-
האם נהוראי אריאלי היה בפרחי מיאמי?
-
-
@היידה-מיוזיק-0 אבל לא במיאמי היה איזה סניף שפתחו בארץ...
לא ממש פירחי מיאמי המקורי והמוכר..... -
@קוקה-קולה אמר בפרחי מיאמי:
לא ממש פירחי מיאמי המקורי והמוכר.....נכון.
זו מקהלה שהייתה בארץ, הוא סיפר בראיון שההורים שלו לא הסכימו לו לטוס... -
@היידה-מיוזיק-0
וברצינות, היה בפירחי מיאמי ילדים מהארץ?
לא חושבת.... -
@היידה-מיוזיק-0
וברצינות, היה בפירחי מיאמי ילדים מהארץ?
לא חושבת....זהו שגם לי לא נראה.
אבל זה בהחלט מפתיע שהוא היה שם... -
הוא לא היה בפרחי מיאמי הוא היה במקהלה של נחמן סלצר קראו לזה שירה חדשה וכינו את המקהלה הזאת מיאמי ישראל בגלל שסלצר היה סולן בפרחי מיאמי שנים קודם
-
@אחות-קטנה אמר בפרחי מיאמי:
הוא לא היה בפרחי מיאמי הוא היה במקהלה של נחמן סלצר קראו לזה שירה חדשה וכינו את המקהלה הזאת מיאמי ישראל בגלל שסלצר היה סולן בפרחי מיאמי שנים קודם
זה מה שהוא אמר ב"המבקר" בכיכר השבת, שהוא היה בפרחי מיאמי בארץ.
אבל יכול להיות... -
@היידה-מיוזיק-0 מה שאני כתבתי זה מה שהוא אמר בהקול הבא
אבל פרחי מיאמי בארץ זה שירה חדשה
@קוקה-קולה עד כמה שידוע לי שירה חדשה כבר לא קיימת -
אני יעשה סדר בנושא של נהוראי אריאלי
יש את פרחי מיאמי הרגילים שהם בניו יורק ואין שם אף אחד שגר בארץ אלא אם כן הוא עבר דירה והתגורר בניו יורק (ויש כמה ילדים ישראלים בפרחי מיאמי שהם באמת גרו אז באמריקה).
בנוסף היה את המקהלה של נחמן סלצר פרחי שירה חדשה שהיתה בארץ בבית שמש והיא הוציאה מספר אלבומים וקליפים אך לא היה לה שום קשר לפרחי מיאמי ולירחמיאל ביגון.
והיתה מקהלה נוספת (נראה לי גם כן בבית שמש אך אינני בטוח כי אולי היא היתה בירושלים) שנקראה מיאמי מזרח בניהלם של מנחם קליין (בוגר פרחי מיאמי) וירחמיאל ביגון, המקהלה הזו הוציאה מיני אלבום אחד עם חמישה שירים וכן היה לה ביצוע לשיר מי להשם אלי בעברית בדיסק מי להשם אלי של פרחי מיאמי הרגילים.
ובמקהלה הזו היה חבר נהוראי אריאלי ועליה הוא דיבר בראיון שהיא יצאה להופעות באמריקה עם מיאמי המקורית והוא לא נסע איתם. -
@יהודיה-גאה שימי לב בחוברת האלבום של פרחי מיאמי, רואים את נהוראי שם בתמונה בעמוד הרביעי לפני האחרון
פרחי מיאמי -מי לה' אלי.pdf -
@chagit03 @היידה-מיוזיק-0 אמר בפרחי מיאמי:
@יהודיה-גאה אמר בפרחי מיאמי:
האם נהוראי אריאלי היה בפרחי מיאמי?
כן.
@היידה-מיוזיק-0 אמר בפרחי מיאמי:
לא ממש פירחי מיאמי המקורי והמוכר.....נכון.
זו מקהלה שהייתה בארץ, הוא סיפר בראיון שההורים שלו לא הסכימו לו לטוס...@אחות-קטנה אמר בפרחי מיאמי:
@אייס אמר בפרחי מיאמי:
אני יעשה סדר בנושא של נהוראי אריאלי
יש את פרחי מיאמי הרגילים שהם בניו יורק ואין שם אף אחד שגר בארץ אלא אם כן הוא עבר דירה והתגורר בניו יורק (ויש כמה ילדים ישראלים בפרחי מיאמי שהם באמת גרו אז באמריקה).
בנוסף היה את המקהלה של נחמן סלצר פרחי שירה חדשה שהיתה בארץ בבית שמש והיא הוציאה מספר אלבומים וקליפים אך לא היה לה שום קשר לפרחי מיאמי ולירחמיאל ביגון.
והיתה מקהלה נוספת (נראה לי גם כן בבית שמש אך אינני בטוח כי אולי היא היתה בירושלים) שנקראה מיאמי מזרח בניהלם של מנחם קליין (בוגר פרחי מיאמי) וירחמיאל ביגון, המקהלה הזו הוציאה מיני אלבום אחד עם חמישה שירים וכן היה לה ביצוע לשיר מי להשם אלי בעברית בדיסק מי להשם אלי של פרחי מיאמי הרגילים.
ובמקהלה הזו היה חבר נהוראי אריאלי ועליה הוא דיבר בראיון שהיא יצאה להופעות באמריקה עם מיאמי המקורית והוא לא נסע איתם. -
למי שלא שמע
בתקופה האחרונה נפתח חשבון בטיקטוק (אחת מהרשתות החברתיות) של פרחי מיאמי הערוץ נחל הצלחה רבה וזכה למיליוני צפיות הערוץ מנוהל על ידי חנניה ביגון בנו של ירחמיאל.
בעקבות כך הועלו מספר קטעים מההופעות שלהם ליוטיוב.
הנה השיר ירושלים מהמופע יבוא
שימו לב זה הועלה ליוטיוב לפני כחודש וכבר אוחז בקרוב לשני מיליון צפיותלפני ארבעה ימים הועלו שלושה קטעים נוספים
יבוא לייב
צור לייב
הטוב לייב
-
אין על פרחי מיאמי!!!!!
סוף סוף העויילם מתחיל גם להבין את זה....
קצת בדיליי אבל לא נורא.
יש פה עוד כאלה שצפו בהופעות שלהם של שנות התשעים? -
@הכל-טוב-0 כן, בילדות צפיתי הרבה, וגם היום מידי פעם, ממש תענוג
-
@המאסטרו-הנסתר כן, קצת לא אין לומר את זה שצופים בזה....
יש לך דיסקים? או בקובץ? (אצלינו זה עדיין בדיסקים...)
לדעתי פרחי מיאמי זה שריטה. או שיש לך את השריטה הזאת או שלא.