הדבר שהכי מעניין בקליפ
-
@1122 אמר בהדבר שהכי מעניין בקליפ:
@כ-פ יש הבדל בין מסך ירוק לבין ההפקה האחרונה של 'צמאה' למשל...
האפ קאזק&הקהלזו חתיכת הפקה מסוג אחר. הפקה משובחת, עם תסריט מתאים, זה גם וואן שוט מושקע, קיצר זה בהחלט קליפ מדהים! אבל סגנון אחר.
יש כאלו שלוקחים מסך ירוק ואז בעריכה פשוטה רואים אותם שרים ורוקדים בכל מיני מקומות מעניינים. אוקי, נחמד. אבל מסך ירוק יכול להיות גם הפקה של עשרות אלפי שקלים. ע"ע ויקיפדיה של חנן, שישבו על התסריט רציני לדעתי. -
הכי מעניין בקליפ אם יש תוכן ולא רק זמר שכל הקליפ עליו על התספורת שלו ועל הבגדים שלו
ואני לא רוצה להגיד מי כי זה לשון הרע
-
הקליפים שהכי מעניינים אותי
זה- סיפור
- קאצ' (השבר בסיפור (מה שגורם לצחוק))
- לראות את הזמר שר בסביבה מעניינת
-
יש קליפים שנראים כמו קליפ בת מצוה או יום הולדת......
בעיקר נותנים בפרונט את הזמר.
ויש קליפים של תוכן הקליפ של אודי דמארי "אני אוהב אותך" או הקליפ "בוקר טוב" של פריד שמתעסקים בעיקר עם התוכן והזמר משני בתוכן.
או אפילו הקליפ של בני פרידמן "בא לפה" שהזמר נמצא גם אבל מה שמעניין זה כל המצב בקליפ...
כמה מחברי אמרו לי שהם נגעלים מהקליפים שהזמר בפרונט מאופר ומלובש ומגונדר עם כל מיני תנועות כאילו איזה חתן ביום חופתו וד"ל......
[הלימוד זכות שיש כי זה יותר זול מקליפ אנימציה מושקע.........]
מעניין דעתכם..... -
@123-0 אמר בהדבר שהכי מעניין בקליפ:
יש קליפים שנראים כמו קליפ בת מצוה או יום הולדת......
ויש קליפים שהם כמו המדריך לנושר המתחיל פשוט מרוב כל הרקדנים השתייה והאוכל וכל החינגות פשוט רדודות מאוד ולא מביאות לשום מקום רק לתת רמה ולא חיוביים כלל
-
הדבר הכי מעניין בקליפ אם יש נושא בקליפ ולא רק מראים את הזמר רוקד ריקודים
-
-
@איציק-דדיה
הקליפ הצחיק אותי בגלל שהקופים רוקדים ושרים
מה ש @יהודה-N שלח -
יש כמה אלמנטים שהופכים קליפ לקליפ טוב לדעתי:
- שהקליפ משרת את תוכן השיר והם משלימים זה את זה.
- מכוניות בגדים יקרים פוזות וכאלה- לא קונה אותי.
- קליפ עם סיפור מעניין יותר מקליפ רגיל במיוחד שמשקיעים בקליפ ברמה של סרט (לדוגמא מנדל ראטה כלו עניי)
- קליפים עם קונספט מעניין, לא רגיל, מפתיע.
- קליפ שיש בו סוג של אמנות כמו טיפוגרפיה, שילוב של צבעים וכדומה.
-
@איציק-דדיה
זה שיר על פרשת מצורע:
בית:
או בעור או בשתי או בערב או בכל כלי-עור נגע צרעת הוא והראה את הכהןפזמון:
ירקרק ירוק שבירוקים אדמדם אדום שבאדומיםיש שם מכונית אדומה פרארי נוסעת, מצביע על מילים בחומש, חסידים הולכים ברחוב משוחחים בינהם, קליפ מילים,
קופים רוקדים\מנגנים\שרים, רמזור אדום עם האיש המואר הירוק כשהוא רוקד, הכנת סלט ירקות, אבטיח ירוק עם פרצוף,
ילד שאוכל את האבטיח האדום, צילומים מאולפן, צילום רחפן לפרארי, אורות דיסקו לקופים הרוקדים וחוזר למצביע על מילים בחומש