איזה מילים הייתם כותבים לו הייתם מלחינים ???
-
@יודי-סיני אחר המחילה נראה לי להעיר אני לא מכיר את גברת הזו אבל מדבריך שיש אנשים הנהנו להשמיע בקורת על שיריה משמע שהם נעים בין אבא אני אוהב אותך להילדים זה החיים שלי ואין כמו השבת וכו' בדרך כלל יוצר נהנה מיוחדיות בזה שהוא יודע לבטא תחושות שקיימות עמוק בפנים תחושות שלא לכולם נעים להתמודד איתם אבל לרובם יש אותם באופן כזו או אחר וזה מה שגורם לאומן להיות אומן לקחת 3 דקות ולהנגיש רובד של רגשות שהדחקנו או שפשוט לא שמנו לב אליהם מה שיש כיום ברוב השירים בציבור החרדי ואני לא מדבר על חסידי שזה פסוקים, זה שירים שבעיני כל אדם לא יצירת אומנות גדולה משום שאבא ואת הילדים כולם אוהבים ואומרים את זה כל יום לא היה פה קושי לבטא דבר כזה זה דבר שיוצא טבעי עכשיו קח את הכותבות בציבור החרדי וקח את האומנים שיש גם בציבור החרדי מהם מועטים אבל יש ותבדוק כמה זמן לוקח לכל אחד להוציא שיר מאמתחתו לרוב אלו הכותבות הקאלסיות כל שבוע ולעומת זה אומנים לפעמים חווים חסם כתיבה וגם אם לוקח להם קצת יותר זמן
מקווה שלא הארכתי מדי ואין לי שום דבר נגד כותבות פשוט מה שאני מכיר זול מדי מסתבר שיש גם כותבות אומן אבל מחמת שאומן בדרך כלל כותב את השירים בשבילו זה לא כל כך שייך במגזר
-
@יודי-סיני קודם כל, אתה חזק ביותר! פותח נושאים ברמה. אשריך!
לגבי הכתיבה אני ג"כ חושבת שמירי ישראלי היא תותחית ולו בגלל הפשטות שבכתיבה שלה, אבל זה לא סותר סגנונות אחרים. אם נקח לדוגמה את ישי ריבו שכותב בחסד עליון, ממש נראה כמו איזה משורר קדמוני.. יש לו כתיבה מיוחדת במינה, אבל קשה מאוד להתחרות איתו.
ובאמת יש המון המון כותבים ויוצרים שכותבים בצורה מדהימה ופשוטה. לדוג': אודי דמארי, אלי קליין, וכו.