קניית גיטרה אקוסטית
-
@י-ס אמר בקניית גיטרה אקוסטית:
למי שרוצה ללמוד גם גיטרה חשמלית וגם אקוסטית מה עדיף ללמוד קודם ?
לא עדיף להשקיע בכלי אחד?
אני חושבת שמה שיותר מתחברים- ללמוד אותו קודם.
אבל זו לא דעה מקצועית...@י-ס אמר בקניית גיטרה אקוסטית:
וכמה עולה (ממוצע) גיטרה איכותית
גיטרה אקוסטית באזור 2000..
-
אני יודע שיש חנות בנתניה בשם סדנת הגיטרות של אבי גיל זה החנות גיטרות נראה לי הכי טובה בארץ והוא גם עושה שיפוצים וסט אפ לגיטרות ברמה הכי מקצועית שיש אנימאמין שהוא יתן לך משו של קורט או ימאה באיזור מחיר של 1500 או של טיילור, ריימונדו, מרטין או משו על הרף הזה באיזור ה2500 יש לו את כל הגיטרות בחנות עצמה מהכי פשוט עד מחיר של 41000 שקל יש לו גם בהרבה צבעים אתה יכול לבחור לפי סוג עץ צורה גילופים צבע גודל וכל מה שבא לך אבל זה כבר יהיה לא ברף רגיל אלא יותר יקר או שיש עוד חנות גיטרות טובה בשם ווילדגיטרס אבל הם לא ממש מביאים חברות איכותיות הם יותר הולכים על יופי של הגיטרה פחות סאונד ונוחות
-
@י-ס חשמלית ואקוסטית זה שתי סוגים שונים, לא רק של גיטרות, אלא גם של ניגון.
אני חושב שקודם תלמד אקוסטית ככה רוב האנשים שאני מכיר עשו.וכמה עולה (ממוצע) גיטרה איכותית שתחזיק מעמד הרבה שנים מהסוגים הנ"ל ?
אקוסטית מתחיל ב 500 בערך ולדעתי בין 1500 ל 2000 זה גיטרות פצצה (ברור שככל שתשלם יותר תקבל יותר טוב)
@טיטו אני קניתי כבר.
ואני ממליץ על סופרן-חנות ברמות א. ועל אפקט-חנות במרכז כלל (דוידקה) -
@yb-guitar אמר בקניית גיטרה אקוסטית:
אני קניתי לפני כמה שנים בכלי זמר גיטרה אקוסטית
גם אני קניתי בכלי זמר - רק במחיר גבוה.
הגיטרה מעולה! -
@אייצ-ית אולי המוגברות יותר יקרות כי אני קניתי גיטרה לא מוגברת
ועוד דבר במחיר הזה לפעמים יש דברים מעולים רק שבפס יצור יש פחות הקפדה מאשר במוצרים היקרים אבל לא בהכרח שכל מה שזול הוא פחות טוב צריך פשוט לבדוק את הגיטרה באופן אישי ויש לפעמים מציאות -
@yb-guitar יש פנדר במחיר הזה אבל נראה לי שאין עוד דגמים שלהם במחירים כאלה.
( @יהונתן ג"כ המליץ על כלי זמר) והייתי שם ולא היה להם גיטרות לטעמי בטווח מחיר הזה.