מה המחיר של הסטים של עדי נתאנלי
-
@שימיצ5 דבר ראשון
אין סט רשמי של עדי לPA 600 אם אתה תבקש ממנו מקצבים ודגימות הוא יביא לך ויעשה לך מחיר אחר לא כמו מחיר רגיל ואני יסביר
הסט לדוגמה של הPA 5 לא יכול להיכנס לך (מבחינת מקום) לPA 600 אתה צריך סט קטן יותר...
ממליץ לך שלושה דברים לפני שאתה קונה סט- לשמוע את הסט לפני שאתה קונה, אני חלילה לא מזלזל בעדי שהסטים שלו לא טובים להפך! אני חושב שהסטים שלו מעולים! רק תשמע אותם קודם ותראה שזה מה שאתה רוצה
- לדבר עם עדי, שאל אותו את כל השאלות על הסט כמו: כמה עולה? כמה מקצבים? כמה דגימות?? יש גם דאנסים?? אם אפשר רק פריילאך?? ועוד (הבאתי פה את העיקרון..) ובכללי לא רק עם עדי אני מדבר על כל בן אדם שאתה רוצה לקנות ממנו מקצבים...
- להתייעץ עם אנשים שקנו את הסט שלו, שאל אנשים: איך הסט? הוא טוב? נוח לעבודה באירועים??
והמסקנה היא שפשוט תשאל, תחקור תברר, ואז ככה יהיה לך את הכי טוב שיש (ואני אומר לך את המסנה מניסיון..)
אם יש לך עוד שאלות אני יעזור לך בשמחה
מוזמן לתייג אותי תמיד!!
בהצלחה! -
@חכם_בלילה אמר במה המחיר של הסטים של עדי נתאנלי:
והמסנה היא שפשוט תשאל, תחקור תברר, ואז ככה יהיה לך את הכי טוב שיש (ואני אומר לך את המסנה מניסיון..)
זה מה שהוא עושה..
-
@חלום-לגדול אמר במה המחיר של הסטים של עדי נתאנלי:
@שימיצ5 חברה שלי קנתה סט גדול יחסית בבערך 6,000 אבל אני לא מספיק מבינה בזה כדי לומר לך בידיוק איזה מקצבים זה,
אבל אני זוכרת שהיא תכננה לקנות רק חלק ביותר זול ובסוף קנתה את הגדול.נשמע לי ממש יקר - -במחיר כזה היא יכולה לשדרג את דגם האורגן שלה משמעותית
אני קבלתי כמה פעמים מקצבים --ממש התאכזבתי - אין כמו המקצבים המובנים באורגן
הבעיה שזה לא מתאים לחסידי -
זה לא שטויות!!!
המקצבים של האורגן באיכות נדירה.
אלא שאין מה לעשות... לחסידי וכדו' זה לא מתאים... -
@יענקי-וייס-0 חחחחחחח
אנשים קצת שכל -
@יענקי-וייס-0 אני יודע ולכן אני אומר את זה
-
@יענקי-וייס-0 בתכלס מבינינו אתה המבין אז אני נכנע...
-
@יענקי-וייס-0 אני מתכווין שיש רק פופ ברמה טובה בל השאר פחות התלהבתי