טראנד AI בינה מלאכותית במוזיקה היהודית
-
@אליהו-חזן האמת, זה קצת מצחיק שככה דנים על זה.......
מילא, ההמנון של טוקר למוצש חי בקולו של קרליבך, זה לדעתי מצמרר ויש על מה לדון....אבל הקליפים? היום כל העיצובים עם AI, בתור מעצבת אני יכולה להעיד על עצמי שאני משתמשת בכלי הזה כל הזמן.......
בינתיים הקליפים שיצאו עם AI, היו חדגוניים, וקצת משעממים. ייקח זמן עד שידעו להסיט אותו אל המקומות הנכונים והמעניינים. בוידאו הכלי הזה לא מפותח כל כך, בקיצור, אולי עוד שנה-שנתיים יצאו הקליפים ה'מגניבים' בבינה מלאכותית. -
לא משנה מתי- זה יגיע וזה יהיה נורא! לכל התחומים.... אבל בתחום המוזיקה אני מרגישה שזה ממש הרס המוזיקה!! מוזיקה זה אומנות אומנות=נפש לרובוט אין נפש ולא משנה כמה מתוחכם הוא יהיה!!!
אגב, לא יודעת מה איתכם - כל ציור שראיתי בבינה המלאכותית ישר זיהיתי שזה הבינה ולא בני אדם זה מושלם מידי ומלאכותי מידי........ -
@אפרת-גלבוע ברור. חכי, זה עדיין בהתחלה. בהמשך ילמדו לעשות את זה בסגנונות מסויימים, ולא הסגנון שכולם מכירים.
@אפרת-גלבוע אמר בטראנד AI בינה מלאכותית במוזיקה היהודית:
לא משנה מתי- זה יגיע וזה יהיה נורא! לכל התחומים.... אבל בתחום המוזיקה אני מרגישה שזה ממש הרס המוזיקה!! מוזיקה זה אומנות אומנות=נפש לרובוט אין נפש ולא משנה כמה מתוחכם הוא יהיה!!!
כל דבר זה ככה! גם בתמונות של הבינה לעולם לא תוכלי להעביר את הרגש שאת מעבירה בתמונה אמיתית!!
זה באמת נורא. מוזיקה של AI נשמעת נטולת רגש לדעתי. -
עוד אחד בבינה מלאכותית,
לדעתי המוצלח ביותר ממה שיצא עד עכשיו! נתי לוין 'נשיר רק לך'.
פה אנשים הפעילו ראש בשביל להוציא משהו מעניין......מג'יקוד:
https://send.magicode.me/send-file/file/878d83abd1a70ed205d11071d0e7bc5273cba7d2/viewקישור למנגן מיוזיק:
https://hamenagen.net/קומיקס-ובינה-מלאכותית-נתי-לוין-בסינגל/ -
@דוד-33 מה??
ממש לאא
דבר ראשון הקליפ הזה יצא לפני 4 שנים אם לא 5
ואז בכלל עדיין לא הייתה בינה מלאכותית
דבר שני בתור אחת שמתעסקת עם צילום ועריכת וידאו זה קליפ שממש לא לקח דקה אחת, וגם לא נראה לי שיש איפה לדחוף שם את מיסיס בינה....
אני לא מצליחה להבין באיזה קטע זה הרגיש לך AI??? -
@דוד-33 אמר בטראנד AI בינה מלאכותית במוזיקה היהודית:
@ד19 אז אם הבנתי נכון, AI זה בלי אנשים רק מצוייר
AI זו מילה כוללת. יש AI בטקסטים, כמו צ'אט GPT, יש AI בתמונות, שהוא מייצר תמונות לפי הוראה. יש גם AI שאתה מראה לו תמונות של איש מסויים והוא יוצר מהאיש הזה תמונות בווריאציות מסוימות, לבוש אחר, נוף אחר....... יש AI של מוזיקה / קולות כמו במוצש בקול של קרליבך.......
יש פעמים שהשתמשו בAI למשהו שלילי - לוקחים דמות מפורסמת, פוליטיקאי או כל דבר אחר, ואומרים בשמו דברים שלא אמר - ע"י AI......