-
@אפרת-גלבוע אתם באמת מסתכלים על כל המצעדים האלה כאילו זה דעת הקהל ?
רוב האנשים בכלל לא מצביעים בזה
רק כמה שקצת משעמם להם -
סתם בשביל מי שמעניין
מי שנרשם או רשום לאתר של ישע ריבו שלחו היום שיש אפשרות להשתתף בהגרלה על 10 כרטיסים חינם לכל ההופעות הקרובות של ריבו
כדאי להרשם כי גם יש כל מיני הטבות ועוד. -
@חיה-בקליפ המחדש
-
@יהודה-n
נכון זה לא רוב הקהל אבל זה הרבה צעירים ואני באופן אישי מכירה כמה וכמה כאלו... בכל מקרה רוב התגובות שקראתי ושמעתי על השירים שלו בשנה שעברה לא היו נלהבות... כולל התגובות שלי למרות שהייתי מעריצה גדולה אז אבל שיר שהוא לא יפה - הוא לא יפה. נקודה. וזה שיר ממש חמוד מתאים לתקופה וגם יש לו קצב טוב. מצד אחד מאוד קליל מצד שני לא מופרע וחסר פורפורציה- זה ישי... -
@אפרת-גלבוע שימי לב
שהתשובה שלך לא קשורה למה שאמרתי -
@יהודי-קדוש אמר בישי ריבו:
@חיה-בקליפ שימי לב לזה:
גדול היוצרים של זמננו בתחום המוזיקה היהודית ישי ריבו, מפתיע בשיר חדש, מלהיב ומרגש ׳אני שייך לעם׳ שנכתב כשהיה בן 16, שיר מבוסס גיטרה בימים שיש רק למד לפרוט בעצמו.
השיר היה מוכר במשפחה, ואמא של ישי אהבה אותו מאוד, ותמיד בערב פסח שאלה "ישי מתי אתה מוציא אותו לעולם?", אז בליל הסדר האחרון הבטיח לה בנה שהשנה יעשה מאמץ "כי היא כל כך מבקשת…"בפורים האחרון הוא נזכר בהבטחה, כמעט עברה שנה, ולמרות הזמן הקצר, קפץ לאולפן של מאור שושן, "בזמן שהיינו אמורים להמשיך לעבוד על שיר אחר, אמרתי לו 'תשמע מאור: אני רוצה שנעצור ונקליט סקיצה לשיר מפעם שכתבתי, כדי לשמח את אמא שלי', ומאור האהוב והרגיש, ישר נרתם לזה. וכנראה בזכות רגע של כיבוד הורים, הכל התנהל בסייעתא דשמיא יוצאת דופן, הווייב, ההפקה והלהקה המושלמת שלי שניגנה, הכל קרה ממש בכמה ימים…"
-
-
@יהודי-קדוש אמר בישי ריבו:
@חיה-בקליפ שימי לב לזה:
גדול היוצרים של זמננו בתחום המוזיקה היהודית ישי ריבו, מפתיע בשיר חדש, מלהיב ומרגש ׳אני שייך לעם׳ שנכתב כשהיה בן 16, שיר מבוסס גיטרה בימים שיש רק למד לפרוט בעצמו.
השיר היה מוכר במשפחה, ואמא של ישי אהבה אותו מאוד, ותמיד בערב פסח שאלה "ישי מתי אתה מוציא אותו לעולם?", אז בליל הסדר האחרון הבטיח לה בנה שהשנה יעשה מאמץ "כי היא כל כך מבקשת…"בפורים האחרון הוא נזכר בהבטחה, כמעט עברה שנה, ולמרות הזמן הקצר, קפץ לאולפן של מאור שושן, "בזמן שהיינו אמורים להמשיך לעבוד על שיר אחר, אמרתי לו 'תשמע מאור: אני רוצה שנעצור ונקליט סקיצה לשיר מפעם שכתבתי, כדי לשמח את אמא שלי', ומאור האהוב והרגיש, ישר נרתם לזה. וכנראה בזכות רגע של כיבוד הורים, הכל התנהל בסייעתא דשמיא יוצאת דופן, הווייב, ההפקה והלהקה המושלמת שלי שניגנה, הכל קרה ממש בכמה ימים…"
נפתח לכל המעונינים
-
This post is deleted!
-
@אפרת-גלבוע כשאת מקפיצה משהו כל כך ישן, את חייבת לצטט,
פשוט אין לי שמץ על מה את מדברת....
אני לא זוכרת את כל מה שכתבתי כאן אי פעםן,
אז בכיף, רק תגידי לי על מה דיברת.... -
@אפרת-גלבוע אמר בישי ריבו:
@דיזיין
אוקיי השאלה איך מצטטים אני חדשה ולא כל כך יודעת איך משתמשים...עקרונית לוחצים כאן
אבל פשוט תזכירי לי מה אמרתי שם, זה גם מספיק
-
This post is deleted!
-
@אפרת-גלבוע אההה ואאוווו זה היה ויכוח ישן נושן,
טוב עיזבי, לא נעים לי לחזור אליו,
נראה לי הייתי שם קצת תקיפה,
אולי נסערת ממשהו.....
לא יודעת,
בכל אופן אני גם מסכימה איתך כרגע, אז תרגישי בנוח...