קניית קלידים ?!?
-
פוסט זה נמחק!
-
@Anonymous123123 אז חד משמעית את היאממה
-
@Anonymous123123
טוב אז ככה:
אני ימליץ לך רק על הSX 600 אורגן טיל נותן את העבודה מתאים לך לחסידי...
המדלי (שני הדגמים החדשים ) הוא גימיק סיני זול שאני לא ממליץ עליו...
והKORG PA 600 הוא דגם ישן מאוד והדגימות שלו ממש לא טובות.... ככה שיהיה לך עדיף הSX 600
שהוא יחסית לא חדש ולא ישן.. הדגימות שלו מעולות והוא יתאים לך לאירועים...
אני אומר לך בתור אחד שבדק את כל האורגנים שרשמת למעלה...
סולו אתה צריך לדעת בכללי ככה יהיה לך יותר נוח לנגן את השיר עצמו (גם עם זמר...)
אם יש לך עוד שאלות שאל בכיף ואני ישתדל לענות...
בהצלחה! -
@חכם_בלילה
ישלך SX600אגב מה לגבי האחסון של האורגן ?
-
@Anonymous123123 לי אין עוד את הSX 600 אבל בתור אחד שהלך 3-4 פעמים לחנות ובדק אותו מקרוב
( וגם את המלודי בדקתי מקרוב... אגב לקרוג אין מלאי בארץ רק יד שניה...) אני ממליץ עליו בחום תמיד
האחסון שלו סבבה למען האמת אתה צריך רק דגימות של חסידי דאנס וכו (חצוצרות קלרינט ועוד) כי הדגימות של הכלים החיים (פסנתר כינורות וכ'ו) הם הכי טובים לעומת השנים שרשמת... -
@חכם_בלילה
יש מספיק מקום למקצבים ?
הדגמיות לדאנס זה כמו כאלה קולות "מזורים" ? -
@Anonymous123123
מקצבים כן דגימות פחות
הייתי מציע לך על sx700 יש שם יותר מקוםיש אתר ביט פלוס שמוכר את הדברים האלו תבדוק שם מחירים......
-
@Anonymous123123
מקום למקצבים בוודאי!
קח בחשבון שמקצב אחד רגיך שוקל 20 קילובייט שזה כלום... ובSX 600 יש 20 MB...
והדגימות לדאנס זה "הקולות המוזרים" כלשונךאם אתה רוצה לקנות סטים (בכללי גם לקורג וגם לימאהה) אני ימליץ לך על ידידי @למדן
יש לו סטים מטורפים! גם דאנס גם פריילאך גם שקטים! הכל בשביל להתחיל להופיע..
ממליץ לך להיכנס לאתר שלו ביט פלוס שהוא מוכר שמה גם אורגנים אז אולי תמצא שמה משהו שיתאים לך.. -
@Anonymous123123 לאורגן או מקצבים
-
@חכם_בלילה
קודם כל תודה לך על כל העזרה ,
ראיתי שהגבת לפני כמה זמן למישהו על השיר "שעריי שמיים " אשמח לקבל את הקובץ שאתה מנגן ... לדעת איך לנגן אותודבר שני נגיד ואני "מפוצץ את האורגן במקצבים אפשר לשים USB ולנגן משם , הבנתי שדגימות לא אבל מקצבים כן אני צודק?
-
@Anonymous123123 אתה יכול לשים על USB ולנגן דרך הUSB
אני נותן לחברי @למדן להסביר כי נראה לי שהוא מבין יותר טוב ממני... אבל בעיקרון אתה צודק
לגבי השיר שערי שמיים אם תוכל להזכיר לי במוצ"ש אני יעלה את זה או שאני יעלה את זה מסודר לערוץ יוטיוב שלי "מוזיקה יהודית" (ראה פרופיל שלי) -
@חכם_בלילה
תודה . איזה אורגן יש לך כיום ? והאם אתה מתכוון לקנות SX600? -
@Anonymous123123 אני כרגע (לצערי..) עם האורגן yamaha psr e 373 קניתי אותו לפני שנה וחצי ושמתי בו מקצבים חסידיים (ברמה מאוד פשוטה..) ואני מתכנן בע"ה לקנות את הSX 600...
-
@Anonymous123123
אתן לך קצת רקעדגימות זה קובץ שמייצאים מהמחשב ורוב הסטים הטובים מתחילים מחצי גיגה לכן על ה 600 לא יעבוד יש שם פחות מחצי גיגה לדגימות
לגבי מקצבים אפשר מאונקי
צור איתי קשר לגבי הקניה -
@למדן אז איזה אורגן לקנות בתקציב הזה @למדן
@חכם_בלילה -
@Anonymous123123 הSX 600 עולה 4250 וסטים יש לך בחינם אבל זה לא איכותי כמו הסט הרציניים כמו של @למדן
-
@למדן @חכם_בלילה
קיצר מה אני קונה ב4000+- ? -
@Anonymous123123
sx600 או pa300