי אריאלי
אם יש לכם רעיונות לזמרים שאני בעז"ה יעשה אח"כ וידוע לכם שיש להם מספיק קליפים לסט תרשמו פה ואני ישתדל לעשות
אבל זה ייקח זמן כי זה הרבה יותר מסובך מסט רגיל -
@אדם-חכם-וישר אמר במה דעתכם?:
מה נשמע
הרעיון הוא שאני יאסוף את כל הקליפים לא כולל שאר השירים ואז אני יעצב וידאו מתאים ובצד יהיה גם הקליפ של השיר וברקע יתנגן השיר מה דעתכם
רעיון מגניב, רק למה שלא תעשה לדוגמא על חנן בן ארי שהרבה פה מהפורום מטורפות עליו ?
-
@בנות-ברק לא כל כך חרדי מעדיף שלא וגם הכל חסום לי בנטפרי אם יש לך רעיונות לזמרים נוספים תכתבי פה
@אדם-חכם-וישר חרדי לא חרדי זה פחות מעניין במובן הזה שאתה צריך משהו שיתפוס ואין מה לומר זה הרבה יותר יעוף גם לדעתי אם זה יהיה חנן בן ארי
-
@אדם-חכם-וישר רעיון פצצה!
אני חושבת שחסר סט של שירים מקפיצים-לא של חתונות...
עושים מלא סטים שיש בתוכם שירים של זמר אחד, או שניים
אני חושבת שכדאי לעשות סט שיהווה בעצם מיקס של כל השירים(העדכניים-יחסית) שמעיפים אותנו גבוה, של כל מיני זמרים. -
@ארי-גולד אני לא ראיתי חומרים של אילן פ ביוטיוב אולי תגיד לי מה שמו לחיפוש או שהוא לא מעלה ליוטיוב אבל באמת רעיון מוצלח יכול להיות באמת
@אני-פנתרה יש לי עקרונות וזה לא משנה לי האם זה ילך או לא ובנתיים רק לסט של פסח שהוצאתי ליוטיוב קיבלתי 56 אלף צפיות ברוך ה' בלי להתגאות כמובן והעלתי עוד איזה 9-10 סטים שקיבלו עשרות אלפי צפיות
@shoval תודה רבה בהחלט רעיון יכול להיות שזה יהיה בעז"ה בלי נדר הסט הבא -
@אדם-חכם-וישר
אילן פילוסוף,
ויש עליו נושא כאן, אלן פ מלחין ויוצר חבר מקצב שם יש את השירים, -
@אדם-חכם-וישר רעיון מושששששששששלם!!!
תודה רבה!!!
אני ת'אמת פחות מחוברת לנהוראי אריאלי ואעדיף שתעשה סט כזה לאבי פודולינסקי, משה קליין או קובי ברומר(מה שתחשוב שיותר ילך)
ממש תודהההה -
פוסט זה נמחק!
-
@אדם-חכם-וישר אחלה רעיון!!
רק מה הקשר על נהוראי אריאלי ??
כאילו הוא לא הזמר של העולם, גם השירים שלו לא הכי הכי שיש!!
אני ממליץ לך על יעקב שוואקי זה יהיה פצצה ואוווווו
מתחנן תעשה של שוואקי!! לדעתי כולם יעופו על זה קח למשל מהופעות וכד'ו||ואם לא מסתדר לך לעשות על שוואקי {חלילה} פליז לא על נהוראי אולי על משה קליין!!
בכל מצב שיהיה בהצלחה|| -
מה נשמע
למה לא
כל דבר טוב שעושים, מוסיף!
בהצלחה!נ.ב
גם סט של דוד בן ארזה יהיה מדהים -
@חיה-בקליפ יש כבר פה