תזכורת ורענון
-
נושאים מסוג הגענו לאלף משתמשים זה ספאם נושאים כאלה יימחקו לאלתר
כמו כן בעקבות הורדת הרף לצ'אט וכניסת מאות חדשים לשימוש בו נדגיש שוב יש להנהלה את האופצייה לראות את כל השיחות
אנו לא משתמשים באופציה הזו אלא רק לעיתים נדירות ושיש חשד. לצערינו הוצאו כבר כמה מהצ'אט נקווה שלא נזדקק לעוד -
הפורום כרגע מונה מעל 3000 ניקים והספאם דיי חוגג אצל משתמשים חדשים אז לדעתי כמה שאני לא מה @צוות-פיקוח אני חושב שצריך להזכיר את הכללים לטובת הכלל גם לחדשים כדי שיוכלו להינות מהפורום בלי שיאלצו להרחיק אותם וגם לותיקים יותר שכבר רגילים לפורום וכל ההודעות של הספאם מפריע להם...
אז אני ישאיר ל @צוות-פיקוח לעשות את העבודה שלהם ולבחור מה נצרך לומר ולחדד ומה לא.
אגב לדעתי אם זה אפשרי לעשות כמין תזכורת קטנה למשתמשים בחודש הראשון שלהם שכשהם לוחצים על העלאה של פוסט יהיה כתוב תזכורת של כללים בסיסיים ואם הם לא עברו עליהם בפוסט ואחרי שילחצו אישור הפוסט יעלה (ככה זה גם יחסוך לפיקוח קצת עבודה)ואם כבר כתבתי פוסט כזה אז אני חייב לומר תודה על הפורום המושלם הזה ועל כל המאחורי הקלעים שיש פה אנשים שמקדישים מזמנם האישי חינם אין כסף רק כדי שהפורום יהיה נקי מתוכן לא ראוי וספאם וכדי שיהיה לנו את הכי טוב ונח להשתמש בפורום אז תודה בשמי ובשם כל אחד מהמשתמשים האחרים.