-
אני גם בדעה של @תמר-7 שבאמת נמאס לראות את ריבו שנה אחרי שנה קוטף את המקום הראשון ומשאיר את כל האלה שבאמת ובתמים השקיעו פי מאה יותר ממנו לדשדש במקומות השניים והשלישיים,אבל יכולה להרגיע אותך @מיתר שבכל אופן הדעה שלי ושלה (וכנראה של עוד כמה כמונו...מקווה שישנם כאלה) לא באמת תעלה או תוריד.(במיוחד כמה חבר'ה פה בפורום שכבר שמו את עובדת היותו של ריבו במקום הראשון כמגומרת.....)
-
לא באמת תעלה או תוריד
אז אני רוצה לבשר לך שכן
אני ואת ועוד מה פה בפורום ועוד כמה מאזינירדיו ועוד כמה חברות שלי ושלך ושל עוד אנשים
יכולה להכריע את הכף לטובת מישהו אחרמאוד לא מקצועי להצביע לתואר 'זמר השנה',
מה הקשר מקצועי פה??
'זמר השנה', לזמר שהוציא שיר אחד-שניים,
למה כמה שירים ישי ריבו מוציא בשנה 20 ?!!!!
אז שתדע שישי ריבו מוציא 1 מקסימום שני שירים -
@נעמי16 ברור שישי ריבו מקצועי .....
אבל מאז שהוא נהיה כוכב וכל שיר שלו נהיה להיט.
אז נהיה לו הרבה מעריצים גם בעולם הכללי והשירים שלו מושמעים הרבה.
אז המון אנשים נהיו מעריצים שלו.
ובוחרים בו בלי לדעת למה ואפילו ששנה שעברה השיר סיבת הסיבות לא היה כזה וואו והמילים שלו לא מרגשות מדי
השמיעו את השיר הזה מלא וסתם.... ואפילו מוזיקאים אמרו את זה
בקיצור,
לי נמאס לראות אותו שוב במקום הראשון,
אבל בואו אנחנו סתם מתווכחים.
יש עוד יותר חודש וחצי למצעד נחיה ונראה כמו שאומרים. -
@מיתר ואיך זה מתבטא אם הוציא במשך שנה שלימה 2 שירים?
יכול להיות שהוא מאוד מוכשר, אבל זה לא הופך אותו ראוי לתואר זמר השנה.אף אחד לא דיבר על זמר השנה.
אלא שיר השנה.
חוצמזה שזמר השנה זה בכלל לא אומר מי הוציא הכי הרבה שירים השנה, אלא מי היה הכי בכותרות, בהשמעות רדיו, בהופעות, מבחינת הקהל.
ואם זמר (במקרה הזה זה ריבו) הצליח לגרום לאנשים ללכת אחריו בעיניים עצומות זה רק מגדיל את הכח שלו ומראה כמה שהוא תותח! -
אבל בואו אנחנו סתם מתווכחים.
עם זה אני מסכים
אבל כמה מילים לסיכום
1 אני לא מעריץ שלו
2 סיבת הסיבות הוא שיר מאוד יפה עם לחן לדעתי האישית אחד היפים של ישי והמילים אז הם לא מרגשות אבל זה טקסט יפה כמו שישי יודע לכתוב
3 על הקול של ישי קשה להתווכח שהוא אחד היפים, הוא כותב ברמה גבוהה עם משחקי מילים והרבה תוכן ,הוא מלחין מדהים, יש לו יכולת הגשה מלטפת ונעימה. בקיצור תביאו זמר שיכול להתמודד עם ישי בכל הפרמטרים האלו. -
@מיתר אוקיי יכול להיות שאתה חושב שיש לו קול יפה יש מצב
אבל לדעתי ההופעות שלו זה השוואו הגדול שם הוא תותח ובגלל זה אנשים אוהבים אותו
אני אתן דוגמא
לפני כמה שנים לא הכרתי את ישי ריבו ואז ההיתה הופעה שלו בסוכות בבית שמש בחינם והלכתי עם המשפחה
היתה לו הופעה מדהימה ומהמממת ופתאום התחלתי לאהוב אותו וזה לא בגלל השירים שלו
כי לא היה לו שירים יפים אז
אלה בגלל השואווו של ההופעהשהתלהבתי ממנו
אבל עכשיו אני לא כ"כ אוהבת אותו
רק מהופעות אני מתלהבת