-
@אנונימית לא בטוח שאת צודקת....(בעדינות כבקשתך...)
כי זמר שלא מספק תוכן,ושיר אחד שהוא מוציא מכניס אותו לתודעה בגלל אלפי המעריצים שנוהים אחרי בעיניים עצומות כמו שכתב@ב-ב זה סתם דמות שנהנים לסגוד לה
בלי שום קשר לרמת ההשקעה שלה ותוכן שהיא מייצרת.לקרוא לה זמר השנה? מגוחך לדעתי. -
(בהנחה שזמר זה אדם שמוציא שירים)
ומי שמופיע כל היום ומפוצץ אולמות איך הוא נקרא בלשונך?
אבל בואו נעשה קצת סדר.
זמר השנה, אני לא חושבת שהוא ראוי להיות כי בהחלט לא שמענו עליו הרבה (גם בהופעות, זה היה בעיקר לא חרדי)
אבל כשהוא זכה בשיר השנה שנה שעברה ולפני שנתיים, וגם השנה כנראה יזכה, זה לא נראה לכם מגיע לו?
בשיר השנה זה לא משנה אם השיר טוב או לא ואם הזמר ששר אותו הוציא עוד שירים השנה.
שיר השנה זה שיר שהקהל הכי אהב ורוצה לשמוע עוד ועוד.
נמאס לנו לראות אותו? תציעו משהו אחר...
תסתכלו ביוטיוב ובספוטיפיי כמה האזנות יש (ויהיו) לשירים של ישי וכמה לשירים ''הטובים'' שיצאו השנה....@אנונימית הקהל,ההופעות והצפיות ביוטיוב הן תוצאה של.....ניחשתם נכון,שירים.
ולכן גם זמר שיש לו את הנ"ל (הקהל וכו') לא ראוי לתואר הזה מכיוון שהוא לא מייצר את הבסיס.הוא כבר לא צריך להוציא שירים כדי שיהיה לו קהל, הופעות, צפיות..
עובדה! -
ומי שמופיע כל היום ומפוצץ אולמות איך הוא נקרא בלשונך?
מי שהלך לו עם שירים שהוא הוציא, וכנראה לא יפוצץ אולמות יותר בלי שירים (שכן הוא מפוצץ אולמות בזכות מה שהוא כבר הוציא)
זמר השנה, אני לא חושבת שהוא ראוי להיות כי בהחלט לא שמענו עליו הרבה (גם בהופעות, זה היה בעיקר לא חרדי)
גם אני חושבת ככה
-
הוא כבר לא צריך להוציא שירים כדי שיהיה לו קהל, הופעות, צפיות..
עובדה!אם זמר מוציא שירים רק כדי שיהיה לו הופעות ,אז אבדנו
הרי ישי ריבו הכי לא כזה בעולם
הוא הכי לשמח את עם ישראל תמיד!!!
אני מאמינה שזה ממניעים של עומס (עבודה, משפחה ,ילדים, הופעות וכ'ו)
אבל להיות זמר השנה הוא לא -
ריבו בהופעה שהייתה היום ביצע לראשונה את השיר החדש תכף יפתח הלב חבר שלח לי סרטון מההופעה (לא הכול) עם השיר ברקע (האיכות לא הכי טובה ) יש ביקוש לשלוח?
-
@חכם_בלילה בטח יש ביקוש!
הוציא לנו ת'נשמה לפחות שנהה ממנו קצת -
@חכם_בלילה כן נשמח עם יעלו את זה
-
This post is deleted!
-
@חכם_בלילה תודה על הסרטון!
נשמע שיר טוב!
עם קצב מיוחד...