-
מרדכי שפירא הוא זמר עם אנרגיות מטורפות, מרץ, כיף ויכולת לשלהב בצורה מופלאה.
רק- שני דברים מפריעים לי לפעמים בשיריו ...- שיריו לפעמים הם כאלה שאוזן ישראלית לא מוצאת בהם את פאר המילים, ולעיתים זה רדוד ממש ...
- קצת מפריעים לי הרקדנים והאוירה, אבל זה באמת עניין של סגנון וטעם ויש כאלה האוהבים את זה ...
-
@בן-מנחם אמר במרדכי שפירא:
@אילנית כי הוא גר בחוץ לארץ וזה מה שהולך שמה אבל לגיטמי לגמרי לחשוב כמוך .....
אבל הוא מכניס גם אלינו את התרבות הזאת (האמת שבפעם הראשונה שראיתי את הקליפ אבא דמיינתי לול תרנגולות צועק וצווח אבל מחילה על ההשוואה זאת דעתי בלבד
-
@ברוריה אני אגיד לך את האמת שגם לי היה נראה בתחילה לול תרנגולות, אבל אחרי זה הסתכלתי על הפנים של מרדכי שפירא וזה היה נראה לי יותר כמו איש שצורח בהיסטריה "אבא", אז הקבלתי את זה לכל הפעמים שאנחנו צריכים את ה' דחוף הרגע, אז אנחנו לא נשיר ברוגע ושלווה "אבא תבוא" אלא נצרח בהיסטריה "נו כבר, אבא בוא דחוף!!!!!!" (לא יודעת אם לזה הוא התכוון, יש מצב שזה סתם ככה הולך ששרים עם צרחות, וגם הריקודים לא בדיוק היו 'היסטריים', אבל זה מה שאני קיבלתי מהשיר בכל אופן....)
-
@תמר-מהמרכז אמר במרדכי שפירא:
@ברוריה אני אגיד לך את האמת שגם לי היה נראה בתחילה לול תרנגולות, אבל אחרי זה הסתכלתי על הפנים של מרדכי שפירא וזה היה נראה לי יותר כמו איש שצורח בהיסטריה "אבא", אז הקבלתי את זה לכל הפעמים שאנחנו צריכים את ה' דחוף הרגע, אז אנחנו לא נשיר ברוגע ושלווה "אבא תבוא" אלא נצרח בהיסטריה "נו כבר, אבא בוא דחוף!!!!!!" (לא יודעת אם לזה הוא התכוון, יש מצב שזה סתם ככה הולך ששרים עם צרחות, וגם הריקודים לא בדיוק היו 'היסטריים', אבל זה מה שאני קיבלתי מהשיר בכל אופן....)
סוג של קריאה לעזרה ראשונה כאילו?
-
@תמר-מהמרכז אמר במרדכי שפירא:
את אולי צודקת, אבל לי גם הקריאה לעזרה הזו הייתה קצת רועשת מידי. אי אפשר לקרוא לאבא שבשמיים גם בלי הריקודים, הרעש והמוזיקה הזו?
-
@תמר-מהמרכז יש אפשרות להעלות
-
מעוז עבדי עלה לשידור במאסטר פליי בשבוע שעבר ואמר ש:
יצא בע"ה למרדכי אלבום אחרי חנוכה
מרדכי יהיה כל חנוכה בארץ ככה שלא יהיה משעמם
תהיה הופעה בבנייני האומה (נשמע מעניין!)
והוא גם אמר שהם עובדים על שמרדכי יחזור לארץ, לא שאני מאמינה שזה יקרה.....
הופעה במג'יק קאס -
-
@תמר-מהמרכז בדרך אחרת, יש אופציה?
-
@תמר-מהמרכז הכל חוץ מקובץ בדרייב ויוטיוב
-
@אניומיני https://hm-news.co.il/210781/ זה מרדכי שפירא במחדש.
-
הזמר הכי מושלם בעולם! שר גם חסידי וגם פופ שזה מושלם בשבילי וגם שהוא משלב בניהם
השיר אבא שיר מטורף לא יודעת אם כל ההדמיות של הלול תרנגולות וכ' פשוט אני לא כזאתי שמנתחת שירים פשוט שומעת אם השיר עם קצב ומנגינה ומסר טוב (שהוא תמיד שר עם מסר) אני אוהבת ולא מתחילה לפרש