-
הזמר דוד בן ארזה מעדכן ששירו "לכו למים" מתעכב מעט, אך ייצא בעז"ה בשבועיים הקרובים
מיוזיק סקופ
-
@taly אמר בדוד בן ארזה - תגלית השנה!!:
הזמר דוד בן ארזה מעדכן ששירו "לכו למים" מתעכב מעט, אך ייצא בעז"ה בשבועיים הקרובים
מתי יצא?
-
@פונץ-בננה
אומרים שיש עיכוב....
מה שהעלתי בעבר היה הדלפה ממיוזיק סקופ... -
@taly אמר בדוד בן ארזה - תגלית השנה!!:
אומרים שיש עיכוב....
לא צריך לומר זה ברור שיהיה עיכוב...
למה יש שיר שיצא בזמן שאמרו?? -
עכשיו במאסטר פליי, יואלי אומר שהולך לראיין את דוד בן ארזה להשמעת בכורה לשיר החדש...
-
@רחלי אמר בדוד בן ארזה - תגלית השנה!!:
עכשיו במאסטר פליי, יואלי אומר שהולך לראיין את דוד בן ארזה להשמעת בכורה לשיר החדש...
איזה שיר? לכו למים?
היה לו כבר אלף השמעות בכורה!!! -
@גילה עכשו יש עוד אחד בקול פליי אם מישהו רוצה אני יעלה את זה
-
שמעון 2 משתמש ותיקהשיב לזלמן שול ב 30 בינו׳ 2022, 13:29 נערך לאחרונה על ידי שמעון 2 30 בינו׳ 2022, 13:38
1 החלק של השיר חשיפה דוד בן ארזה.mp3
2 מעורב עם הדיבורים של יואליחשיפה דוד בן ארזה.mp3 -
@רחלי אמר בדוד בן ארזה - תגלית השנה!!:
את בטוחה?
ממה שאני זוכרת הוא רק ניגן את זה באיזה שידור, אך לא השמיע את הביצוע המוגמר,
מעניין מתי השיר יצא באופן רשמי...אני שמעתי את זה לפחות פעמיים, לא יודעת אם ביצוע מוגמר או לא...
-
תכלת ולבן באולפן.mp3
זה עוד שיר שלא יצא. הוא שר בקול חי ב"מדברים תרבות" שיר מצוין -
דוד בן ארזה בסינגל חדש ומרגש: "לכו למים"
הזמר והיוצר הייחודי והמוערך, דוד בן ארזה, חוזר בסינגל חדש והפעם שיר מרגש במיוחד - "לכו למים". דוד בן ארזה כתב והלחין, אלי קליין ואיצי ברי עיבדו והפיק מוזיקלית
-
קישור ליוטיוב
-
@בן-מנחם יש קליפ?
-
@פונץ-בננה
לא
אין -
כמו תמיד,
ארזה מביא איתו איכות נדירה של עומק, סאונד מדהים
מילים ולחן עם ייחודיות שיש רק לו
הפקה מוזיקאילת מהממת Aל קליין וברי
ושמתם לב למיתוג מחדש של שני המוזיקאלים? -
דוד בן ארזה, אם אתה קורא את זה: אני שומע את השירים שלך בלופים, תדע שאנחנו מאמינים בך, חושבים שהשירים שלך שווים מליון צפיות לפחות, אתה גאון! אין כמוך!
-
וואו איזה שיר...
שמעתי אותו אתמול והיום המון פעמים, פשוט מטורף...
איזה עומק
איזו נעימות
איזו גאונות
גם אני מצטרפת לקריאה:
'דוד בן ארזה, אם אתה קורא את זה, אני שומעת את השירים שלך בלופים וכו'...נ.ב. שמתם לב שבשיר ביוטיוב, בסביבות הדקה 3:05, בשיא של השיר (טרמולו מרגש בחשמלית) היד שנמצאת בעטיפה זזה הלוך ושוב,
לא ממש הבנתי את הקטע, אבל תמיד הוא מצליח להפתיע בכל מיני כיוונים שלא שמים לב אליהם במבט ראשון אבל בפעם השנייה שמים לב אליהם, והם מעוררים מחשבה, לדעתי זה היופי באומנות שלו, שהיא משאירה לנו, המאזינים, את המקום שלנו למחשבה... מעניין אם אני היחידה ששמתי לב לזה...
ובכלל העטיפה של השיר, הסתפקתי מה הוא רצה... זה נראה גם כמו יד של אדם שמתפלל, גם כמו יד של אדם שמשווע שיוציאו אותו מהבור, וגם אולי כמו יד של אדם ששוכב על החוף ומנסה ליגוע במים...ושוב: דוד בן ארזה, אם אתה קורא את זה, תודה רבה לך על יצירות האומנות שלך, הם נוגעות וגאוניות.
-
מה המספר שלו?
27 ביולי 2021, 17:22
18 בנוב׳ 2024, 19:58