האם שדרני המוזיקה קובעים איזה שיר יהיה להיט ויצליחו בחתונות? |דעתכם|
-
יש מצב, ברגע שהם מחליטים מה להשמיע אז הם נותנים את הבמה לשירים שהם רוצים שיפרצו...
-
@חיה-בקליפ סוג של כן.
זה לא וודאי אבל כששומעים כל הזמן שיר מסויים הוא הופך ללהיט בלי
הרבה ברירות -
אני לא חושבת כך.
דבר ראשון, הרבה מהשירים הם פחות מתאימים לרדיו וכן מתאימים לחתונות.
למשל מאן דיהיב, אין חתונה שלא שרים אותו ולא שומעים אותו ברדיו בכלל.
דבר שני, קחו את לחי עולמים, הוא תפס בחתונות ובכל רחבת ריקודים שהיא, בכל ג'ינגל ובכל חור ורק אז התחילו לשמוע אותו ברדיו- לקח לו איזה חצי שנה להיכנס לרדיו.
דבר נוסף, שירי חתונות של משה קליין, ברומר, וכן על זה הדרך- יש לרדיו השפעה, אבל הם גם לא שירי חתונה של הריקודים, אולי הזמר שהשיר שלו שר את זה או בריקודים של הבנות. -
ממש לא.
-
אני חושב שכן מאוד כי כשהם משמיעים שיר קצבי למשל הרבה ברדיו אנשים מתחילים להתחבר ואז גם אנשים שממש לא אהבו את השיר מתחילים להתחבר.. וזה משפיע
-
ברור שכן וגם רואים את זה כמה כח יש להם!!!
כי גם מלא שירים אחרים שיוצאים ואנשים פחות שומעים ונגיד ברדיו כן נותנים לה במה!!!
אל תשכחו יש אפשרות כזו מה השדרן אוהב ומה המאזין מבקש.....
אז יש השפעה גדולה מאד חד משמעית!!!! -
בטח שכן כל המושג הזה להיט זה מה משמיעים ברדיו בלי רדין לא היה כזה דבר להיט ציבורי שכולם שומעים
מה שהשדרן בוחר לשים נכנס לאנשים במוח -
@מוח-שליט-על-הלב אתה צודק אבל יש שירים שלא מתאימים לרדיו בכלל ונכנסים לחתונות מה גם שברדיו א"א לשים כל הזמן שירים על חתן וכלה שיש מהם שתופסים חזק...........
||ברוך הבא התגעגענו.......... (היום חזרת או שרק היום שמתי לב?) ||
-
@מוח-שליט-על-הלב בכותרת זה הנושא לכן הארתי את תשומת ליבך שבחתונות יש גם שלא תמיד דרך הרדיו
-
פוסט זה נמחק!
-
@מיוזיק-בנשמה אמר בהאם שדרני המוזיקה קובעים איזה שיר יהיה להיט ויצליחו בחתונות? |דעתכם|:
מתי בדיוק ראיתם שאותו רדיו עשה איזה הופעה אם איזה זמר מיזרחי מתי למה ועוד פעם אני ישמע את התרוץ הזה המוזיקה והזמרים החסידים יותר ניראים חרדים תעשו לי טובה יש
ואוווו המוןןן המווןןן פעמים הם מביאים מזרחי להופעות בלי לבלבל ת'מוחח
-
פוסט זה נמחק!
-
@מיוזיק-בנשמה למה אתם ככ נגד המזרחי
-
פוסט זה נמחק!