-
יש אפשרות להעלות בmp3?
-
@דיזיין
אני מגיבה למה שנאמר שהכל זה רק עיניין של יחצ:
יואו אני יודעת שזה ממש מאוחר להגיב על זה אבל עכשיו ראיתי את זה וזה התסיסי אותי... זה כל כך לא נכון! אני יכולה להיות עדה לכך. כל הזמן שהיללו את ריבו וכל החברות שלי היו שומעות אותו- לא סבלתי אותו ולא הייתי מסוגלת לשמוע את השם שלו ורק הרבה הרבה אחרי שמעתי במקרה את השיר תוכו רצוף אהבה ונשבתי בקסמו של הדיר ומאז אני נהנית משירים איכותיים מבחינת תוכן וגם מבחינת מלודיה!
והנה למשל השיר הזה- פחות התחברתי אמנם המילים כרגיל- מדויקות ומביעות רגשות עמוקים אבל הלחן לא תפס כל כך.... וההוכחה לכך שהנה במצעד השנתי שהיה- השיר הזה לא זכה ולמה? כי אנשים אוהבים שירים ולא זמרים! -
@אפרת-גלבוע לדעתי הכל נכון
חוץ מהשורה האחרונה
היום הרבה אנשים אוהבים זמרים ולא רק שירים יפים
ואני חושב של''צ דוגמאות כי יש מלא שירים שהם לא וואו בכלל ורק בגלל שזה זמר עם שם השיר הצליח -
תגידו שמתם לב לצפיות?
-
This post is deleted!
-
שיר מטורף!!
אני שןמעת אותו בלופים
הוא גאון ישי!!
לעשות כזה שינוי לשיר זה מטורף לגמרי -
@חיה-בקליפ אני דווקא חושבת שזה המקוריות בשיר
לקחת שיר שקיים ולעשות אותו סגנון שונה ומגניב
ואגב זה הרבה קידוש השם! -
@יהודי-קדוש אמר בישי ריבו:
@חיה-בקליפ אני דווקא חושבת שזה המקוריות בשיר
לקחת שיר שקיים ולעשות אותו סגנון שונה ומגניבישי ריבו הוא תותח בטקסטים
למה לא להמציא משו חדש...... -
This post is deleted!
-
@חיה-בקליפ שימי לב לזה:
גדול היוצרים של זמננו בתחום המוזיקה היהודית ישי ריבו, מפתיע בשיר חדש, מלהיב ומרגש ׳אני שייך לעם׳ שנכתב כשהיה בן 16, שיר מבוסס גיטרה בימים שיש רק למד לפרוט בעצמו.
השיר היה מוכר במשפחה, ואמא של ישי אהבה אותו מאוד, ותמיד בערב פסח שאלה "ישי מתי אתה מוציא אותו לעולם?", אז בליל הסדר האחרון הבטיח לה בנה שהשנה יעשה מאמץ "כי היא כל כך מבקשת…"בפורים האחרון הוא נזכר בהבטחה, כמעט עברה שנה, ולמרות הזמן הקצר, קפץ לאולפן של מאור שושן, "בזמן שהיינו אמורים להמשיך לעבוד על שיר אחר, אמרתי לו 'תשמע מאור: אני רוצה שנעצור ונקליט סקיצה לשיר מפעם שכתבתי, כדי לשמח את אמא שלי', ומאור האהוב והרגיש, ישר נרתם לזה. וכנראה בזכות רגע של כיבוד הורים, הכל התנהל בסייעתא דשמיא יוצאת דופן, הווייב, ההפקה והלהקה המושלמת שלי שניגנה, הכל קרה ממש בכמה ימים…"
-
This post is deleted!
-
@יהודי-קדוש מאיפה הבאת את זה??