הקליפים של אבי אילסון
-
@איציק-דדיה אילסון מאמין שבעידן של היום אין כמעט סיכוי לשיר לחדור בלי קליפ (כמדומני שככה הוא אמר בראיון)
-
@מאן-דאמר-0 כן אבל מאז שהוא התחיל לשיר חוץ מהשיר אשריך לכולם יש קליפ
-
@איציק-דדיה אני חושב שהוא פשוט אוהב את זה. הוא אוהב להשקיע, והוא סופר מקצוען!
-
@מאן-דאמר-0 הוא אוהב להשקיע זה בדוק כל שיר שלו להיט
-
היום לדעתי השירים הכי מושקעים
והקליפים הכי מושקעים וטובים זה של אילסון
ולכן כולם מחכים לזה
הוא הסופר סטאר מבחינת השקעה במוזיקה במגזר החרדי -
@שמעון-h לאיודעת למה אבל כששמעתי שמביאים אותו למאסטרו הרמתי גבה וואלה עכשיו שאני רואה את העונה אני אומרת וואו איזה בן אדם מוכשר כמה מוזיקלי ידע יש לו
-
-
@איציק-דדיה ברור שכדאי אני חושבת שאנשים יותר רואים את הקליפ עם השיר לא רק שיר לבד..
-
אבי אילסון טוען [ולדעתי בצדק] שבימינו שיש עומס של שירים וזמרים חייבים לעשות משהו שיגרום לאנשים להקשיב לשיר והוא עושה את זה בעזרת קליפ,
מה שמיוחד בקליפים שלו שזה לא רק משהו שימשוך את העין אלא משתדל שיהיה מסר או קשר לשיר,
לדוגמא במקום לחלום הוא מדבר על חיים לאור הזרקורים ועל החיים שאחרי הבמה,
ומה שרואים בקליפ זה את אבי הזמר ואת אבי הפשוט כל אחד איך הוא חי, עד שבסוף אבי הפשוט אומר לזמר שהוא שווה בזכות עצמו, האישיות שלו ולא בגלל הפרסום,
בשיר האחרון פחות אהבתי את הקליפ הוא בלי מסר ויותר הרעיון והקונספט של השבילים. -
@אריה-93 ממש! יש קטע שרואים פשוט שהבלונים פוטו שופ יש קטע שהבלונים בגודל של המסוק
-
@אייל-גלבוע-4 יש מצב שהבלונים לא אמיתיים?
-
@ויווש כן רוב הסיכויים יש קטעים שיש כמה בלונים שהם אמיתיים אבל כשהם במבוק ורואים בשמיים אז זה פוטו שופ
-
@אייל-גלבוע-4 למה שזה לא יהיה אמיתי?
-
-
ברוריה משתמש ותיקהשיב לאייל גלבוע 4 ב 7 ביוני 2023, 15:47 נערך לאחרונה על ידי ברוריה 7 ביוני 2023, 15:48
@אייל-גלבוע-4
לי הבלונים הזכירו את הקליפ של בני פרידמן תודה למי שזוכר גם הוא חילק בלונים לילדים ברחוב ופחות או יותר היו אותם סצנות. -
@ויווש יש כמה שכן ויש גם קטע שלא כי הבלונים פשוט מאוד בגודל של המסוק ורואים גם שהם תלת מימד של מחשב עריכה פשוט רואים שהם לא בלונים אמיתיים
-
@ברוריה נכון
פוסט 12 מתוך 75