-
@חסידייה-אוטנטית פעם גם עליי היה נמאס הקטע הזה, אבל פשוט התרגלתי, ותכל'ס אני יודעת שאין לנו משהו אחר יותר טוב, אז מפרגנת לו מכל הלב.
ויאללה מחכים לשמוע את הסינגל החדש! בטוחים שהוא יהיה מושלם!! -
@חסידייה-אוטנטית אמר בישי ריבו:
ממש חיכיתי לסינגל שלו אבל אם הוא מוציא את זה רק עכשיו עדיף שלא יוציא ושנזכה לראות משהו אחר בגמר כי עליי התחיל כבר להמאס הזוכה הקבוע הזה למרות שהמקום הראשון מגיע לו בצדק...
גם אותי זה הטריף (!) עד שהתחלתי להתייחס לזה כמו לפריימריז בליכוד...
המקום הראשון שמור לנתניהו (או במקרה שלנו לישי ריבו...) ומה שמעניין זה המקומות הבאים. כלומר, בפרסום התוצאות אף אחד לא מסתכל מי הגיע למקום הראשון אלא רק על המקום השני ומטה -
@חסידייה-אוטנטית
גם אם הוא לא יפרסם את השיר. השיר הקודם היה מנצח! -
וואווו איך היתי בשוק שהולך ןלצאת השיר ממש מחכה לשיר כמו של ישי שכל שיר זה שיר עם מסר . משמועות .קצב . שמחה
https://miktzav.com/user/סקופר ימצעד תשפב ...... -
@סקופר ככה ללא קרב להעניק לו את המקום הראשון?
חברה...תרגעו,השיר עוד לא יצא.
להנמיך את גובה הלהבות....יש המון להיטים שיצאו בשבועיים האחרונים ויכולים להעפיל למקום הראשון בקלות.
(ומקווה שיש גם עוד אנשים שרוצים לרענן את המקום הראשון במצעדים)...סבלנות. -
@נעמי16
צפית\האזנת פעם למצעד כלשהו בשנים האחרונות שאת מגיבה ככה????
זה דיי תמים לומר שנתנו לו את המקום הראשון עוד לפני שהוא הוציא שיר
זה ממש כמו ש @סקופר הגדיר את זה שזה כמו הפריימריז בליכוד למה פעם חשבת שמשהו אחר יקח את הראש? לא נראה לי....
כנ''ל ריבו מה שהרגיז אותי שניסיתי להתחיל לנחש איזה שיר יגיע למקום הראשון ופתאום איתות מכיוון ריבו שלא תבינו לא נכון אני אוד אוהבת את ישי אבל מיילא היה נותן לנו קצת זמן להנות מהשיר ולתת לו בשמחה את המקום הראשון ובמקום זה הוא יבש אותנו כל כך הרבה זמן ומוציא שיר חודשיים לפניי המצעדים תודו שזה מרגיז...||רק בוא נקווה שלא תצמח איזה קבוצת רק לא ריבו ||
-
@חסידייה-אוטנטית
גם אם הוא לא יפרסם את השיר. השיר הקודם היה מנצח!לא חושב בכלל. אולי אולי לחמישיה הראשונה. אפילו במצעד החודשי שעשינו כאן ובקו המוזיקה שלנו בהשתתפות כ1,000 מצביעים (מה שמספיק כדי ללמד על מגמות ותהליכים) זה הגיע למקום שני במצעד חודשי! קל וחומר שבמצעד שנתי זה היה יורד עוד יותר
-
@חסידייה-אוטנטית כן,צפיתי/האזנתי ואני עדיין בדעה שלי.
הפריע לי הדיבור על זה על מקום ראשון לפני שהבנאדם הוציא שיר וכמו שעוד כתבו כאן השיר הקודם שלו בטוח לא יקח והשיר שהוא יוציא.....בא נראה.
אני גם מאד אוהבת את השירים שלו ואם השיר החדש באמת יהיה מוצלח וכו' יש מצב שאני אפילו אדרג אותו במקום הראשון...(לא שאני באמת חושבת שההצבעה שלי תוריד או תעלה אותו במיקום השירים )אבל עדיין זה לא משנה את העובדה שלקבע שיר במקום הראשון לפני שהוא יצא זה חסר טעם. -
@נעמי16 אך אחד לא קבע שהוא הולך להצביע לשיר הזה מקום ראשון חד משמעית.
כולם פה כמוך מצפים שהשיר ייצא ונשמע אותו ונחווה דעה.
אבל מהנסיון של כולנו (וזו מחמאה אדירה לישי ריבו) הוא הולך להביא את זה בענק ולהכניס את כל השירים הטובים שדברת עליהם בכיס הקטן שלו...
אין מה לעשות, הוא כותב ברמה נדירה, שר בחסד, ויש לו המון סיעתא דישמיא. (וגם המון מעריצים שילכו אחריו בעיניים עצומות, ועל כך יש לי פה חולקים, אבל אני עדיין בדעה שלי)
שוב, לא באמת סופי שהוא יזכה מקום ראשון, אבל ככל הנראה זה מה שיהיה.
ו... נשאר לנו רק לחכות!! -
אני לא הסתכלתי בפוסטים למעלה
אבל:
לדעתי הוא לא יזכה למקום הראשון שוב
כי מאזינים רוצים לראות מישהו אחר
לא כל הזמן ישי ריבו מקום ראשון
ויצביעו לשירים טובים לא פחות משל ישי ריבו
אל תשכחו שהשנה יצאו שירים מדהימים
הרבה יותר מכל שנה
יואלי דיקמן,גדאלבז ומשה קליין,וכ'ו
בקיצור נחיה וראה
לילה טוב ושבוע טוב לכולם........ -
@חסידייה-אוטנטית שדווח מלילה מנצח בקול ברמה
הקרדיט לישראל כהן
ולפינה חם על המדף
אגב זה כבר לא פינה זה נהיה שכונה -
@חסידייה-אוטנטית זה סוג של כיף לקבוע את המציאות לפני שהיא קרתה?
כי אם כן אני אשקול את הרעיון -
@חסידייה-אוטנטית אמר בישי ריבו:
זה סוג של כייף להתכחש למציאות?
איזה מציאות התכחשתי בדיוק!!?!?
בסה"כ אמרתי שאנשים רוצים לראות זמרים אחרים במקום הראשון
לא רק ריבו
ואני לא הולכת להצביע לישי ריבו
גם אם הוא יביא את השיר הכי מטורף בעולם -
@תמר-7 נכון ואנשים גם רוצים לראות את כ''ץ ואדלשטיין בראשות הליכוד אבל עד שנתניהו לא יעזוב את הליכוד זה לא יקרה!
כנ''ל ריבו! זה סוג של מציאות מה נעשה שיש כאלה שקצת קשה להם לקבל את זה
גם אם את לא מבינה בפוליטיקה את אמורה להבין דבר כזה
גם אני כתבתי שמרגיז אותי ואני רוצה לראות שמות אחרים בראש אבל זה מה יש....
אל תקחו ללב את מה שכתבתי כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונים
אה... וגגם אני לא יצביע לו אני ממש לא מעריצה שלו