מה דעתכם על השיר החדש של אברהם פריד?
-
@איציק-דדיה מה זה קשור, בסופו של דבר יש מכלול שלם - והמציאות מוכיחה שהמון אנשים אהבו והתחברו לשיר וגם ברדיו מבקשים אותו הרבה,
חוץ מזה קבלו נתון מעניין - ל"שבילים" יש כרגע 210K צפיות ן 2.5K לייקים ן 166 תגובות, לעומת זאת ל"בוקר טוב" יש פחות צפיות - 206K אבל כמעט פי 2 לייקים - 4.1K - וזה מראה לאיזה שיר יותר התחברו... -
פוסט זה נמחק!
-
@איציק-דדיה עוד יותר, יש לך מושג כמה פעמים רק אני שמעתי בנגן את השיר? ואיתי עוד עשרות אלפי בנים ובנות ברחבי הארץ (והעולם???) יכול להיות שאתה לא מתחבר לשיר, אבל המציאות כרגע היא ככל שהזמן חולף יותר ויותר אנשים מתחברים ואוהבים את השיר, נקודה.
-
@AKNV-ZKNI אמר במה דעתכם על השיר החדש של אברהם פריד?:
@אילן-פ ממש לא, בנוסף לצפיות השיר כל יום רק הולך ומתפרסם יותר ויותר, ועבר רק שלוש שבועות וראיתי כ"כ הרבה אנשים שמזמזמים את השיר ואוהבים אותו, וגם בתחנות הרדיו הוא מושמע כמעט כל יום (אם לא כל) וככל שנתקרב למצעד השנתי תראה שכווווולם יכירו ויאהבו את השיר!!!
יש בזמן האחרון תופעה שככל שהשיר יותר פשוט קליט וילדותי הוא מצליח יותר
בסגנון מוטי וייס --פריד -- -ואפילו ריבו אני שייך לעם
אותי באופן אישי זה קצת מאכזב התופעה הזאת -- אבל זה המצב - זה מה שהעם אוהב -
@אפרת-גלבוע
קראתי שזה מילים של הבעש"ט הקדוש אז מה ילדותי פה? -
@אחינועם-מלול
זה מה שאמרתי- שזה לא ילדותי וזה כל כך חסידי! -
@אפרת-גלבוע
עזבי אותך חסידי זה סופר אותנטי! -
-
@AKNV-ZKNI כעת שמעתי את השיר עוד פעם.
אני כן מסכים שהקול שלו מחפה על הכל. (ז"א: שהלחן לא יותר מסביר, וזה אכזבה מיוסי גרין, וכן המקהלת ילדים רק הורסת לדעתי, וכן עיבוד די חמוד דווקא! אך לא מתקרב למה שהיה בשנות ה-90, אלא בסגנון של גב מיר אביסעלה כוייעח! (או איך שאומרים את זה או כמו דע לך שכל רועה ורועה, עם אקורדיונים וגיטרות, במקום חסידי אמיתי עם חצוצרות וכו'). מאחרים הייתי דווקא מתרשם לטובה, אך מפריד שיותר משקיע ביח"ץ במקום בחומר טוב, זה ירידה לדעתי, ביחס למה שהיה לפני 25 30 שנה בקלטות. המילים לא הכי ילדותיות, אך זה לא הכי בוגר בלשון המעטה... -
@שמה אני לא חושבת שהוא ניסה להחזיר את הסגנון של פעם, הוא פשוט בא ועשה תשיר בסגנון יותר ישן,
הוא לא פרסם שהוא מוציא שיר כמו פעם הוא פשוט הוציא שיר בסגנון יותר ישן.
וחוץ מזה אני בכלל לא חושבת שהשיר הזה ילדותי, גם אם הכל על אותו קטע של בוקר טוב רבונו של עולם,
להפך יש קטע לזה שהוא שר בכמה שפות- סגנונות,
לדעתי, כמובן!