קומזינג מרדכי בן דוד וכו'
-
-
@qhnpryydy88 כן
-
-
@qhnpryydy88 תודה רבה
-
-
@qhnpryydy88 אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
@שלום-משה אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
@qhnpryydy88 תודה רבה
אם יהיה לך אשמח לקבל
גם אני!
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
@qhnpryydy88 אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
@שלום-משה אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
@qhnpryydy88 תודה רבה
אם יהיה לך אשמח לקבל
גם אני!
כולנו
-
@יענקל-לוי אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
רציתי לדון פה לגבי ההופעה של קומזינג אתמול: דבר ראשון, היה מטטטטטטורף!!!!!!! מרדכי היה מטורף כמו תמיד, אם כי בקטעים הנמוכים יותר אפשר לשמוע שהוא הזדקן, אבל בגבוהים הוא מרדכי המקורי עם הקול האדיר שממלא את האולם. ובאמצע האירוע מרדכי מזמין לבמה את שכנו המלחין האגדי יוסי גרין- גדול המלחינים, ואז שני סדרנים הכניסו לבמה פסנתר כנף ויוסי ביצע בדואט עם מרדכי בן דוד את עוד ישבו, וליווה אותו בקול שני ובליווי פסנתר כמו שיסי יודע, וזה היה הזוי ממש אח''כ ביצעו את ענווים ענווים ואח''כ מרדכי סיפר שביקש מיוסי שילחין שיר בשביל הרב אוריה שטיין ז''ל (בן של יבדלחט''א המרצה הרב מנחם שליט''א) בימי חוליו והוא הלחין את כה אמר ה' שמעתי את תפילתך, ולפתע עלו לבמה שלושת בניו של הרב אוריה שטיין ז''ל ושרו יחד עם מרדכי ויוסי את השיר, והיה מרגש. וגם שמילי היה ענננננק עם כל השירה שלו ואז הוא קרא לדואט להערשי ויינבערגער שביצע יחד איתו את ירא שמיים.ואח''כ ביצעו יחד עם נפתלי קמפה ואידן אין אמעריקע והיה יפה מאוד. ואח''כ שמילי שר את השיר של מיכאל שניצלער ז''ל דריי מאהל געטאנצען בהגשה מדהימה. ובסוף שמילי שר את אם אשכחך מהדיסק של רכניץ 3, ואז הערשי נכנס ושר את אם אשכחך של שוואקי, ואז נכנס נפתלי ושר את אם אשכחך של קרליבך, ואז נכנס מרדכי המלך ושר את משיח ורקד עם כל הזמרים והיה מדהים.
עד עכשיו אמרתי דה-פאקטו מה שהיה. עכשיו אומר את דעתי: א יהודה גלילי איכזב אותי ברמות שאי אפשר לתאר, בעוד שבהופעה של מרדכי בחנוכה עם יואלי דיקמן שהיה כלים בודדים ממש המוזיקה היתה נאמנת למקור. הרי שפה עם 20 נגנים לא הצליחו לבצע את הפתיחים כמו המקור וכו' ב הערשי ווינבערגער הוא זמר בקנה מידה אגדי עם הגשה מטורפת ועם שירה מתוך הלב, בקיצער הוא ממש קנה אותי(ואגב הוא שר שם שיר חדש שיופיע בדיסק הבא שלו על המילים שיר השירים אשר לשלמה) ג קאפלה לא איכזבו אותי- אבל גם לא 'הפילו אותי מהכסא', אבל הם עשו עבודה יפה מאוד.
רוצה לשמוע את דעתכם(ובפרט מי שהיה שם).התיאור ה"יבש" מתאר בטיפה את ההופעה.
לדעתי אחת ההופעות היפות שהיו!!
גם הופעה אחת הארוכות שהיו- שלוש ורבע שעות בלי נאומים עם קולעולם באמצע שאולי לקח 20 דקות כל ההכנות אליו. אבל ההפקה הייתה מדהימה והבמה הייתה פשוט יפהפייה!!
כמו שכתב @יענקל-לוי שמילי אונגר היה מדהים. אני אישית גם אוהב מאד את קמפה והוא נתן הופעה מאד נעימה. וגם באמת מהרשי ווינברגר נהניתי - אם כי שהוא עוד צריך להשתפשף מבחינת להעמיד שיר ולא לברוח באמצע. כמובן שמרדכי בן דוד עם הטונים הנמוכים שלו , כבר לא יכול להגיע לטונים הגבוהים - זה משפיע מבחינת השתתפות הקהל כי הציבור לא יכול לשיר כאלו טונים נמוכים. אבל עדיין מבד עם כל השירים הנוסטלגיים והביצוע של "סאנדיי", וההפתעה של יוסי גרין - היה מושלם!! דווקא אני פחות אהבתי את ההעלאה של הבנים של שטיין לבמה- לא אכפת לי שהם עלו אבל אני לא חושב שבהופעה מקצועית, זה ראוי לתת להם לשיר, היו יכולים רק להעלות לבמה, בלי לשיר.
ומילה על יהודה גלילי-התזמורת עצמה נשמעת מאד יפה, אבל שזמר שר מחרוזת שירים- המעברים בין השירים על הפנים!!! לא ברור בכלל שעוברים שיר ואין מעברים יפים
נ.ב. מקווה שיוציאו רשמית את הביצוע של טייערע אידן אין אמירקע והמחרוזת בסוף- הם היו מדהימים!! -
זו תוכנה מספר 1 להורדות מאינטרנט, והיא עוקפת כמעט את כל המשביתים למיניהם (אפשר להוריד עם זה גם מיוטיוב וכדו'), בעצם הרעיון זה שברגע שפתוח דף אינטרנט עם קובץ כלשהוא- בין וידאו ובין אודיו- הוא נותן חלון להוריד את זה, רק צריך לאשר מראש את התוסף שלו לגוגל.
מה הסיסמא של הZIP?
-
-
@כ-פ אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
זו תוכנה מספר 1 להורדות מאינטרנט, והיא עוקפת כמעט את כל המשביתים למיניהם (אפשר להוריד עם זה גם מיוטיוב וכדו'), בעצם הרעיון זה שברגע שפתוח דף אינטרנט עם קובץ כלשהוא- בין וידאו ובין אודיו- הוא נותן חלון להוריד את זה, רק צריך לאשר מראש את התוסף שלו לגוגל.
מה הסיסמא של הZIP?
123
-
מה הסיסמא של הZIP?
123
@איש-אחד-מאיזה-מקום איך אני יכולה גם להתקין את זה ?
צריך מישהו מקצועי או שזה משהו פשוט ?
ואם אפשר בבקשה קישור לתוכנה הזאת של ההורדה ? -
@שרי-1 אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
מה הסיסמא של הZIP?
123
ואם אפשר בבקשה קישור לתוכנה הזאת של ההורדה ?זה משהו פשוט מאוד.
והקישור נמצא למעלה, הנה הקישור לשם.
https://miktzav.com/topic/9536/קומזינג-מרדכי-בן-דוד-וכו/24
תורידו, אסביר אם משהו לא יהיה מובן. -
@שרי-1 אמר בקומזינג מרדכי בן דוד וכו':
מה הסיסמא של הZIP?
123
ואם אפשר בבקשה קישור לתוכנה הזאת של ההורדה ?זה משהו פשוט מאוד.
והקישור נמצא למעלה, הנה הקישור לשם.
https://miktzav.com/topic/9536/קומזינג-מרדכי-בן-דוד-וכו/24@איש-אחד-מאיזה-מקום תודה רק תגיד לי זה יכול לעשות ווירוסים וכאלה ?
-
@שרי-1 לא, אבל זו תוכנה פרוצה (בעיקרון היא בתשלום אבל כאן צירפתי אותה עם פריצה).
לא ידוע לי על בעיות בה, ואני אישית משתמש בה כבר קרוב לשנה והכל בסדר.
מה שכן, צריך בהתקנה להשבית אנטי וירוס כי הפריצה בעצם תוקפת חלק במפתח של התוכנה, ולכן זה מזוהה כוירוס. אבל חוץ מזה הכל בסדר. -
@איש-אחד-מאיזה-מקום לי יש נטפרי אז כאילו זה אמור לעקוף את החסימה או שזה רק מוריד דברים שמאושרים בנטפרי ?
-
@שרי-1 לא, אבל זו תוכנה פרוצה (בעיקרון היא בתשלום אבל כאן צירפתי אותה עם פריצה).
לא ידוע לי על בעיות בה, ואני אישית משתמש בה כבר קרוב לשנה והכל בסדר.
מה שכן, צריך בהתקנה להשבית אנטי וירוס כי הפריצה בעצם תוקפת חלק במפתח של התוכנה, ולכן זה מזוהה כוירוס. אבל חוץ מזה הכל בסדר.@איש-אחד-מאיזה-מקום ואיך אני משביתה את האנטי וירוס ?