עזרה - כתיבת שיר חופה
-
היי, אני יודע שנעלמתי להרבה מאד זמן ומאמין שיש פה הרבה שבכלל לא מכירים אותי או שרק ראו פוסטים ישנים שלי בכל מיני מקומות…
אני לא אלאה בסיבות כי זה לא המקום, חזרתי לקצת זמן ואני רוצה (צריך) את עזרתכם.אני מנסה לכתוב שיר לחופה ועם כל הרצון הענק שלי פשוט לא יוצאת לי מילה על הדף שקשורה למילה הבאה. אשמח בזה לעזרה.
נ.ב. בסופו של דבר אני אשתמש בשיר הזה ככל הנראה לצרכים אישיים אז מי שלא מעוניין להשליך זכויות יוצרים אשמח שיתעלם מהפוסט הזה. (יש מצב שאני אקח שיר ואשנה בו מילים או אסדר אותו לפי ראות עיניי אז גם זה מי שלא ממש אוהב את זה שיקח בחשבון).
תודה רבה מראש ️
-
@הדרי תודה 🥰
אני אלחין את זה אחרי זה, כעיקרון אני מחפש משהו בסגנון יותר ישראלי וקליל ולא משהו יותר מידי עם מילים גבוהות. (יותר מטאפורי מאשר פסוקים וכדו׳).יש לי כמה קטעים קטנים שכתבתי אבל פשוט שום דבר לא מסתדר לי בראש לפסקאות אחידות עם מבנה לצערי.
״ולפני שנכנסת לחיי
הייתי אבוד בין ארץ ושמיים
עכשיו זה איתך עד הסוף, מקודשת.״
(זה הקטע היחיד שאני מעלה לפה כי השאר לדעתי פחות מתאים לפורום, בכל מצב זה הוייב בערך). -
יש לי שיר עם לחן מהמם!!
לא יודעת עד כמה הוא בדרישות שלך, אבל שווה לשמוע... גם אם לא לחןפה, אז כהפתעה בהמשך הערב -
@טיטו
טוב, הצלחתי לכתוב משהו...
התבלבלו לי קצת הבתים..בית א-
ולפני שבאת אלי
הכל היה מבולבל
הייתי רק חצי
ועכשיו זה מושלםרגעים מרגשים שלא נשכחים
פזמון-
ועכשיו מביט לך בעניים
דמעות זולגות כמיים
שמחה עד השמיים
ומעכשיו זה שניים--
נשמות מתחברות
נושא פה תפילותבית ב-
בזריחות, בשקיעות
בלילות בתפילות
בשעות הקטנות-
לא מפסיק להודות
הגעת לחיי
בתזמון כה מושלם-זה מה שנשלף לי כזה, הבתים לא נראה לי כ"כ מסודרים...
אבל אם זה הכוון שרצית- אני יכולה לנסות לעשות מזה שיר...)
פתוחה חופשי להערות ושיפוצים
מזל טוב ענק!! -
טוב אז קודם כל תודה לכולם.
אני כנראה אעשה איזשהו כלאיים בין כולם בסוף כי זה סוג של השראה מבחינתי וזה ממש עוזר אז תודה ענקיתתת.
בכל מצב אני עדיין אשמח לעוד