עזרה במולטי פד
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום נכון האלה של האורגנים סבבה אבל אני רוצה משהו מיוחד...
אתה יודע איך אני לוקח הקלטה שהקלטתי באורגן והופך אותה לפד?? -
@חכם_בלילה כן, חכה רגע ,אני פותח את האורגן להסביר לך באופן ברור.
-
@חכם-בלילה הנה:
אתה נכנס בתפריט (MENU),שם (אצלי זה בדף השני) אתה בוחר במולטי פד קריטור (MULTI PAD CREATOR). שם יפתח לך תפריט אם אתה רוצה לבנות אודיו או מידי (כמו ששאלתי קודם), וכיוון שכרגע אנו מדברים על הקלטה (אודיו, אם הבנתי נכון) אתה לוחץ על אודיו לינק מולטי פד (AUDIO LINK MULTI PAD).שם בחלקו העליון של המסך ישנו לחצן NEW (היינו להגדיר מולטי פד חדש), לחץ עליו.
לחץ OK על השאלה (לא זוכר מה הוא שואל), ואז ייפתח לך חלון עם ארבעה שורות, ולידם מספרים 1-4. לחץ על השורה שמקבילה ללחצן שעליו אתה רוצה להגדיר, והוא ייתן לך לבחור הקלטה (שוב, רק מתוך הזיכרון הפנימי של האורגן. הקלטה ממקור חיצוני לא תישמר כמולטי פד לאחמ"כ).
לחץ X בצד ימין למעלה, כמובן לאחר שעמדת על ההקלטה המבוקשת.
חזור על הפעולה בשאר הלחצנים (אך לא חייבים להגדיר הכל בפעם אחת).
למעלה בצד ימין לחץ SAVE (היינו שמור), הוא ייתן לך לבחור מיקום לשים את הקובץ ולבחור לו שם. כשסיימת, לחץ OK.
זהו!
מקווה שעזרתי.
אם התכוונת לקובץ מידי- תכתוב, ואדריך גם לזה בל"נ ובע"ה. -
@איש-אחד-מאיזה-מקום ואו קודם כל תודה רבה אלוף!!
דבר שני יש לי כמה שאלות...- איך אני מעביר קובץ הקלטה לאורגן עצמו??
2.איך עושים למידי - איך אני בודק כמה מקום יש לי באורגן (סתם כי אני רוצה לדעת...)
תודה ימלך!!
- איך אני מעביר קובץ הקלטה לאורגן עצמו??
-
@חכם_בלילה אמר בעזרה במולטי פד:
@איש-אחד-מאיזה-מקום ואו קודם כל תודה רבה אלוף!!
דבר שני יש לי כמה שאלות...- איך אני מעביר קובץ הקלטה לאורגן עצמו??
קודם כל, כמובן, תכניס התקן זיכרון חיצוני.
לאחר מכן תיכנס דרך האודיו (היינו החלק הימני במסך הראשי שמעל המולטי פד שבמסך).תבחר בצד שמאל את ההתקן, תבחר את ההקלטה שאתה רוצה להעתיק ותעמוד עליה.
למעלה, יש לך כמה אפשרויות, ואחת מהן היא פייל (file),לחץ עליו וייפתח לך חלון ובו ג"כ מספר אפשרויות, ואחת מהן הינה קופי (copy), היינו העתקה. אתה לוחץ, והוא ייתן לך לבחור לאיפה להעתיק. בחר, ולחץ OK.
זהו, סיימת!2.איך עושים למידי
אתה נכנס באותה הדרך שהדרכתי מקודם על אודיו- רק שבמקום לבחור אודיו אתה בוחר מידי (midi multi pad recrding). כאן כבר א"א לבחור קובץ קיים, ואתה צריך או להקליט קובץ חדש כרגע בלחיצה על REC ליד הלחצן המבוקש, או לערוך דרך step edit, אבל זה כבר מורכב יותר. (בגדול זה כמו בניית מקצבים, אך כאן יש לך הגבלה על ערוץ אחד בלבד בכל לחצן.)
ליד הלחצנים, יש לך אפשרות להגדיר האם הקטע שנמצא כאן אמור להיות מנוגן פעם אחת בכל לחיצה (לדוגמא- קראש בודד או סנר בודד), או שיחזור ע"ע כל הזמן עד שתלחץ על סטופ (היינו לופ).
השמירה- כמו שהדרכתי קודם.- איך אני בודק כמה מקום יש לי באורגן (סתם כי אני רוצה לדעת...)
תיכנס ב-MENU, באותו דף, בלחצן yuality (הגדרות מערכת), שם אתה בוחר בדף הרביעי מלמעלה (srtong),ושם כתוב לך בדיוק כמה מקום יש לך בכל התקן מחובר בזמן נתון וכמה מקום נשאר בהם.
הרבה הצלחה!
אם אתה עדיין מסתבך- תתייג אותי ואשמח לעזור בל"נ ובע"ה ככל שיידרש!! -
@איש-אחד-מאיזה-מקום הראשון לא עובד לי....
-
@חכם_בלילה שכחתי עוד משהו- בעניין הקובץ מידי, יש לך שם אפשרות להגדיר -כמו שאמרתי-אם זה יהיה לופ או לא (repeat), וכן אם זה יזוז בהתאם לאקורד בזמן אמת (chord match).
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום הראשון לא עובד לי....
מה זאת אומרת הראשון?
באודיו?
שמת קובץ MP3 או WAV?
זה חייב להיות קובץ WAV! -
@איש-אחד-מאיזה-מקום זה הקלטה מתוך האורגן....
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום זה הקלטה מתוך האורגן....
אז תמיר את זה קודם לWAV. בלי זה זה לא יעבוד. (אתה יכול להמיר במחשב - דרך קיובייס וכדו', או להפעיל את הקובץ באורגנית ותוך כדי להקליט הקלטה פנימית לקובץ WAV, ואותה תשמור ותכניס למולטי פד.)
-
@חכם_בלילה נו, מה קורה?
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום אי אפשר דרך הקלטה של האורגן עצמו???
||סורי של עניתי אני באמצע להלחין משהו...||
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום אי אפשר דרך הקלטה של האורגן עצמו???
נו, זה מה שאמרתי! תקליט את ההקלטה הקיימת כרגע (שנמצאת בפורמט MP3) הקלטה פנימית באורגנית לפורמט WAV, ואותה תשמור למולטי פד. כי קובץ MP3 לא עובד במולטי פד.
||סורי שלא עניתי אני באמצע להלחין משהו...||
וואוו, מחכים לשמוע...
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום לא נראה לי הבנת....
זה הקלטה שלי מנגן באורגן...|| אי רק בהתחלה של העבודה ככה שיש עוד זמן...||
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום לא נראה לי הבנת....
זה הקלטה שלי מנגן באורגן...|| אי רק בהתחלה של העבודה ככה שיש עוד זמן...||
אם כך אז הבנתי מצויין!
אני מתכוון שבעצם 'תשמיע' לאורגנית את ההקלטה הזו, ותוך כדי כך תקליט את מה שאתה משמיע לקובץ WAV.
אא"כ זו הקלטה שאתה מנגן מידי, שזה כבר אמרתי שאין אפשרות לעשות מולטי פד מידי מהקלטה קיימת, וחייבים קודם להמיר את זה לאודיו או להקליט שם את המידי. -
@איש-אחד-מאיזה-מקום אני פשוט הקלטתי סאונד כולשהו שלחצתי לתוך האורגן עצמו..
תודה בכל מקרה אני ינסה.... -
@איש-אחד-מאיזה-מקום אני פשוט הקלטתי סאונד כולשהו שלחצתי לתוך האורגן עצמו..
תודה בכל מקרה אני ינסה....נו, הקלטת לMP3 או ל- WAV?
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום לא בחרתי לאיזה סוג זה אוטומטי
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום לא בחרתי לאיזה סוג זה אוטומטי
אז תיכנס להגדרות ההקלטה ותוודא שזה מקליט על WAV.
(menu-במסך ההקלטה- למעלה,/אודיו ריקורד פורמט (audio rec format)/WAV.)
וכמובן לא תוך כדי שזה מקליט כי אז א"א להגדיר כלום, אלא תעצור את ההקלטה אז תוכל להיכנס לשם. -
@איש-אחד-מאיזה-מקום טוב לי אין את זה והתייאשתי כבר....
תודה רבה אלוף בכל מקרה ל העזרה שלך!!