מגזיני קול פליי
-
ישששש!!!!!!!!!
להפתעה כזאת לא ציפיתי!!!!!
ארי היל בשער!!!!!
רוצו לחנויות!!!! -
ישששש!!!!!!!!!
להפתעה כזאת לא ציפיתי!!!!!
ארי היל בשער!!!!!
רוצו לחנויות!!!!@חסידייה-אוטנטית הייתי הבוקר במכולת ופתאום ראיתי את קול פליי עם ארי היל והייתי צריכה להתאפק לא לשאוג...
-
@חסידייה-אוטנטית הייתי הבוקר במכולת ופתאום ראיתי את קול פליי עם ארי היל והייתי צריכה להתאפק לא לשאוג...
@ברוריה עצבים שרק עכשיו ראיתי את זה ואני צריכה לחכות עד מחר!!! כי הסופר כסר סגור
אבל אני בניגוד אליך שאגתי ועוד אייך כי הייתי בבית על מקצב וישר הזעקתי את כל המשפחה לשמוע שארי היל בשער
-
@אאא-1
@chagit03
@טליה אמר במגזיני קול פליי:המייל לבקשת הצטרפות לקבלת המגזין במייל : minuy@kol-play.co.il
-
@אאא-1
@chagit03
@טליה אמר במגזיני קול פליי:המייל לבקשת הצטרפות לקבלת המגזין במייל : minuy@kol-play.co.il
-
@chagit03 אמר במגזיני קול פליי:
חברההה
זה סך הכל ארי היל מה קרה?שתראה את אור הרש''בי נדבר
אם ראית אז 'אל טעם ורייח' -
@chagit03 אמר במגזיני קול פליי:
חברההה
זה סך הכל ארי היל מה קרה?שתראה את אור הרש''בי נדבר
אם ראית אז 'אל טעם ורייח'@חסידייה-אוטנטית אני באמת ראיתי ת'קליפ והוא שר שם באמת מטורףףףףף
ואני מחכה לתשובה בקשר למגזין -
@חסידייה-אוטנטית אני באמת ראיתי ת'קליפ והוא שר שם באמת מטורףףףףף
ואני מחכה לתשובה בקשר למגזין@אאא-1 תאמת אף פעם לא אהבתי אותו יותר מדי מבחיני הוא היה סתם עוד זמר, עד שראיתי את אור הרשב''י מאז כל המשפחה שלי מעריצים מושבעים שלו [לא נדבר על גרש את העצבות זה בכלל...]
-
@chagit03 את לא מבינה אידיש?
למרות שחלק זה בעברית -
@chagit03 אז מה?
גם אני לא מבינה אידיש
אני חייבת לומר שלא הייתי אוהבת מוזיקה חסידית עד שראיתי את אור הרשבי
ממנו התחלתי לאהוב ממששש -
@chagit03 אז מה?
גם אני לא מבינה אידיש
אני חייבת לומר שלא הייתי אוהבת מוזיקה חסידית עד שראיתי את אור הרשבי
ממנו התחלתי לאהוב ממששש@אין-על-מוזיקה מי שלא נדלק על אור הרשב''י חסר לו משהו בנשמה
-
@אין-על-מוזיקה מי שלא נדלק על אור הרשב''י חסר לו משהו בנשמה
@חסידייה-אוטנטית תקשיבי את נכנסת למייל שרשום למעלה
וקיבלת את המגזין? כי אני קיבלתי את מגזין מספר 7 -
למרות שחלק זה בעברית@חסידייה-אוטנטית אמר במגזיני קול פליי:
למרות שחלק זה בעבריתהשם שלי נראה לך כמו אחת שמבינה אידיש?
נשמה אני ספרדייה בדם!!!!אני סבבה עם השירים של ארי היל והכל אבל לא עם שירי אידישששש
-
@אין-על-מוזיקה מי שלא נדלק על אור הרשב''י חסר לו משהו בנשמה
-
@chagit03 אוקי בואו נפסיק פה
נראלי זה פחות קשור לכותרת..
אפשר לעבור לנושא של ארי היל מי שרוצה -
@chagit03 תאחדי פוסטים קודם כל אני לא צוות פיקוח אבל כדאי לך לאחד לפני הערה שתגיע
ובקשר לזה שאת לא חסידייה אז גם אני כבר לא כל כך אבל מה אני יעשה עם שירים כאלו הנשמה רותחת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות