-
@אילה-הזמרת אמר בדוד בן ארזה:
דוד בן ארזה בדרך לצילומי קליפ.mp4
https://send.magicode.me/send-file/file/addc95514e146b35ee0cd08d2018753013***1e200c/view@אילה-הזמרת את חושבת שזה יפתח כאן לכל החסומות למיניהם ?
אני חושבת זה בכלל לא נפתח להם הקישורים האלו שאת שולחת -
-
@המחבל-המחופש אמר בדוד בן ארזה:
@אילה-הזמרת אמר בדוד בן ארזה:
@שרי-1 לכולם זה נפתח
לי נפתח
הורדתי כוכביות
תורידי@המחבל-המחופש סבבה, אני לא דיברתי עלי, לי הכל נפתח....
רק חשבתי שאלו שיש להם חסימות זה לא יפתח
אבל תכלס מעריכה אותך לגמרי @אילה-הזמרת
מכירה מקרוב כמה זה לא נחמד לשלוח כל היום דברים לחסומות -
@אילה-הזמרת נכון זה נפתח!
-
הזמר והיוצר דוד בן ארזה נצפה הבוקר באולפנו של המעבד שרולי ברונכר יחד עם מגיש תוכנית המבקר נתנאל לייפר כשדוד מופקד על עמדת הקלטת השיר הנדיר לכבוד 'ירושלים' השיר שנרקם בימים אלה הינו בלחן משותף של נתנאל לייפר ושרולי
חשיפת בכורה לשיר חדש חדש של דוד בן ארזה יחד עם שיתוף פעולה של שרולי ברונכר.mp3
לצפיה:
https://send.magicode.me/send-file/***file/acb8c6ccafedfb2e334cdbd2142bfb302c80a08d/view
||קרדיט מיוזיק סקופ||
-
@BINYAMIN-OFFICIAL נכון מאוד!
ראיתי עוד מלא סרטונים וזה ביצוע ממש מרגש! -
@chagit03 אמר בדוד בן ארזה:
@BINYAMIN-OFFICIAL נכון מאוד!
ראיתי עוד מלא סרטונים וזה ביצוע ממש מרגש!יש מצב את משתפת אותנו שגם אנחנו נהנה?
-
עדכון רותח היישר מדוד בן ארזה:
היוצר המטורף הזה בדרך לאלבום וזה מתחיל להישמע לי משהו טוב כמו שדוד יודע להביא לנו
נצטרך קצת סבלנות אבל אני בטוחה שזה יהיה שווה - -טוב, אז האמת שאני חייב לכם תודה ועדכון (וגם סוג של התנצלות..)
אחרי כמה שבועות של בדיקות ומחשבות והתייעצויות עם אנשים כאן ובמקומות נוספים החלטתי ללכת על אלבוםקודם כל תודה לכל אלה שהגיבו לסקר (היתי בהלם של תודה, כ- 400 אנשים נענו לשאלה הזאת בסה''כ, זה פשוט שימח אותי מאד), למעשה התוצאות היו די צמודות, וזכיתי גם להמון מחשבות מורחבות יותר בפרטי לכאן ולכאן, שגם עכשיו בהחלטה 'לעוף' על אלבום אני לוקח בחשבון עוד דברים ומבין שצריך להביא שיקולים נוספים באיך לשחרר אותו נכון האם להוציא אותו דיגיטלית או פיזית וכו' וכו'.*
אז זה העדכון.. אני בחודשים האחרונים כבר עבדתי על כמה שירים, ככה שיש חלק גדול שכבר מוכן, על כל השאר אני נכנס עכשיו ל'מוד' עבודה - המון שעות אולפן והמון צלילות פנימה בשביל לזקק את מה שאני חולם לומר באלבום הזה.
לאלבום יש סיפור ויש מהלך פנימי ואני כבר מתחיל להרגיש איך הוא מקבל צורה ופנים, עיניים טובות ולב פועם ומרגיש, עליות וירידות..יקחו כמה חודשים עד שהוא יצא ועד אז כנראה שיהיה יותר שקט מהכיוון שלי (אבל אי אפשר לדעת ולכן גם ההתנצלות שלי - אני ביקשתי וקיבלתי ממכם עשרות צילומים משמחים, מרגשים ומצחיקים ל'יורד ועולה ויורד', הם מחכים שמורים אצלי באהבה בתיקייה במחשב, אבל יקח להם יותר זמן ממה שתכננתי ושאמרתי בהתחלה שיצאו, מקוה שזה בסדר מבחינתכם, תודה לכל מי ששלח או שלחה, בעזרת ה' יצא מהמם.
רוצה להגיד כאן גם תודה לאמיר שדה ובן מאור - שמלווים אומנותית את האלבום הזה ואותי בכלל בחודשים האחרונים, אוהב אתכם מאד מאד ושמח כל כך בנס הזה שהכרנו ושאנחנו חברים
זהו בנתיים, שבת שלום לכם
ומי שיגיע להופעה של 'שמואל' הערב ב'גולה - פתח תקוה' יהיה נחמד להיפגש
להתראות