מן השמיים זאנוויל
-
אני קניתי את הדיסק במחיר מלא (10.99$) ביום חמישי בבוקר
ומאז אני לא מפסיק לשמוע את זה
זה דיסק מושקע בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שווה האזנה גם לחובבי המוזיקה המזרחית והישראלית כי זה פשוט כיף לשמוע את זה!!!!!!! -
@שמשון-התותח
לגמריי!!
השירים שם מדהימים!
קניתי את זה גם ביום חמישי, עלה 60 ש''ח קצת יקר אבל שווה!
שומעים שם את ההשקעה, הלחנים, העיבודים, המילים, הפסוקים שלקחו הם מדהימים! -
ציפיתי ליותר אבל אלבום ממש מצוין.
-
@מחשב-נייד כלל ישראל שיר ענק הלחן העיבוד, מושלם!
-
@שמשון-התותח מאיפה אפשר לקנותת תדיסק הזה???
-
-
פינחס ביכלר אמר בלילה מנצח שהשיר היפה והמרגש ישראל נושע כבר הולחן לפני כ18 שנה [בתשס"ד] על המילים "כי לא תחפוץ במות המת כי אם בשובו מדרכו וחיה ועד יום מותו תצפה לו אם ישוב מיד תקבלו" והוא שינה לישראל נושע כדי שיהיה אפשר לשיר ביותר הזדמנויות ולא רק בראש השנה יוה"כ....
-
ותחזינה - שיר מרגש בפני עצמו שמולחן על מילים עוצמתיות. הקליפ - חובת צפייה.
זוכרי זמירות - זאנוויל בביצועים מוזיקליים מדהימים!!!
אנא ה' - לא הבנתי בהתחלה, אבל היום אני מזמזם ביחד עם המנגינה. עמוק ומרגש!
כלל ישראל - שיר קליל, שקיבל בביצוע קצת מילים אחרות מהמילים שבחוברת של הדיסק.
יתומים היינו - הקנייטש והזעקה ב-"יתו-מים היי-נו, ואין, ואין אב..."
ואזכה - להיט, שסחף את כל מי ששמע, ומצא את עצמו מזמזם.
ישראל נושע - "גם היום, גם היום" החלק המרגש ביותר של השיר.
מי ימלל - זאנוויל פורץ גבולות עם שיר שאילו היה מושר בעברית היה משתייך לז'אנר אחר.
להתענג - יצירה מוזיקלית שמבטאת כ"כ את המילים, 'ל-ה-תע-נג ע----ל השם...' -
אוקיי אני אתחיל מהשיר הראשון
הללו: שיר נעים כזה לא שקט ולא שמח קצת דומה בסגנון ל"מודה אני" ומי אנוכי" שיר מתוק מתוק!
בענטש: שיר תוסס וטוב!! אהבתי את הקטע של הטאטעעעעע טאטעעעעע שאפשר פשוט לקפוץ אותו
ותחזינה: כמו שאיש נחמד אמר המילים מדהימות ומרגשות!!! והקליפ פשוט ממחיש את זה בצורה הכי הכי טובה שאפשר, רוצו לראות!!
זוכרי זמירות- פשוט להפעיל ולקפוץץץ מרוב הקצב והשמחה שיש שם!!! אהבתי ממש את המלך מלך וימלוך והעיבוד שם פשוט מטורףף!!!
אנא ה'- המנגינה פשוט יפה, זורמת ומרגשת זאנוויל שר שם כל כך עדין ויפה, כמו תמיד!!
כלל ישראל- העיבוד מטורף!!! הקצב שם של הכינורות מסחרר!! נשמע שם שיואלי הכין את זאנוויל כמו שצריך וזה פשוט שיר שכיף לשמוע כי הוא עושה גאווה שאנחנו עם ישראל "פון אלע פעלקער פו די וועלט" אגב, שינו שם את המילים??
יתומים היינו- אוקיי זה השיר שהכי ריגש אותי מכל האלבום, פשוט שומעים שם את הכאב והצער האדיר שלו, הוא שר שם פשוט מרגש ומצמרר הלחן, המילים, הרגש.... לא יודעת מה איתכם אבל שאני שומעת את השיר יש לי דמעות.....
ואזכה- לחן קליל שכיף לשיר אותו המילים יפות! העיבוד מתוק וזאנוויל עושה את השיר ברמה הכי טובה שיש!
ישראל נושע- אותי השיר הזה מאוד ריגש יש בו משהו קסום כזה והשילוב של הפסוק והמילים פשוט מתחבר "גם היום"
מי ימלל- אוקיי, זה שיר קצת שונה בהתחלה יותר רגוע ואז זה מתחיל להקפיץץץ אבל הוא שיר טוב!
להתענג- כמו שקראו לשיר ככה הוא פשוט "להתענג" על השיר המשמעות יפה כל כך זאנוויל שר שם בהתחלה רגוע ונעים ואז ב"והתענג על ה' ויתן לך משאלות ליבך" הוא עושה את זה בהמון רגש והילד פלא שם (דודי לייפער?) מדהיםם!
מן השמים- וואווווו פה זאנוויל מראה את הכישרון שלו ביצירות איך שהוא מתחזן שם והעליה שם בתורה" פשוט לא נורמלית!!!בקיצור אלבום פשוט מדהים! ומי שלא קנה שפשוט ירוץץץ