תופעה חדשה בהוצאת סינגל חדש - -
-
@עדי-3 אמר בטורי דעות על המוזיקה מאת משתמשי הפורום:
הרגשתי צורך לשתף קצת...
לאחרונה שמנו לב כולנו- שהשירים קצת חוזרים על עצמם...
בעיקר ב- לחנים.
יוצא שיר חדש, ואני ממש מחכה לשמוע...וברגע שהוא מתחיל להתנגן משהו מדגדג לי בראש... זה מזכיר משהו...מתנגן לי עם מילים אחרות.
קצת לחץ מתון על הזיכרון ובדיקה קטנה, אני מגלה ש....צדקתי!
יש שיר זהה כמעט לגמרי.
בדיקה קצרה מי המלחין- בניגו!!!
כנראה אכל את אותה ארוחת צהריים כשהלחין את שניהם...המילים האלו ממש לא באות להאשים/ לקטר או לבוא בטענות, אבל בהחלט להבהיר:
חבר'ה, אתם צריכים להבין שבמגזר שלנו אין הרבה שמות חמים, קליין- ברי, אלחדד ו...טוב יש עוד בודדים- אבל אלו החמים והמככבים ביותר כרגע.בכל מקרה- נראה לי שזה הזמן לפתוח דלתות ולתת הזדמנויות למוכשרים חדשים.
ויש מוכשרים- רק שלא נותנים להם הזדמנות- רוצים מישהו מוכר, מקצועי...אל תשכחו שגם אלחנן אלחדד היה בחור מתחיל ולא מוכר...
והכי חשוב: אף אחד לא יקח לכם את המקום! בחברה שלנו יש מקום לכולם- וזה בהחלט יתן לנו מוזיקה מגוונת, חדשה ו..כן, גם איכותית.-בתקווה לשינוי-
-
לדעתי יש משהו טוב בהדלפות כי לדוגמא בשיר של שוקי סלומון שאמור לצאת בקרוב....(מקווים...)
את הפזמון אני כמעט יודעת כבר לשיר וזה נחמד לקבל שיר חדש אבל כבר מהפעם הראשונה מצליחים להצטרף קצת לשיר
אבל החוסר חידוש בשירים חייב שינוי אני לא מבינה למה שווה לזמר להוציא שיר שנשמע אותו דבר כמו אלף אחרים... -
@yoni-bonen אמר בתופעה חדשה בהוצאת סינגל חדש - -:
@מיאה-ב אני חושב שזמרים צריכים להתחיל לכתוב ולהלחין לעצמם ככה הערך שלהם יעלה וככה לא יגמרו המילים
כל זמר לוקח מילים מתהילים ומרכיב על זה לחן
זה כבר נהיה חסר טעםממש לא! יש מספיק זמרים שכותבים ומלחינים בעצמם! מילות התהילים לעולם לא יהיו חסרות טעם! במיוחד שיש לך 150 פרקים.......
הלוואי שנגיע למצב שיגמרו המילים מהתהילים....... רוב הזמרים הישראלים ממציאים מילים לבד.||כל האלו שמתלוננים על הדלפות מוקדמות........
פשוט אל תראו אותן! ואז תהיה לכם הפתעה גמורה......||
-
מוסיקה יהודית אמיתית זה מוסיקה של פסוקים עם כל הכבוד!!
תחפשו במקורות שלנו מאיפה מוסיקה מגיעה ומה המקור של מוסיקה גויית...
כך שצריך וראוי להלחין שירים על פסוקים, רק שהזמרים יחדשו בשירים שהם מוצאים ולא יוציאו שירים שנשמעים כמו אלף אחרים.... -
@מנגן אמר בתופעה חדשה בהוצאת סינגל חדש - -:
@ברוריה אמר בתופעה חדשה בהוצאת סינגל חדש - -:
ונזכרתי בשיר של הקינדרלעך מאיזה מקום ועשיתי חיפוש קטן בזיכרון ומצאתי את השיר של רכניץ
מה שיר המקור ?
הנה לא ינום באלבום רכניץ הראשון עם הקינדרלעך
-
-
@מיאה-ב את צודקת לגמרי רוב השירים שיצאו לאחרונה שום שיר לא היה נשמע לי שיר חדש הכל היה מוכר כבר הכל חוזר על עצמו וזה מעצבן עדיף שלא יוציאו שירים עם כולם חוזרים על עצמם נגיד השיר של ארי גולד זה שיר יפה לחן חדש שלא היה אף פעם גם של ארי היל זה נקרא שיר יפה חדש עם לחן מקורי כאלה שירים צריכים לצאת
-
לדעתי הדיסק החדש של שרולי גרין היה מעניין ולא עוד דיסק...
היה לו כמה חידושים פחות סטנדרטים -
@שלומקה-כהן-0 אמר בתופעה חדשה בהוצאת סינגל חדש - -:
@מיאה-ב לגבי השיר של בנצי הוא השמיע בישיבה שלנו את זה לפני חודש ואמר כבר אז שזה לא לחן חדש ןיש שירים דומים ומוציא את זה רק בשביל האירגון
ולגבי רולי מסכים איתך