-
1 החלק של השיר חשיפה דוד בן ארזה.mp3
2 מעורב עם הדיבורים של יואליחשיפה דוד בן ארזה.mp3 -
תכלת ולבן באולפן.mp3
זה עוד שיר שלא יצא. הוא שר בקול חי ב"מדברים תרבות" שיר מצוין -
דוד בן ארזה בסינגל חדש ומרגש: "לכו למים"
הזמר והיוצר הייחודי והמוערך, דוד בן ארזה, חוזר בסינגל חדש והפעם שיר מרגש במיוחד - "לכו למים". דוד בן ארזה כתב והלחין, אלי קליין ואיצי ברי עיבדו והפיק מוזיקלית
-
@בן-מנחם יש קליפ?
-
@פונץ-בננה
לא
אין -
דוד בן ארזה, אם אתה קורא את זה: אני שומע את השירים שלך בלופים, תדע שאנחנו מאמינים בך, חושבים שהשירים שלך שווים מליון צפיות לפחות, אתה גאון! אין כמוך!
-
וואו איזה שיר...
שמעתי אותו אתמול והיום המון פעמים, פשוט מטורף...
איזה עומק
איזו נעימות
איזו גאונות
גם אני מצטרפת לקריאה:
'דוד בן ארזה, אם אתה קורא את זה, אני שומעת את השירים שלך בלופים וכו'...נ.ב. שמתם לב שבשיר ביוטיוב, בסביבות הדקה 3:05, בשיא של השיר (טרמולו מרגש בחשמלית) היד שנמצאת בעטיפה זזה הלוך ושוב,
לא ממש הבנתי את הקטע, אבל תמיד הוא מצליח להפתיע בכל מיני כיוונים שלא שמים לב אליהם במבט ראשון אבל בפעם השנייה שמים לב אליהם, והם מעוררים מחשבה, לדעתי זה היופי באומנות שלו, שהיא משאירה לנו, המאזינים, את המקום שלנו למחשבה... מעניין אם אני היחידה ששמתי לב לזה...
ובכלל העטיפה של השיר, הסתפקתי מה הוא רצה... זה נראה גם כמו יד של אדם שמתפלל, גם כמו יד של אדם שמשווע שיוציאו אותו מהבור, וגם אולי כמו יד של אדם ששוכב על החוף ומנסה ליגוע במים...ושוב: דוד בן ארזה, אם אתה קורא את זה, תודה רבה לך על יצירות האומנות שלך, הם נוגעות וגאוניות.
-
מה המספר שלו?
-
@שמחה-הגיטריסט אמר בדוד בן ארזה - תגלית השנה!!:
מה המספר שלו?
יש את המייל שלו אם עוזר לך dbenarza.music@gmail.com
-
@מיוזיקפון מילים:
הלכתי ברגל
רכבים תקועים בפקקים
שלא נגמרים
לנגוע בדרך