ספאם | הבהרה - כנסו!
-
-
@אייצ-ית האמת שאני כבר שבוע שכמעט ולא מספיק להיכנס לפורום ורוב העבודה שאני מספיק היא במייל בפניות לניהול אז אני רק אוסיף ברשותך כמה נקודות קטנות נוספות.
%(#ff0000)[לצערי בפניות לניהול יש הרבה פעמים תלונות ואי הבנות מכל מיני סיבות ואני רוצה להסביר אותם כדי שהפניות שלכם יענו על ידינו בצורה הכי טובה שיש.]
מייל תקין:
תקפידו על מייל תקין, כשאתם שולחים פניה לניהול ושמים מייל לא תקין אנחנו לא יכולים לשלוח לכם תגובה חזרה מה שגורם לכם לשלוח לנו עוד ועוד פניות מיותרות ועוגמת נפש מרובה ומיותרת.
כותרת:
תקפידו לכתוב בנושא של הפניה כותרת ממוקדת דוגמת "%(#0000ff)[הרחקה]" "%(#0000ff)[תגיות]" "%(#0000ff)[דיווחים]" וכדו' רק העיקר שזה יהיה ברור בכותרת עצמה מה הפניה הולכת להיות.
שם משתמש:
תכתבו בתוך הפניה את שם המשתמש שלכם, הרבה פעמים אנחנו רוצים לטפל בבקשות שלכם לאימות מייל/שינוי סיסמה וכדו' אך נאלצים להמתין ולדחות את זה עד שתחזירו לנו תשובה מה השם משתמש שלכם.
שינוי שם:
יש פניות רבות בנוגע לשינוי שם, אני כבר עכשיו אחסוך ואגיד שאין סיבה לפנות כי אנחנו לא עושים את זה כיון שזה יוצר בעיות טכניות עקב תיוגים בפורום וכל מיני כאלה, המקרים חריגים אם עדיין לא כתבתם כלום בפורום אנחנו יכולים לשנות אחרי סיבה מוצדקת (ולרוב אנחנו לא משנים גם אז כדי לא לעשות איפה ואיפה).
יש צורה להגיד דברים:
גם אנחנו בני אדם ואם הורחקתם מעל סיבה שהיא אין שום סיבה שבעולם לכתוב פניה לניהול עם איומים ועצבים וכדו', זה רק יגרום לנו להרחיק ליותר זמן וגם להרבה אי נעימות בלי קשר לזה שאיומים לא ממש מפחידים אותנו... אנחנו סה"כ אנשים שיש מצב שעשו טעות, אם יש לכם טענות אנחנו מוכנים לשמוע אבל יש צורה להגיד את זה.
הרחקות:
אם אתם הורחקתם ובאמת נראה שאין שום סיבה נשמח לקבל פניה לניהול על זה ונבדוק מה באמת הסיבה, קרה כבר כמה פעמים שמשתמשים ראו שכתוב שהורחקו ובפועל זה היה בכיית מערכת שגרמה להרחקה, אנחנו משתדלים לסדר את זה כמה שיותר אבל אם קרה טעות נשמח לעזור.
פניות חוזרות:
כשאתם שולחים פניה לניהול והיא לא נענתה באותו יום אין סיבה ישר לשלוח עוד פניה, אנחנו משתדלים כמה שיותר לענות ולטפל בפניות הללו אבל לא תמיד מצליחים להשתלט על הכמות הזאת שמגיע לפעמים ל60 פניות ביום כשכל אחד זה משהו שונה לגמרי ודורש ממנו זמן לא קטן לפעמים.
מעבר לזה כל מילה ש @אייצ-ית אמרה נכונה לגמרי ובאמת נשמח לשיתוף פעולה מצדכם. בסופו של דבר כולנו רוצים את אותה מטרה- פורום נקי ופתוח בכל סוגי הסינון, אם תתנו לנו יד בדרך הנכונה נוכל להמשיך ולהוביל את האימפריה הזאת שנקראת "%(#ffe44d)[מקצב]" בדרך שכולנו רוצים.️
-
@אייצ-ית אמר בספאם | הבהרה - כנסו!:
אם ראיתם נושא שהעלו בו מייל, דווחו עליו - וכתבו הערה למשתמש שימחק. אם ראיתם שכבר מישהו העיר, אל תוסיפו להעיר, ואל תמשיכו לתייג את צוות הפיקוח.
רק דווחו!אני מאמינה שהיו המון משתמשים שדווחו בקשר למייל שהתפרסם כאן באחד הפוסטים, אבל כנראה המשתמש הזה נמצא כאן והוא פתח עוד חשבון.
ואני גם בטוחה שאם הוא לא חדש אז הוא מכיר את הכללים כאן. יכול להיות שהיה לו אינטרס לא ממש נחמד.
גם כתבנו לו כמה וכמה פעמים שאסור לפרסם מייל והוא דילג על זה וזה היה ניראה שזה לא ממש עניין אותו...
אחרי הנושא שנפתח עם אותו מייל לקח המון זמן עד שבאתם לעשות סדר(לא חלילה בקטע רע, כן? גם לכם יש חיים.)
אז כבר לא ראינו טעם לדווח עוד כי גם ככה לא הייתם שם ואת כל הדיווחים תראו באותו זמן, אז זה לא משנה. -
@רוחלה-כהן כחלק מכולנו "משפחת מקצב".
-
@רוחלה-כהן אנחנו משתמשים כמו כולם וכשיש לנו זמן אנחנו גם משתדלים להגיב ולהינות מהפורום, אנחנו צוות פיקוח רק כגמילות חסדים והרצון שהפורום ישאר נקי ופתוח בכל הסינונים...