-
@חיה-במקרנצ-יק-0 לא רק, יש את בני פרידמן, יעקב שוואקי, אברהם פריד, וכו'.
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 אמר במרדכי שפירא:
@דעה הוא היחיד מכולם שהוא זמר פופ...
כל השאר זה מוזיקה חסידית!
ומה זה אומר שהוא זמר פופ ועוד מוגדר חרדי?
-
ממש לא מכובד מה שכותבים כאן על מרדכי
כל שיר שלו עם מילים 100 תוכן 100 אמת 100 רגש
זה שהוא שר את זה בסגנון פופ זה כי זה הסגנון שהוא אוהב
בואו תצאו גם על ניסים בלאק ששר שירים בראפ
לא זה לא אמור להיות כך
זמר שמתחבר לזאנר כי משם הוא הגיע ועם זה הוא גדל אי אפשר לפסול אותו ובלי שום קשר אין זכות לשום אדם לדבר על יהודי במיוחד שזה יכול לגבול בלשון הרע -
יאלה לעבור נושא אני אמרתי את דעתי, [זה לא רק דעתי אני יודע ומכיר עוד רבים וטובים שאוחזים כך] ופה נגמר הסיפור, הוויכוחים לא ישנו את המציאות, מי שלא רואה במוזיקה שלו משהוא שלא ישמע כנראה שהוא כבר עמוק בפנים, [גם אני הייתי פעם עמוק בפנים שאהבתי את הסגנון הזה, גם אני אז לא הבנתי על מה מדברים, עד שבעז''ה נפתחו לי העיניים.] והיום אני לא מסוגל לשמוע את הסגנון הגווי הזה.
-
יאללה ת'כלס
על טעם וריח אין להתווכח!
-
@ברוריה שהוא חוצניק אמריקאי בסגנון אמריקאי שהוא לא חסיד!
||לך לירושלים ובית שמש, מפוצץ באנשים כאלה!||
אוקי אבל זה אומר שהוא יכול לשיר כל שיר ללא הבדל ואין לו מגבלה מסוימת בגלל שהוא זממר פופ חרדי את זה לא הבנתי? כאילו הכל כשר כאן בגלל הפופ שלו (ואגב מה זה פופ זה בגלל הקפיציות של הפופקורון זה פופ יענו קופץ בסיר)
-
@ברוריה אמר במרדכי שפירא:
@ברוריה שהוא חוצניק אמריקאי בסגנון אמריקאי שהוא לא חסיד!
||לך לירושלים ובית שמש, מפוצץ באנשים כאלה!||
אוקי אבל זה אומר שהוא יכול לשיר כל שיר ללא הבדל ואין לו מגבלה מסוימת בגלל שהוא זממר פופ חרדי את זה לא הבנתי? כאילו הכל כשר כאן בגלל הפופ שלו (ואגב מה זה פופ זה בגלל הקפיציות של הפופקורון זה פופ יענו קופץ בסיר)
כן אהבתי את ההגדרה,
מה שהתכוונתי להגיד שהסגנון של האמריקאים מאד שונה מזה הישראלי, בגלל ששם יש יהודים, וגויים. לא חרדים וחילונים...
ההבדל הוא גדול, ולכן הם יותר מאפשרים.
זה הסגנון האמריקאי, ולא בהכרח שהוא יותר גרוע... -
@Avital-2 אמר במרדכי שפירא:
@דעה סליחה?????
אתה מקשיב למילים??לא כל המילים הם ממקורות, וזה לא הזוי.........
יש לו שירים כאלו ושירים כאלו, כך שזה לכאן ולכאן.אני אישית שמעתי את השיר 'Get back up again' מהדיסק האחרון וצרם לי מאוד.
אבל זה לא גרם לי להפסיק לשמוע אותו. חוץ מהשיר ההוא, ועוד כל מיני צורמים כמו 'אבא טאטע' למשל.