-
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
ונתן את סיפור הכיסוי של "מעשה מבת מלך" של ר' נחמן מברסלב.ובכל מקרה כמו שכבר אמרו כאן:עקיבא הוא לא זמר חרדי !!!!
מצטער לאכזב אך עקיבא הוא זמר דתי לגמרי, והשיר אל תעזבי ידיים הוא שיר דתי שמספר על מעשה מבת מלך של רבי נחמן ואם מישהו רוצה לקטלג אותו כלא דתי, אז שיבושם לו...
-
@ילד-חוכם אמר בעקיבא - דיון:
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
ונתן את סיפור הכיסוי של "מעשה מבת מלך" של ר' נחמן מברסלב.ובכל מקרה כמו שכבר אמרו כאן:עקיבא הוא לא זמר חרדי !!!!
מצטער לאכזב אך עקיבא הוא זמר דתי לגמרי, והשיר אל תעזבי ידיים הוא שיר דתי שמספר על מעשה מבת מלך של רבי נחמן ואם מישהו רוצה לקטלג אותו כלא דתי, אז שיבושם לו...
זה נאמר פה כמה פעמים
יש כאלה שבכל זאת בוחרים לא להאמין.....
לא יעזור גם לכתוב את זה עוד מיליון פעםםםםם -
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
@ילד-חוכם עקיבא זמר דתי ולא חרדי ההבדל הוא עצום....
עצום אך הוא דתי...
והשיר שלו דתי. -
@מ-ד אמר בעקיבא - דיון:
@יעלה אמר בעקיבא - דיון:
@צוריאל-רוטנמר אמר בעקיבא - דיון:
יש לי שאלה האם כל השירים שלו שמדברים גם בלשון נקבה זה על הנשמה או על..... ????????????????
גם על אשתו ויש שיר אל תעזבי ידים שמבוסס על מעשית בת המלך שזה נראה לי מתורת ר' נחמן
לכל מי שחושב שזה באמת מתוך המשל של ר' נחמן ומאמין לו
אז שיפתח סיפור ראשון בסיפורי מעשיות ויספר לי איפה כתוב כל מה שהוא אומר בשיר,
אין כאלה מילים בשיר וגם אם זה מבוסס הוא שינה את המהות של השיר שר' נחמן התכוון אליו!!!!!!מי אמר שהשיר צריך להיות בשפה של ר' נחמן?
ההפך-
הוא פישט את המילים במעשייה- למילים מובנות.
אני מכירה טוב את המעשייה- ויכולה להגיד לך שזה אחד על אחד.
אם מישו לא הבין שהשיר הזה מדבר על מעשיית בת מלך- כנראה שהשיר לא מיועד לאוזניו... או שהוא רוצה להבין אחרת. -
מי שראה את ההופעה של קול ברמה שהיה בבין הזמנים האחרון לבחורי ישיבות הביאו את עקיבא שם ואתה רואה שהקהל פשוט לא זורם איתו בהופעה, והוא שר שם בין היתר "שלום בבית" ורואים שיואלי אומר לו לשנות קצת את המילים מ"צבא" ל"ישיבה" בשביל הקהל אבל עדיין זה לא אותו אפקט של ישי ריבו.
אני חושב שיש לו עוד מה ללמוד על החברה החרדית בשביל להיכנס בצורה חזקה. -
@לעבדיג אני לא יודע מה אתה ראית במופע של קול ברמה, אני הייתי במופע שלו גם במתחילים מבראשית וגם במוצ"ש חוה"מ והיה חשמל באויר החברה ידעו את כל המילים של כל השירים בע"פ ולא הפסיקו לשיר.
ולגבי ישי ריבו, אין בכלל מה להשוות בינו לבין עקיבא, ישי ריבו הוא היום מלך המוזיקה היהודית וישי ריבו הופיע מול בני ישיבות באסרו חג בבניני האומה (שגם במופע הזה הייתי) זה היה מופע הרבה יותר עוצמתי אדיר ומטורף, כי ריבו זה ריבו... -
@מ-ב אמר בעקיבא - דיון:
מה הוא אדם עם פיצול אישיות?????
אשמח לניסוח מעט יותר מעודן...
אחרי הכל הוא בן אדם... כמוני וכמוך. -
@זה-אני-0 אמר בעקיבא - דיון:
לפי מה שהבנתי אתמול היה לו הופעה אצל החילונים ודל [על האלבום]
לא ארחיב איך הוא אצל החילוניםבעיה שלו, הוא לא אמר לך לשמוע אותו...
תתיחס אליו כאל זמר חילוני או כמזרוחניק וכולי'...
אבל אי אפשר להאשים אותו במה שהוא לא עשה...
תסכים איתי?