-
@מוח-שליט-על-הלב לי אם היו אומרים שזה גם בשידור חי לא הייתי הולכת להופעה
זה לא שווה -
@תמר-7
אין מה להשוות שידור חי לצפייה...רק אם לא מתאפשר ללכת אז עדיף להישאר לצפות
אבל מי שיכול? אין כמו חוויה של לייב -
@תמר-7 אבל המופע הזה ממש לא עולה 100 200 הוא עולה 35 40 משהו כזה
-
@סודי-ביותר בגלל זה הם עושים את זה בשידור חיי
-
@סודי-ביותר אמר ביואלי דיקמן:
אבל המופע הזה ממש לא עולה 100 200 הוא עולה 35 40 משהו כזה
הוא עולה 25 שח
-
@סודי-ביותר אמר ביואלי דיקמן:
אבל המופע הזה ממש לא עולה 100 200 הוא עולה 35 40 משהו כזה
הוא עולה 25 שח
אבל אין כמו מופע חי זה הרגשה אחרת לחלוטין לא הייתי נשאר לראות בבית בשידור חי עם היה בליב
-
הנושא הוא יואלי דיקמן וחבל ש @צוות-פיקוח ינעלו בא נחזור לנושא של יואלי ולא על מה יותר כיף הופעה חיה או שידור חי
-
אבל אין כמו מופע חי זה הרגשה אחרת לחלוטין לא הייתי נשאר לראות בבית בשידור חי עם היה בליב
@מוכן-תמיד-לעזור אם המופע היה עולה לך הרבה יותר מ200 שח היית נשאר בבית לראות או הולך להופעה
-
@מוכן-תמיד-לעזור אם המופע היה עולה לך הרבה יותר מ200 שח היית נשאר בבית לראות או הולך להופעה
@תמר-7 דבר ראשון אני חושב שאם זה מופע שווה עם זמרים ותזמורה טובה לא היה אכפת לי לשלם יותר מ200 אפילו
ודבר שני אם המופע הוא בלי צפייה אז אין בכלל שאלה מה עדיף ביחוד שהמופע הספציפי עולה פחות מ30 -
@תמר-7 דבר ראשון אני חושב שאם זה מופע שווה עם זמרים ותזמורה טובה לא היה אכפת לי לשלם יותר מ200 אפילו
ודבר שני אם המופע הוא בלי צפייה אז אין בכלל שאלה מה עדיף ביחוד שהמופע הספציפי עולה פחות מ30@מוכן-תמיד-לעזור בגלל זה הם עושים אותו בזול
כי יודעים שכל הכרטיסים ייחטפו מהר ויהיה אנשים שלא יצליחו להשיג כרטיסים, רוצים לתת לתת לכולם את ההנאה
הרי במופע שעולה הרבה, אנשים חושבים פעמיים אם ללכת או לא ופה לא מתחשבנים (גם שזה בין הזמנים) -
@מוכן-תמיד-לעזור בגלל זה הם עושים אותו בזול
כי יודעים שכל הכרטיסים ייחטפו מהר ויהיה אנשים שלא יצליחו להשיג כרטיסים, רוצים לתת לתת לכולם את ההנאה
הרי במופע שעולה הרבה, אנשים חושבים פעמיים אם ללכת או לא ופה לא מתחשבנים (גם שזה בין הזמנים)@תמר-7 וגם אני חושב שעושים את זה גם לבנות שרוצות לראות ולא יכולות לבוא
-
@תמר-7 וגם אני חושב שעושים את זה גם לבנות שרוצות לראות ולא יכולות לבוא
-
פוסט זה נמחק!
-
@יום_שמח איזה שידור?
-
@יום_שמח איזה שידור?
@מוכן-תמיד-לעזור האחרון
עם ר' אלתר -
@מוכן-תמיד-לעזור האחרון
עם ר' אלתר@יום_שמח היה בוידאו?
או בשמע? -
@יום_שמח היה בוידאו?
או בשמע?@מוכן-תמיד-לעזור קיבלתי למייל מאיזה קבוצה אבל זה חסום לי.
לא שידור מלא, סרטונים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות