האם החלום התגשם?
-
זמרים -יוצרים רבים רצו מאוד להביא את המוזיקה שלהם לציבור.
הם דמיינו את זה בימים, חלמו את זה בלילות...
לחלקם הייתה סייעתא דשמיא ועם עבודה קשה הם הגשימו ת'חלום.
לאחר תקופת ההסתגלות ושוך ההתלהבות, הם הבינו שהמקצוע המהמם הזה מביא איתו דברים שהם לא לקחו בחשבון:
משחקי כבוד למיניהם, הפיכתם "למכונה" שמייצרת שירים עמ"נ להשביע ת'קהל הרעב ,תחרותיות גדולה בין עמיתים, היחשפות מוגזמת וירידה לחיים הפרטיים, וכדומה.
מה שהביא את המוזיקה היפה והפנימית שלהם למקום אחר שהם לא תכננו ולא חפצו בו.
יצא לכם פעם לחשוב על העניין? לדון עם זמרים בדילמות הנ"ל?
אשמח לשמוע את דעתכם! -
@shoval נכון, יש כאלה שחושבים שלהיות זמר זה כיף וקל..., אבל הם לא לוקחים בחשבון את הדברים האחרים...
(בראיון של דוד בן ארזה בכיכר השבת הוא אמר שהוא היה בשוק מה יש מאחורי הקלעים..., והוא אמר שאנשים חושבים שאומנים הם עם ניפלא...אבל מה שהולך מאחורי הקלעים...
שמואל פרדניק אמר בראיון שלו שהחלום שלו זה לשבת לבד ופשוט לכתוב ולשיר לעצמו!!!)
ותחשבו איך זה גם פוגע בפרטיות של הזמר, כולם יודעים את כל קורות חייו!!!
ואל תישכחו את הלחץ..., הם צריכים להוציא עוד שירים...||אני דיברתי אישית עם זמרת מהציבור שלנו שסיפרה לי כמה שזה קשה, היא הולכת ברחוב וכולם רוצות לדבר איתה, להיצטלם...- וכמה פעמים ביום בנות מתקשרות אליה...- זה לא פשוט!!||
-
@shoval יש משהו במה שאת אומרת אני גם חושבת ככה.
אבל לדעתי יש זמרים שהם כן ידעו שהם מכניסים את עצמם לתוך זה במיוחד הצעירים.
זה לא פשוט בכלל, יש להם חיים בסופו של דבר פרטיים והם מוצאים את עצמם כל היום סביב הציבור.
אבל צריך להגיד גם את דעת הקהל שהוא גם צריך להרגיע תנו לבן אדם לנשום!
אני קצת יודעת מה הולך מאחורי הקלעים זה בכלל לא קל.
גם בואו אתה רק עושה משהו כולם יודעים מיזה, ומצלמים ושולחים בקבוצות.
וגם הם לא יכולים להסתובב איפה שהם רוצים כי אם יראו אותם יקפצו עליהם
בקיצור צריך לחשוב פעמיים לפני שמתחילים להתעסק בזה
אל תשכחו גם שיש להם חיי משפחה, חינוך ילדים זוגיות וכו' -
יש בזה משהו רוב הצעירים גדלו על הזמרים הגדולים והרגישו שזה נורא מלהיב להיות כמוהם וכשהם נהיים זמרים בעצמם הם מנסים לחקות את הזמרים שגדלו עליהם ורואים שזה לא מוצלח כי זה לא הם וכשהם מביאים את עצמם לבמה הם פתאום רואים שהם בכלל לא מתאימים לזה זה לא הם יש יותר טובים מהם ובסך הכול דמיונות הילדות גדלו איתם ולא כל אחד יכל לגעת בכוכבים וצרכים לזה כישרונות שונים שאין להם ודי שיבינו את זה כבר ולא יעמיסו עלינו כל כך הרבה מדומיינים חדשים.
-
@כוכבים-נופלים אמר בהאם החלום התגשם?:
@shoval אני לט חושב שזה ככ קשור למוזיקה זה קורא גם בשחקנים ציריים כדורגלנים בציבור החילוני וכו וכו
אבל למיטב ידיעתי אנחנו ציבור חרדי, ואצלנו בד"כ אין הערצה לשחקנים וכדורסלנים......... מספיקה לנו ההערצה לזמרים והיה טוב שגם היא לא תהיה .
@תהילוש-0 אמר בהאם החלום התגשם?:
בקיצור צריך לחשוב פעמיים לפני שמתחילים להתעסק בזה
אל תשכחו גם שיש להם חיי משפחה, חינוך ילדים זוגיות וכו'זה נכון ממש!
שמעתי פעם מזמר, לא משנה מי, שהייתה לו תקופה קשה בזוגיות והוא היה על סף גירושין, ואז הוא עצר את עצמו ותחם לעצמו גבולות, הוא מופיע כך וכך פעמים בשבוע וכל השאר נמצא עם האישה והילדים. וב"ה הם עדיין נשואים.