מיהו הקלידן הליטאי/החסידי הכי טוב בחתונות?
-
פוסט זה נמחק!
-
סליחה שאני כותב את זה, אבל אני חייב:
אני מרחם כ"כ על כל האנשים שמסתובבים בעולם בתחושה שכולם עובדים עליהם ומרמים אותם, והכל מתנהל ע"פ אינטרסים. פשוט רחמים. כי כותבים את זה כאן בפורום כ"כ הרבה לאחרונה שזה כבר נהיה מגוחך. אי אפשר להרים שום פרויקט בלי שיבואו הלועגים שיטענו מייד: "אינטרסים"...
מישהו מוציא אלבום וממשכן את הבית שלו בשביל לעמוד בהוצאות - אינטרסים ויח"ץ.
משקיעים מאות אלפי שקלים בקליפ - במקום לומר תודה ולפרגן - אינטרסים ויח"ץ (ומתעלמים מעבודה של חודשים)
וכו' וכו'
וזה לא פעם ראשונה: בעבר השקענו אלפי שקלים (!) בפרויקטים שונים ושהכל יהיה משקף. נתנו לאנשי מקצוע לסנן ובאמת להביא לציבור מוצר מוגמר ועדיין היה כאן בפורום כמה שטענו "אינטרסים" סתם כי בא להם. חבר'ה, לפני שאתם משמיצים! יש אנשים שטרחו, עמלו והשקיעו. יש לכם כח במקלדת. אבל יש אנשים מאחוריה.||משתדל לקבל את זה באהבה למרות שזה קשה מאוד, כי כל כך טורחים ועמלים להביא סקר משקף. מביאים עשרות אנשים שיעברו על הרשימה ועדיין יבוא מישהו שיטען שהכל אינסטרסים ושלל קונספירציות שונות. אני דן לכף זכות שזה בגלל משב הרוח כאן בפורום לאחורנה בכל נושא. שב"ש||
-
אני חושבת שכל הסקר (והשרשור) מיותר.
מה זה משנה מי הקלידן הכי טוב?
בסופו של דבר מה שמשנה זה החשבון של מי מפוצץ יותר....
וזה פשוט לא רלוונטי אם הוא מקצוען/מוזיקלי/אנרגטי יותר מאחרים, אם הוא יותר מצליח - אז הוא הכי טוב. יש לו את הנוסחא (או סיעתא דישמיא במילים אחרות...)
וגם אם מליון אנשים יצביעו למישהו ספציפי, זה עוד לא יעשה אותו זה שמרוויח יותר... -
@ב-ב זה נכון מאוד ואני מסכים בכל מילה, אבל מה לעשות שאנחנו בעולם השקר והדברים לא משתקפים בדיוק כך.
השאלה היא לא "מי הקלידן הכי טוב?" אלא 'מי הקלידן אותו אתם הכי מחבבים?' (מבחינת נגינה כמובן) שזה דבר מאוד משנה. לדוג'? בתחרות הקלידנים מי שניצח אך ורק בזכות הקהל זה איתמר שטיין למרות שמקצועית אבי דויטש הרבה יותר ואם צוות השיפוט היה זה שמחליט מי מנצח אז היום אבי דויטש היה נושא בתואר. חד משמעתית. (אגב, את איתמר שטיין לא הכנסנו כי יש ברשימה רק כאלו שמופיעים בתדירות גבוהה ומוכרים מאוד לציבור ומתוכם צריך לבחור את השם האהוב) כך שהשאלה פה נוגעת לכל בנאדם: מתוך הקלידנים המובילים: מיהו הקלידן הכי אהוב עליך? שכאן זה כבר משהו שתלוי בקהל ורק בקהל. כי מי שמופיע הכי הרבה וכו' אז אפשר לבוא ולומר שיש לו אמרגן שדוחף אותו ועושה הסכמים.
נכון שהכל תלוי בס"ד, אך כמו שמעניין לדעת מיהו הזמר/מהו שהשיר הכי טוב ויפה (שגם פה זה בס"ד) כך גם בתחום הקלידים (למי שמעניין אותו התחום ויש הרבה כאלו כמו שיש כאלו שפחות מתעניינים) -
@סקופר נאמר את זה בקצרה ובתמצות,
יכול להיות שאתה צודק לגמרי ונסחפתי [או נסחפנו] בהקשר הנוכחי, והביקורת שלך הינה במקום ועם טעם , ובאמת אני חוזר בי מכל הנאמר על ידי,
אבל,
וכאן מגיע האבל הגדול,
המציאות שאנחנו מכירים מתופעות האמרגנים והיח''צ הזול והאגרסיבי וכל התעשיה הלזו,
היא זו שגורמת לנו באופן ספונטני מיד לראות בכל דבר סקר או כתבה מוזיקלית, את היד הבוחשת שעומדת מאחורי כל זה, ואת סכום הכסף שהיא שלשלה למאן דהו...
ולכן יש את התגובות הללו,
ואתה צודק שיש מקומות שזה ממש לא נכון,
ואני מתרשם שבנושא הנ''ל המדובר, באמת טעיתי!! ואני ממש חוזר בי..
[למרות ששאלות עדיין יש לי].
אבל התחושה עדיין קיימת,
ומשכך אני רואה את שורש הבעיה בהתנהלות האמרגנים והיחצניי''ם, אשר הם גורמים שכל ידיעה, כתבה, ראיון, סקר, מצעד וכו', אינם אוביקטיבים.
אך בכל אופן מחילה של ממש הנני מבקש.
גוט שבאעס'. -
אבי דויטש מלך אין עליו
-
@דודו-בלוקה כמו שאין את בני לאופר, ישראל סוסנה, עמי כהן, דביר כהן וכו'...
בסקר משתתפים אך ורק קלידנים ולא מנהלי הרכב מוזיקלי. -
@דודו-בלוקה זה לא טעות, זה פשוט לעשות סקר על תחום אחר.. אין בזה שום איסור