-
הבנתי שהוא הוציא אלבום לפני שבועים בערך מישהו יודע על זה משהו אשמח לפרטים...
-
צפו שולי רנד במהלך חזרות למופע שלו ביצע את השיר ערפל רק שהפעם בגירסה בין לאומית צפו
https://send.magicode.me/send-file/file/69401450946813363e3b939e4f***bed21ab3024496/view
יש את זה למישהו?
-
הבנתי שיש באלבום החדש שיר שקוראים לו "יהודי" אפשר אותו [אם הוא בסדר].
ובכלל אפשר את כל השירים המותרים מהאלבום החדש. -
שמעון 2 משתמש ותיקהשיב לבונקר ב 10 באפר׳ 2022, 22:05 נערך לאחרונה על ידי שמעון 2 11 באפר׳ 2022, 8:25
@בונקר יהודי
05 יהודי.mp3 -
הוא מתאים יותר למגזר החילוני ולדעתי לשם הוא יותר נוטה ה יעזור לו שיהיה לו רק הצלחה
באופן אישי יש רק כמה שירים בודדים שאהבתי אצלו את 'בין קודש לחול' 'עוקר ערים' בקיצור רק את האחרונים המסר בכלל לא משהו ועל זה גם צריך כמובן להשים דגש -
פוסט זה נמחק!
-
הוא מתאים יותר למגזר החילוני ולדעתי לשם הוא יותר נוטה ה יעזור לו שיהיה לו רק הצלחה
נו נו...
הוא לא נוטה לשום מגזר.
הוא עושה את האומנות שלו בדרך שלו!וסתם ככה מעצבן אותי לראות שככה אומרים עליו,
השירים שלו מדהימים, עם טקסטים עמוקים ואמיתיים, שכל מה שנגיד עליהם יהיה קטן מידיי.
לא מתחבר לסגנון? סבבה, אבל להגיד שהוא מתאים יותר למגזר החילוני, זה ה ג ז מ ה. -
@זברה אני רוצה שתשמע את השיר שלוף ''ההורים של דדי נסעו סוף שבוע לרומא'' ואז לדעתי תדבר אחרת על העומק והמסר בשירים שלו וגם ב'עוקר הרים' ''לא באתי לעולם כדי להיות תלמיד חכם'' אז מה אם לא ללמוד??? בקיצור אין מסר ואם יש מסר זה לא לציבור החרדי שעושה את הכל על מנת שדורות יצאו תלמידי חכמים
הוא גם עושה בעיקר הופאות לציבור החרדל''י ולכן אני חוב שלשם הוא נוטה
אפשר להתווכח בשביל זה יש פה פורום טוב כל כך עם במת דיונים רצינית וטובה! -
@c050 כל השירים שלו עם מסר
רק שבחלק מהשירים שלו המסר לא נועד לציבור החרדי -
@avital-1 אני ישמח שתפרט לי על לפחות חמש שירים שלו עם מסר.
וגם לא ראיתי נגיד את מוטי שטיינמץ ולא את מ.ב.ד ואפילו לא את אברהם פריד (שעושה גם לציבור החילוני הופעות) מעבירים מסרים לציבור החילוני בשירים שהם שרים -
AVITAL 1 משתמש ותיקהשיב לC050 ב 11 באפר׳ 2022, 10:28 נערך לאחרונה על ידי AVITAL 1 11 באפר׳ 2022, 10:29
@c050 אפילו ב-אדי יש מסר ( למשל להורים שישימו לב) אבל זה באמת לא מסר בשבילנו
ואברהם פריד וכו' לא מוציאים שירים בשביל לציבור החילוני לכן אין בשירים שלהם מסרים בשבילם -
@avital-1 אדי נכתב על נפגעי ה....לא זוכר מה.
167/375