-
@תמר-7 מה זה משנה את מופע ההשקה של נמואל מספר 2 יהיה בשידור חי ומשלמים עליו
-
@מוח-שליט-על-הלב לי אם היו אומרים שזה גם בשידור חי לא הייתי הולכת להופעה
זה לא שווה -
@אנונימית הוא יהיה בשידור חי, אבל לא יודעת אם גם לצפייה.
-
@תמר-7 אבל המופע הזה ממש לא עולה 100 200 הוא עולה 35 40 משהו כזה
-
@סודי-ביותר בגלל זה הם עושים את זה בשידור חיי
-
@סודי-ביותר אמר ביואלי דיקמן:
אבל המופע הזה ממש לא עולה 100 200 הוא עולה 35 40 משהו כזה
הוא עולה 25 שח
-
אבל אין כמו מופע חי זה הרגשה אחרת לחלוטין לא הייתי נשאר לראות בבית בשידור חי עם היה בליב
-
הנושא הוא יואלי דיקמן וחבל ש @צוות-פיקוח ינעלו בא נחזור לנושא של יואלי ולא על מה יותר כיף הופעה חיה או שידור חי
-
תמר 7 מורחקהשיב למוכן תמיד לעזור ב 29 במרץ 2022, 17:01 נערך לאחרונה על ידי תמר 7 29 במרץ 2022, 17:02
@מוכן-תמיד-לעזור אם המופע היה עולה לך הרבה יותר מ200 שח היית נשאר בבית לראות או הולך להופעה
-
מוכן תמיד לעזורהשיב לתמר 7 ב 29 במרץ 2022, 17:03 נערך לאחרונה על ידי מוכן תמיד לעזור 29 במרץ 2022, 17:03
@תמר-7 דבר ראשון אני חושב שאם זה מופע שווה עם זמרים ותזמורה טובה לא היה אכפת לי לשלם יותר מ200 אפילו
ודבר שני אם המופע הוא בלי צפייה אז אין בכלל שאלה מה עדיף ביחוד שהמופע הספציפי עולה פחות מ30 -
@מוכן-תמיד-לעזור בגלל זה הם עושים אותו בזול
כי יודעים שכל הכרטיסים ייחטפו מהר ויהיה אנשים שלא יצליחו להשיג כרטיסים, רוצים לתת לתת לכולם את ההנאה
הרי במופע שעולה הרבה, אנשים חושבים פעמיים אם ללכת או לא ופה לא מתחשבנים (גם שזה בין הזמנים) -
@תמר-7 וגם אני חושב שעושים את זה גם לבנות שרוצות לראות ולא יכולות לבוא
-
תמר 7 מורחקהשיב למוכן תמיד לעזור ב 29 במרץ 2022, 17:08 נערך לאחרונה על ידי תמר 7 29 במרץ 2022, 17:10פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@תמר-7 אמר ביואלי דיקמן:
כל פעם אני מתחרפנת למה עושים את כל ההופעות והדברים המעניינים רק לגברים זה משגע אותי
אני דווקא מבינה ואני לא אפרט מדוע. המבין יבין.
ובפורום אין מקום לוויכוחים מעין אלו. היו, ננעלו, נמחקו, הוזהרו.
שימו לב להבא. -
יש למישהו סרטונים מהשידור?
-
@יום_שמח איזה שידור?
-
@מוכן-תמיד-לעזור האחרון
עם ר' אלתר
1657/4179