שירי רגששש
-
לכאן תעלו שירי רגש...
אבל לא כל שיר...
אלא שיר שכמעט בכיתם ממנו, או משהו בסוג הזה.מקוה שהסברתי טוב....

@אולפניסט-ברמה
ba4367ed-4680-4c21-994c-007bd3129d0e-נהוראי-אריאלי-ללכת-בלי-לראות.mp3
אותי זה מאוד ריגש וחיזק וירדו לי דמעות ממנו
וזה לא קורה לי הרבה
-
@אולפניסט-ברמה יש לי דווקא שיר שמאוד התחברתי אליו אבל אני לא חושבת שיהיה מותר להעלות אותו לפורום בכל אופן אם אני זוכרת טוב השיר נקרא "אמא"
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@אולפניסט-ברמה משה פרץ
-
@אולפניסט-ברמה משה פרץ
@בנות-ברק מכיר.
לא נראה לי שיש בזה בעיה -
@אולפניסט-ברמה משה פרץ
@בנות-ברק יש אותו בביצוע של נתנאל ישראל כבר מעלה
-
@אולפניסט-ברמה משה פרץ
@בנות-ברק הנה
https://miktzav.com/assets/uploads/files/1641072770750-%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%90%D7%9C-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9E%D7%90-%D7%A7%D7%90%D7%91%D7%A8.mp3 -
@אולפניסט-ברמה יש לי דווקא שיר שמאוד התחברתי אליו אבל אני לא חושבת שיהיה מותר להעלות אותו לפורום בכל אופן אם אני זוכרת טוב השיר נקרא "אמא"
@בנות-ברק אמר בשירי רגששש:
@בנות-ברק אני חושבת שמהניגונים האלו יש עוד הרבה מרגשים, רק שאני מאמינה @אולפניסט-ברמה התכוון לשירים חרדיים
-
@בנות-ברק הנה
https://miktzav.com/assets/uploads/files/1641072770750-%D7%A0%D7%AA%D7%A0%D7%90%D7%9C-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9E%D7%90-%D7%A7%D7%90%D7%91%D7%A8.mp3@אדם-חכם-וישר יש לו שיר ''אמא' ויש לו שיר ''גיבור של אמא''
זה לא אותו דבר -
@בנות-ברק אמר בשירי רגששש:
@בנות-ברק אני חושבת שמהניגונים האלו יש עוד הרבה מרגשים, רק שאני מאמינה @אולפניסט-ברמה התכוון לשירים חרדיים
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
מידד טסה ''דמעות''
מידד טסה - דמעות.mp3 -
@אדם-חכם-וישר יש לו שיר ''אמא' ויש לו שיר ''גיבור של אמא''
זה לא אותו דבר@אולפניסט-ברמה שתיהם טובים..
-
אם זה שיר כשר 100 אחוז שהוא מדבר על החיים ועל אלוקים אבל הזמר הוא לא דתי אפשר לעלות
אני שואל אני לא קובע -
אם זה שיר כשר 100 אחוז שהוא מדבר על החיים ועל אלוקים אבל הזמר הוא לא דתי אפשר לעלות
אני שואל אני לא קובע@BINYAMIN-OFFICIAL אמר בשירי רגששש:
את בטוחה בזה ?
למה יש לי כמויות של קליפים מזמרים כאלו ומתוכם כנראה יש לפחות כמה כאלו -
@BINYAMIN-OFFICIAL אמר בשירי רגששש:
את בטוחה בזה ?
למה יש לי כמויות של קליפים מזמרים כאלו ומתוכם כנראה יש לפחות כמה כאלו@שריתוש אני שואל
ואם זה אפשרי יש לי שיר פצצה -
@שריתוש אני שואל
ואם זה אפשרי יש לי שיר פצצה@BINYAMIN-OFFICIAL אמר בשירי רגששש:
@שריתוש אני שואל
ואם זה אפשרי יש לי שיר פצצהכנראה שאני כבר מכירה
מה השיר ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות