מה דעתכם על השיר החדש של אברהם פריד?
-
לראשונה ראיתי ושמעתי את כל השיר עד הסוף.......
ההפקה לדעתי מדהימה. אחזתם את הקטע? מסך ירוק, יענו הוא באולפן, ושילבו מילים בתלת ממד על המסך ירוק בעצמו....... ושלא נדבר על הקונספט הציורי..... דווקא ממש חמוד! את הקליפ אהבתי. -
הדעה שלי לא פופלארית אבל...
יש בשיר הזה משהו מאוד מתוק סוג של חן יהודי טהור. התרחקנו אולי מדי עם סגנון הקליפים והתרגלנו שקליפ על רמה חייב מכונית פאר אחת לפחות וחבורת רקדנים סוערת. פריד הוכיח שפשטות ותמימות יכולים להצטלם נהדר. ואל תשכחו שחוץ מצרכני מוזיקה המשוגעים לדבר, מזמן קליפים נהפכו לאמצעי תעסוקה להעברת זמן למאות אלפי ילדים (בנסיעות, בתור, וכ'ד, טוב או לא? זה המצב.) עם הקליפ הזה גם ההורים וגם הילדים רגועים. -
כשקראתי את כותרת הנושא התעצבנתי למה פותחים כל הזמן סתם נושאים בסגנון שאלה זו סליחה @AKNV-ZKNI אבל כשראיתי כמה פוסטים יש כאן החלטתי גם לכתוב
חסידי אותנטי זה דבר מבורך! במיוחד בעיבוד חי ולא ממוחשב||(חוץ משזה יובל -אז חייב להיות מוצלח)||
אני מתלבטת מה יקח את המצעדים זה או שבילים של דדיה ואילסון
-
@AKNV-ZKNI אולי שבילים לא יזכה מקום ראשון אבל בטוח יזכה במקום מכובד ואין ספק ש'לחי עולמים' זהו להיט השנה
-
אהבתי מאוד
קודם הלחן יפה נעים וגם מקצועי שירה פרידית מלוטשת
המסר אני משער שמי שמכיר את הרעיון שעומד מאחורי הבוקר טוב של הבעש"ט יותר יתחבר [אני לא יודע]
מי שיכול להביא מקור
אגב מה הבעיה בלחנים של גן ילדים יש שם המון שירים טובים..........
לא פחות מכמויות שיוצאים היום
[הורדתי לנגן 50 שירים מהחודש האחרון אולי 7 שירים אפשר לשמוע.....] -
@ויווש אמר במה דעתכם על השיר החדש של אברהם פריד?:
@AKNV-ZKNI אולי שבילים לא יזכה מקום ראשון אבל בטוח יזכה במקום מכובד ואין ספק ש'לחי עולמים' זהו להיט השנה
מה זה לחי העולמים? פרידמן ושפירו? אם זה זה -זה יצא שנה שעברה נראה לי
-
@רוחלה-כהן כן זה של פרידמן ושפירא וזה יצא השנה בסוכות
-
@רוחלה-כהן אמר במה דעתכם על השיר החדש של אברהם פריד?:
@אליש הוא התכוון ל-לחי העולמים
@רוחלה-כהן אמר במה דעתכם על השיר החדש של אברהם פריד?:
@אליש הוא התכוון ל-לחי העולמים
התכוונתי לשיר בוקר טוב ריבונו של עולם
-
@מישהו-6 אמר במה דעתכם על השיר החדש של אברהם פריד?:
@רוחלה-כהן משהו יכול להכניס פה את הקליפ במגיקוד?
תודהאופס פשוט אמרת את זה אחרי ששאלתי אם זה לחי העולמים של שפירא ופרידמן
@מישהו-6
https://send.magicode.me/send-file/file/9a24fa5887****bc712fe94136440b7476c041127af3/view