-
@פונץ-בננה אמר בישי ריבו:
אני דווקא חושבת שממש מיותר היה לעשות עליו ת'רמיקס.
פה זה עובדה עד כמה הרמיקס הורס תשיר.כנראה שלא קראת את ההמשך?.....
אבל המקורי פי מליון יותר יפה. זה פשוט לא שיר של רמיקס.... שעולם יעשה משהו.
לא כל שיר מתאים להלביש עליו רמיקס.אבל כל הנ"ל לא הורס את העובדה ש:
עיבוד מושלם.
-
ישי ריבו על הפיגוע: "לא יודעים איך לעכל את הכאב"
הזמר והיוצר ישי ריבו עצר את ההופעה בעקבות הפיגוע הרצחני, וקרא עם הקהל פרק תהילים פסוק בפסוק.
הזמר והיוצר ישי ריבו עצר אמש (שלישי) את ההופעה שלו ב'אמפי שוני' בפני מאות אנשים, ברגע שנודע לו על הפיגוע הקשה. "לא יודעים באמת איך להכיל את הכאב הזה, מה שקורה לאחרונה, הפיגועים בבאר שבע, חדרה ועכשיו בני ברק", אמר ישי ריבו, "הדבר היחיד שאפשר לעשות ברגעים האלה זה להתחבר יחד ולהתפלל, להיות טובים יותר ולקבל קבלות ולהתחזק, פחות לשון הרע, פחות מחלוקות, יותר לדון לכף זכות".לאחר מכן קרא ריבו יחד עם הקהל פרק תהילים פסוק בפסוק. "אני רוצה לפתוח בפרק תהילים לעילוי נשמת ההרוגים שה' יקום דמם ולרפואת הפצועים", אמר. לאחר מכן הוא שר את השיר שלו "גם כי אלך".
-
אני חושב שזו הייתה טעות לשחרר את השיר הזה דווקא כסינגל משום שהוא כבר שר אותו במספר מקומות בעבר.. זה היה יכול להיות באלבום,
אני מבין שזה יפה למלחמה וכו'.. עדיין היה אפשר לשמור אותו לאלבום, אנשים אחרי סיבת הסיבות חיפשו ומחפשים משהו קצבי קצת לרומם את הרוח כולם נמצאים בסוף זמן גמורים נפשית ומחפשים משהו שמח ואופטימי אחרי הדברים הלא פשוטים שעוברים עלינו...
אני שמעתי אצל יואלי בלילה בוע שריבו היה מקום 4 ועקיבא 3, הוא אמר שהוא היה מתבייש קצת בשביל ריבו שחרך פעם אחר פעם את המקומות הראשונים, ואפשר לראות את זה גם בכמות הצפיות שיש לו.. זה חבל !
אני אסיים במשהו אופטימי מאוד מקווה שהאלבום "סוף חמה לבוא" ייצא בקרוב, כי אני ממש מפחד שהטרנד "ריבו" של שטח אפור והלהיטים חלף לו, וזה מזעזע מאוד... (רק תגידו לי שמישהו שכן שלו והוא אמר לו בסססססווווד שהוא מוציא את האלבום בתמוז-אב בבקשה...:) -
@shin
הלוואייייייייייייייייייייייי
רק שיוציא כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן ואני מסכימה איתך שככל שיש הפרשים בין שיר לשיר שיוצא לו קצת מדחיק אותו לצערי...
כי אני מעריצה שלו, אבל כשהוא לא מוציא שירים כל כך הרבה זמן... עולים בינתיים זמרים חדשים...
חוץ מזה שהאלבום סוף חמה לבוא היה צריך לצאת כבר ב: תשפ"א...
אבל לא שופטת...לא כל שיר מתאים להלביש עליו רמיקס.
צודקת במיליון אחוז!!!
אני אישית שונאת שמלבישים רמיקס על שירים, ובייחוד על שירים שקטים ומרגשים, זה הורס הכל... -
פוסט זה נמחק!
-
@אוהבת-מוזיקה-3 הזמרים החדשים שעולים - צריכים לעבור כברת דרך ארוכה ע"מ להשתוות לישי ריבו--- זה כמעט בלתי אפשרי. [כקריירת מוזיקה. לא כיכולות.]
ה - במה_#קהל_#אהבה_ משחק לו הרבה והוא אלוף בזה. היחצנים שלו גם עושים עבודה נפלאה...
נ.ב
אסור לכתוב שתיי תגובות ברצף. אני איחדתי לך אותן בשלוש נקודות בצד בעריכה של ההודעה הראשונה. ושימי לב - לאחר ציטוט עלייך לרדת שורה ע"מ שיראו את התגובה שלך לציטוט.
את חדשה בפורום, ולכן עלייך לקרוא את כללי הפורום ע"מ שהגלישה שלך באתר תהייה בטוחה. -
למרות שכבר עבר זמן, אף פעם לא מאוחר מלהגיב על השיר, נכון:)?
ובכן,
הבתים מהממים ביופים ופשטותם הכובשת.
הגאונות שבמילים, הקול המלטף- וואו!
בנוגע לפזמון-
באופן אישי, הרגשתי שאחרי בתים חזקים שכאלה חייב לבוא פזמון עוצמתי שיעיף את המאזינים לשמים.
והפזמון היה... שקט, רגוע וכמעט לא מורגש... מאמינה שזה עניין של טעם והיו כאלה שדווקא אהבו והתחברו לשורה השקטה הזו...בכל אופן, כשיר שלם, הוא שיר מושלם ועוצמתי,
לא יודעת אם הוא ישאר כאן למדי הרבה זמן, אבל מה שבטוח הוא שמוקדם ונמהר להספיד את ישי כל כך מהר... -
הוא אמר שהוא היה מתבייש קצת בשביל ריבו שחרך פעם אחר פעם את המקומות הראשונים, ואפשר לראות את זה גם בכמות הצפיות שיש לו..
אני ממש לא חושבת שהשיר האחרון מבייש את ריבו. הוא אחד השירים הטובים שייצאו לו. גם אם עוד לא בכמות הלייקים [שגם היא רצינית אבל לעומת סיבת הסיבות - שבאנה הלכתם על ענק- זה קצת. אבל לעומת אחרים זה ו-א-ו].
646.682 צפיות לאחר שבועות ספורים זה נקראה מבייש??? אז מה המצב של הזמרים 'התותחים' האחרים בציבור החרדי.... השם ישמור.... [תעשו סקר תבדקו את מצב הצפיות - ולא אל תלכו למ.ב.ד וגם לא לאברהם פריד].
הוא לא יהיה מקום ראשון?
סוף סוף הוא בנאדם!!!! סוף סוף נכיר עוד חבר'ה שמגיע להם מקום ראשון!!!! העובדה שהוא כבש פעם אחר פעם מקום ראשון לא מכריחה את הפעם הבאה להיות אותו הדבר, וזה אפילו הופך את זה ל'לא הגיוני'.
אז שיתפנה קצת מקום לאחרים, מה קרה. זה לא מוריד מישי ריבו. הוא גדול, ענק, ויהיה כזה לעד בעולם המוזיקה.
לא משנה מה אומרים:
הכל אפשר רק אם נרצה
המחפש תמיד מוצאואני מוסיפה - בין לטוב ובין לרע.
כי אצל ישי עצמו זה רק:
שטח הפקר
אין סימן אין היכר
ומה הקשר, בין השיר למשוררכנראה שגם הוא חושב שאין קשר בין השיר למשורר... לכו תספרו לו שיש...
-
הרמיקס הכי יפה ששמעתי אי פעם לשיר הוא הרמיקס הזה של די ג'יי אליאב לשיר החדש של ישי ריבו הוא ממש כמעט עיבד מחדש את השיר עם סאונד משובח, שאפו.
-
זה ברור שישי ריבו ישאר לנצח מלך המוזיקה היהודית! אין פה בכלל שאלה!!!
וגם השיר החדש שלו הוא שי נדיר עם עומק (שזה שיא הסגנון שלי)
וגם אף זמר לא יצליח לתפוס את המקום שלו, כי הוא עבר דרך ארוכה עד שהוא הגיע למי שהוא!
כל מה שהתכוונתי לומר, זה שהוא יוציא שירים בתדירות יותר גבוהה, ולא אחת לשנה... -
הוא לא יהיה מקום ראשון?
סוף סוף הוא בנאדם!!!! סוף סוף נכיר עוד חבר'ה שמגיע להם מקום ראשון!!!! העובדה שהוא כבש פעם אחר פעם מקום ראשון לא מכריחה את הפעם הבאה להיות אותו הדבר, וזה אפילו הופך את זה ל'לא הגיוני'.
אז שיתפנה קצת מקום לאחרים, מה קרה. זה לא מוריד מישי ריבו. הוא גדול, ענק, ויהיה כזה לעד בעולם המוזיקה.אני ממש לא בטוחה שהוא לא יזכה במקום ראשון....
אחרי הכל, הוא ריבו. והמון אנשים מצביעים לו גם אם לא ממש אהבו ת'שיר שהוציא.
בואו ניזכר מה היה לפני שנה, בשיר סיבת הסיבות, כמה ביקורת ששמעתי עליו.....
אז אולי השיר הזה קצת פחות מהמצופה (לדעתי ממש לא!!!! הוא מטורף!!!) -
אבל עדיין, משווים פה לישי ריבו שהוא ענק והכל יחסית לשירים הקודמים שלו, שאולי היו יותר, אבל - כמעט אין מי שמתקרב ליכולות שלו בכלל.באופן אישי, הרגשתי שאחרי בתים חזקים שכאלה חייב לבוא פזמון עוצמתי שיעיף את המאזינים לשמים.
והפזמון היה... שקט, רגוע וכמעט לא מורגש... מאמינה שזה עניין של טעם והיו כאלה שדווקא אהבו והתחברו לשורה השקטה הזו...ממש מסכימה איתך!!
גם לי היה קצת חסר משהו...
אבל למרות זאת - השיר מושלם! -
@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
זה ברור שישי ריבו ישאר לנצח מלך המוזיקה היהודית! אין פה בכלל שאלה!!!
בוא נרגע כי היו קודמים לפניו שכולם חשבו שהם יהיו לנצח ולא..
וזה לא סותר את זה שאני מאוד אוהב אותוף אבל גם להערצה יש גבול,@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
וגם השיר החדש שלו הוא שי נדיר עם עומק (שזה שיא הסגנון שלי)
ובוא נגיד גם על זה שהיה המון ביקורת והריטינג של זה קצת תקוע משא''כ נגיד סיבת הסיבות שזה נהיה להיט הזויי.
@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
כל מה שהתכוונתי לומר, זה שהוא יוציא שירים בתדירות יותר גבוהה, ולא אחת לשנה...
זה גם עיצבן אותי הקטע הזה- שיוציא יותר שירים, אחד בשנה בשבילו זה כלוםםם.
-
לא אמרתי שהוא ישאר לנצח!, אבל לא ניתן למצוא עוד כזה זמר יהודי, עם לב, נשמה...
הכוונה שלי היא שישי ריבו ישאר לנצח מושג בעולם המוזיקה היהודית! -
הפזמון היה... שקט, רגוע וכמעט לא מורגש...
אני לא חושבת שהיה כזה שקט.
השיר מלכתחילה באמת היה שקט ברובו.
אבל: "וכתתו חרבותם לעיתים וחנינותיהם למזמרות" יש בו ממש קצב וסוג של התגברות ועליה מהשקט של השיר עצמו.
בכל אופן בעיניי השיר באמת מדהים, והשקט והנגיעה הרכה בלב -אלו השירים שמאפיינים את ריבו: "אמן הנשמה"- זו פשוט אומנות לגעת למליוני אנשים בלב ולגרום להם לדמוע עם השירים.
ורק על זה מגיעה לו זכיה של מקום ראשון ויותר מכך.
זו דעתי לאומה. -
@הלב-שלי השיר הזה לא יהיה מקום ראשון בחיים!!!!
יצאו שירים הרבה יותר יפים ממנו
ולפי דעתי אם ריבו לא יוציא עוד משהו עד למצעד
הוא קצת ידחק ובקשר למה שאמרו פה על זמרים צעירים
אני חושב שזה באמת נכון יש הרבה זמרים צעירים ומתחילים
והשנה ספציפית הם יכולים לעקוף את השיר של ריבו בריצה
ואני בעד לא שריבו ידחק אלא גם לתת לזמרים אחרים לזכות (שלפי דעתי יותר מגיע להם) -
@מוכן-תמיד-לעזור הי, לא לדבר ככה.... אני דווקא מאוד אהבתי את השיר הזה (בשונה מהרבה שירים שלו שפחות התחברתי), לא הבנתי מה יש לכולם פה נגדו....
לשיר הזה ספציפית מגיע מקום ראשון בצדק, ומותר לו לרוץ למקום הראשון, למה שיוותר על זה? -
@תמר-מהמרכז את רצינית??
'כי תעבור במים' של קובי גרינבוים
'אין דבר רע' שוואקי ושמעון לוי
'יש בך הכל' עקיבא (תלוי איפה...)
יש עוד מלא אבל זה מה שעולה לי עכשיו...
יכולים להגיע למקום ראשון חופשיי
הרבה יותר יפים מהשיר של ריבו. -
@מוכן-תמיד-לעזור לא באתי להוריד משירים אחרים, גם הם מאוד יפים, נחכה למצעד ונראה מה יהיה.... אבל לא צריך לזלזל בריבו, אני חושבת שהשיר שלו לא נופל מהשירים האחרים שיצאו לאחרונה.
-
@מוכן-תמיד-לעזור אמר בישי ריבו:
כי תעבור במים' של קובי גרינבוים
'אין דבר רע' שוואקי ושמעון לוילא חושבת שהם יותר יפים מהאחרון של ריבו. ממש ממש לא.....!!!
-
משהו יודע אם השנה יש מופע בבניני האומה ?? לא פורסם כלום עד עכשיוו