מצעד להיטי יעקב שוואקי מכל הזמנים!!!
-
שלום וברכה לכל המשתתפים החשובים, קוראים לי שלמה ואני מגיש תוכנית "ראש בראש" בקו המכלול, בשבוע האחרון העלינו את מצעד הלהיטים הגדול של גדול הזמר יעקב שוואקי בו ניתן לבחור 3 שירים מתוך רשימה מכובדת של 40 להיטים, בינתיים הצביעו כבר כמה אלפי מאזינים ואני ממש אשמח מכל אחד ואחת מפורום מקצב המכובד שיתגייסו לטובת המצעד וייכנסו להצביע ולהשפיע, מי שמכיר את קו המכלול שייכנס מהמספר הרגיל, ומי שעדיין לא מכיר יכול לחייג למספר - 0775525674 או למספר שפתוח בקומה הכשרה - 0794963466
ואז להקיש 1 - 7 - 3 ולבחור 3 שירים אהובים, המשדר הגדול ישודר במוצ"ש הקרוב פרשת שלח שם ייחשפו כל הפרטים על תוצאות המצעד, מאחורי הקלעים וניתוח מורחב על יעקב שוואקי של פעם והיום ועוד מלא הפתעות, בקיצור, עכשיו ממש ימים אחרונים להצבעה אז בואו נוכיח לכולם עד כמה פורום מקצב יכול להשפיע ונצביע ונשפיע ונראה לעולם שאין כמו יעקב שוואקי!!!!!!!!!!! -
@AKNV-ZKNI האמת שאני לא מקשיבה לקו הזה אבל חברה אמרה לי ללכת להצביע אז עשיתי זאת וככה קצת נכנסתי לראות מזה הקו הזה ונכנסתי לפורום וואלה אתה סלב שם סתםם שיהיה לכם בהצלחה!!!!!
-
אין על קו המכלול אני גם כבר הצבעתי
-
שלחתי לחברים שלי שיצביעו
-
@AKNV-ZKNI אמר במצעד להיטי יעקב שוואקי מכל הזמנים!!!:
@הדרי תודה רבה, ובאמת זכינו להצלחה גדולה אבל עדיין חשוב להשפיע ולכן אני מבקש שתעשי כל מה שאת יכולה בשביל לפרסם את המצעד.
||כל החברות בכיתה שלי כבר הצביעו....||
-
@איציק-דדיה תודה, מלך
-
@AKNV-ZKNI אולי תשנה את שם הנושא לעזרה הדדית בכל תומי המוסיקה
-
@AKNV-ZKNI ||רב הכיתה שלי מקשיבה לקו הזה וכולן כבר הצביעו||
-
אתה מגיש את התוכנית?
-
@AKNV-ZKNI
אני חושבת שהייתם צריכים להכניס פחות זמרים לרשימה זה ממש קצת לבחור שלושה שירים מתוך ארבעים. כי כל השירים שלו להיטים אחד אחד.
אז סתם שתדעו לפעם הבאה....||אני כבר הצבעתי....
וסורי על ההערה פשוט זה הפריע לי שהתלבטתי בין איזה שירים לבחור.|| -
@איציק-דדיה כן, ביחד עם מיכאל הלוי התותח
-
@AKNV-ZKNI אז אולי תמסור לנו דש קטן בקו קצת פירסום
-
@איציק-דדיה חד משמעית, בעז"ה אם יתאפשר לי מבחינת מנהל הקו ובפרט אם נקבל הרבה הצבעות מפורום מקצב אני אדאג באופן אישי לתת קרדיט!