-
@אוהבת-מוזיקה-3 אמר בישי ריבו:
כי כל שנה יש
כן אבל זה לא כמו המופעים שהוא עושה בסוכות ופסח בבנייני האומה...
זה הופעה שעיריית חולון הביאה לפתיחת בין הזמנים.
אבל יש מצב שזה יהיה ברדיו כי ההופעה של הבחורי ישיבה זה כולל הענקת מילגות לכותבי חידושי התורה, או משהו כזה...זה מה שאני אומרת
שיש עכשיו שמיעה ברדיו
וכן, חלוקת מלגות לזוכים בכתיבת חידושי תורה בעיר -
איזה באסה, קצת אחרי תחילת ההופעה סגרו את השידור ברדיו...
-
@אוהבת-מוזיקה-3 ככה זה תמיד במיוחד ריבו ידוע בשמרנותו למופעי רדיו
(יותר נכון ההפקה שלו) כדי שבפעם הבאה תקנו כרטיסים -
@נעמי16 נכון. אבל האמן צריך לדעת ולהבין שהקהל רוצה דברים חדשים...
מצד שני טענת הזמרים בצדק, שהם מכינים מופע. מופיעים איתו עשרות פעמים, עד שלקהל ימאס... ככה גם שולי רנד ומי לא...
שיהיה להם בהצלחה !!
נ.ב. ובמיוחד אחד כמו ריבו... צריך להבין את זה. -
@נעמי16 נכון. אבל האמן צריך לדעת ולהבין שהקהל רוצה דברים חדשים...
מצד שני טענת הזמרים בצדק, שהם מכינים מופע. מופיעים איתו עשרות פעמים, עד שלקהל ימאס... ככה גם שולי רנד ומי לא...
שיהיה להם בהצלחה !!
נ.ב. ובמיוחד אחד כמו ריבו... צריך להבין את זה.ממש לא, עובדה שישי ריבו ממשיך להופיע עם אותו מופע ואתה כשאתה לא קונה כרטיס לא מדגדג לו כי יש אלף אחרים שכן יקנו גם אם הוא לא הוציא שיר וזה אותו מופע...
זה פשוט עובדה!!! -
@מיאה-ב אוי ואבוי לי... אני ממש לא חושב שריבו יתקשר אליי וישאל למה אני לא מגיע כבר כמעט שנה להופעות... גם לא קלמן וקובי''ס לא ציפיתי מהם למייל מתחנן... אני מתכוין שאומנים מופיעים עם אותו פסקול של מופע עד שהוא נמאס ואז מחליפים....
ואמרתי שזה נמאס בשלב מסויים גם למי שממש אוהב לשמוע את שיריו (כמוני). -
-
@מומחה-לקליפים אמר בישי ריבו:
והם יגמרו מתי שהוא ואז מה ריבו יעשה?
ואז מה הוא יעשה??
פשוט מאוד!
ימשיך להופיע ולפוצץ אולמות, וכולנו נראה שזה לא קהל חדש, אלא כל אותם מעריצים מושבעים שלו שלא יוותרו וישלמו מחיר מלא ויגיעו לכל הופעה שלו...@shin הסתכלות מעניינת אבל גם די נכונה......
באסה שאתר טיקטצ'אק מוכיח שיש הרבה שלא בדעה הזאת.....נו, צריך עוד הוכחות??
מישהו אחד או שתיים מהפורום עדיין לא באמת מזיזים לריבו... -
-
תקשיבו לגבי התדירות של הוצאת שירים- זה לא ממש משנה עד כמה הזמר מצליח או לא, זה פשוט הסגנון של הזמר!
יש כאלה שמוציאים כל יומיים שיר, ויש כאלה שלוקח להם קצת יותר זמן..., אני ממש לא חושבת שזה בא ממקום של זלזול בקהל או משהו כזה, וזה לא קשור עד כמה הוא ממלא אולמות!- ישי ריבו מוציא שיר פעם בתקופה- אבל השיר הוא איכותי ומלא בתוכן, לעומת זמרים שמוציאים כל יומיים שיר- ויכול להיות שהשיר יפה- אבל חסר תוכן עמוק.
אז זה ממש לא קשור לחשיבה של הנה יש לי קהל אז לא בוער לי להוציא שיר...
תבינו להוציא שיר זה לא לשלוף משהו מהמגירה, זה לשבת ולכתוב ולהלחין וקודם כל שיבוא הרעיון...וחוץ מזה לא יודעת מה אתכם- למרות שאני יודעת את ההופעות של ישי ריבו כמעט בעל פה- זה אף פעם לא נימאס לי...:)
ומי שהיה בהופעה שלו אתמול בחולון- יכול להבין איזה אש היה שם!!!,
וממש יצאנו עם טעם של עוד... -
ממש חיכיתי לסינגל שלו אבל אם הוא מוציא את זה רק עכשיו עדיף שלא יוציא ושנזכה לראות משהו אחר בגמר כי עליי התחיל כבר להמאס הזוכה הקבוע הזה למרות שהמקום הראשון מגיע לו בצדק...