הודעה חשובה לכלל המשתמשים | חסל כל נושא מיותר!👊
-
#anchor(שלום לכלל המשתמשים היקרים!)
עקב התרבות של הנושא בו אני הולכת לגעת, החלטנו אני וחלק מ @צוות-פיקוח - להעלות את הנושא לתודעה עמוקה יותר.
הקטע הזה של פתיחת נושא על כל אפצ'י של מחשבה, זה... איך לומר?... לא מקצועי. במילים עדינות. ואנחנו, אני רק מזכירה, במת מוזיקה מקצועית מאד.
להלן נושאים ששלפתי ממוחי הפרוע, שיכולים להוות דוגמא נהדרת לתופעה העצובה:
- האם נראה לכם שהשיר 'מלך העולם' יותר מכוער מהשיר 'מלך העולם 2'?
- למה נראה לכם קוראים למוזיקה מוזיקה?
- מה אתם מעדיפים עכשיו שיר עצוב או שמח? למה? איזה מצב? תפרטו, אנחנו כאן לעזור לכם לצאת מדיכי!
- האם הזמר 'זמיר' מזייף יותר מהזמר 'זמירי'?
- נכון שהקליפ האחרון של 'מקרופוני' פשוט חסר תועלת?
- נכון שהשיר האחרון של 'פסנתרי' חייב לזכות ביותר צפיות ביוטיוב? זה לא פייר שיש לו רק מליון!
- נכון שאין על מוזיקה בעולם??? למה אתם חושבים ככה? תפרטו, תפרטו!!
בקיצור אני חושבת שהבנתם את הלך הרוח של הנושאים המיותרים...
ואשכרה, אל תפלו מהכסא, יכולים להיכתב בכל אחד מהם 200 פוסטים בשעה! אה... שנייה... 150 מהפוסטים אלו קריאות עזרה נואשות לצוות פיקוח בלי לשכוח גם לדווח, אבל עם לשכוח שיש צורך רק בדיווח. המחמירים גם דואגים 'לאיים' על פותח הפוסט. כמה נאה מצדם, ככה הוא לא יורחק, נכון?!
אז ככה.
מכם, הוותיקים, אנחנו מצפים לקצת יותר כבוד. אל תגיבו בנושאים מהסוג הנ"ל. פשוט מאד, דווחו. ולא, אין צורך שגם תעירו למשתמש. זה התפקיד שלנו.
מכם החדשים, גם אם תפלו בזה בהתחלה אנחנו מבינים אתכם, לאט לאט תלמדו את הכללים. אולם - עליכם מוטלת החובה לקרוא היטב היטב את חוקי הפורום, על מנת שהסיכויים להגיע לידיי כתיבת נושאים כאלה, יהיה כמעט ואפסי.בואו ותחמלו עלינו, @צוות-פיקוח , ותעשו לנו עבודה קצת יותר קלה. מבטיחה שהעבודה פה בכל מצב לא נגמרת. אנחנו שמחים עד מאד להיות חלק בלתי נפרד מהסינון של האתר, אבל כשזה נוגע לדברים שהם כל כך חסרי תועלת ואנו יכולים למנוע זאת ביחד, למה שלא נעשה את זה?!
המשך גלישה נעימה, מועילה, מחכימה ומעניינת!!!
-
-
-
-
-
-